vad ingår i Kick off för företag

vad ingår i Kick off för företag?

En lyckad kick off kan vara avgörande för att sätta rätt ton för kommande arbetsår inom företaget. Genom att motivera och inspirera ditt team, bygger ni gemenskap och förankrar tydliga mål och fokus för den närmaste framtiden.

På Villa Fridhem kan vi hjälpa dig att arrangera en kick off som verkligen gör skillnad, helt enligt dina önskemål. Med vår unika miljö, ett brett urval av aktiviteter och vår professionella service erbjuder vi en helhetsupplevelse som kommer hjälpa dig att inspirera och stärka ditt team.

Låt oss berätta mer om vad som kan ingå i en kick off hos Villa Fridhem. Vi är här för att ta hand om detaljerna, skräddarsydda efter dina behov och önskemål, så att du kan viga din fulla uppmärksamhet till ditt team.

vad som ingår under kick off hos villa fridhem

Som en del av vår service erbjuder vi alltid upplägg som är skräddarsydda för att passa varje enskild kunds behov och önskemål, vilket innebär att du har stor frihet att bestämma vad du vill ska ingå i ditt arrangemang.

När du arrangerar kick offen hos och med oss, kan vi bland annat erbjuda:

 • Ett välutrustat mötesrum: Alla våra konferensrum är utrustade med modern teknik för presentationer och diskussioner. Vi ser till att ni har allt ni behöver för ett effektivt möte.
 • Välsmakande mat och dryck: På Villa Fridhem har vi flera restauranger och kan erbjuda en mängd olika alternativ. Från lättare luncher, till gourmetmiddagar – allt anpassat efter era önskemål. Vi har även en elegant cocktailbar där ni kan avnjuta en drink efter dagens aktiviteter.
 • Företagsaktiviteter: Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter som främjar teambuilding och engagemang – såsom vinprovning, padel och biljard med mycket mera.
 • Anpassad service: Vårt team kommer att vara nära till hands hela tiden för att hjälpa till med planering och genomförande av er kick off. Vi är här för att se till att er dag blir så framgångsrik som möjligt.
 • Boende: Om er kick off sträcker sig över flera dagar, kan vi erbjuda bekvämt boende i våra vackra och nyrenoverade rum.

teambuilding Aktiviteter på Villa Fridhem

Val av rätt aktiviteter har stor betydelse vid en kick off då de kan bidra till att stärka banden mellan deltagarna, förbättra samarbetsförmågan och höja engagemanget.

Genom att välja aktiviteter som uppmuntrar till samarbete och gemenskap är det möjligt att utmana varandra, lära sig nya saker och skapa gemensamma minnen.

Utforska våra olika upplevelser och aktiviteter nedan och den eller de aktiviteter som passar er grupp bäst. Vi erbjuder bland annat:

vad som ingår under kick off hos villa fridhem

Tips för att välja rätt aktiviteter

 1. Deltagarnas intressen: Har dina kollegor några gemensamma intressen som du kan använda som utgångspunkt för en aktivitet?
 2. Syfte och mål: Är syftet att bygga teamkänsla, uppmuntra nätverkande eller kanske för att fira en specifik händelse?
 3. Deltagarnas fysiska förmåga: Välj aktiviteter som är lämpliga för alla deltagare. Ta hänsyn till hälsotillstånd, åldrar och fysiska förmågor.
 4. Tid: Planera aktiviteter som passar inom era tidsramar.
 5. Variation: Variera aktiviteterna för att bemöta olika preferenser, och hålla alla engagerade.

Oavsett vilken typ av aktiviteter du är intresserad av under din kick off, vågar vi lova att vi på Villa Fridhem kan erbjuda aktiviteter för alla syften och tycken:

 • Champagneprovning
 • Vinprovning
 • Laga mat tillsammans (är detta en möjlighet, höjer det content score till 100 från 96)
 • Blomsterkurs
 • Padel
 • Cykling eller vandring
 • Träning inomhus och utomhus
 • Golf
 • Biljard och shuffleboard
 • Relaxavdelning

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne. Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Relaxavdelning

 Abonnera vår relaxavdelning och unna er en stunds avkoppling. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

Padel

Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer. Den perfekta aktiviteten för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

Cykling eller vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

BAD

Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren en härlig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder bråviken ut sig med flera badplatser att välja mellan.

Biljard eller Shuffle board

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Vi tar emot stora som små sällskap för kick off

Varje tillfälle kräver sin egen speciella inramning och vi har både erfarenheten och flexibiliteten att skapa rätt stämning för just er. Oavsett om ni är en mindre grupp som söker en intim festlokal, eller ett större gäng som önskar en stor festvåning för mingel och fest, kan vi tillgodose era behov.

Vi har flera olika festlokaler att välja mellan, varav den största rymmer upp till 80 personer och den minsta 6 personer. Detta gör Villa Fridhem till ett idealiskt val för alla typer av tillställningar

                           Våra restauranger

Frukost

Inled dagen med en härlig frukost tillsammans. På Villa Fridhem erbjuds en fräsch och mångsidig frukost för att ge er energi inför konferensen.

Lunch

Ta en välbehövlig lunchpaus och njut av en vällagad lunch med Norrköpings vackraste utsikt över Bråviken.

Middag

Efter en dag fullspäckad av möten kan ni njuta av en elegant middag i restaurang Prins Carl, där en à la carte-meny med lyxiga rätter med de finaste råvarorna i fokus som följer de svenska årstiderna.

Peacock Bar

Besök Peacock Bar som är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail och personlig service, oavsett om man föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt.

Boka övernattning

Efter en fullspäckad dag med workshops och aktiviteter kan ni checka in och koppla av i rymliga, charmiga och nyligen renoverade dubbelrum som blev klara i maj 2023.

Är ni ett större sällskap som behöver rum får du gärna kontakta oss med bra framförhållning, så ser vi till att ta fram en bra lösning.

hitta till villa fridhem

Villa Fridhem ligger bara 15 minuter från Norrköping centrum, 40 minuter från Nyköping och Linköping samt 90 minuter från Stockholm.

HITTA HIT

Kanske kommer ni med tåg till Norrköping eller Kolmården? Då kan vi erbjuda vår uppskattade Shuttle Service – utan extra kostnad.

Vad ingår i kick off för företag? Vanliga frågor och svar!

Vad gör man på en kick off?

Det finns många saker man kan göra på kickoffen. På en kick off kan man genomföra olika typer av teambuilding-aktiviteter, diskussioner och arbetsgrupper, föreläsningar och utbildningar, firande av prestationer eller produktlanseringar.

På Villa Fridhem erbjuder vi många andra aktiviteter som kan vara bra att variera med, allt från champagneprovning och vinprovning till padel och vandring, som är öppna för alla företag. Dock kan det vara bra att kolla tillgängligheten i förväg då vissa aktiviteter kan vara bokade av konferensgäster.

Vad kostar det att arrangera kick off på Villa Fridhem?

Vad det kostar att arrangera er kick off hos oss på Villa Fridhem beror helt på hur era behov och önskemål ser ut – exempelvis om det finns behov av hjälp med planering av aktiviteter, hyra av mötesrum, måltider och eventuellt boende. Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så kan vi diskutera pris därefter.

Är kickoff obligatoriskt?

Nej, en kickoff är inte obligatorisk, men den är ofta till stor hjälp för att starta ett projekt på bästa sätt.

Vad finns det för aktiviteter?

Det finns en mängd olika aktiviteter som kan anpassas till företagets behov och önskemål. Det kan till exempel innefatta övningar med fokus på teambuilding, fysiska aktiviteter som vandring, cykling, golf eller padel, provsmakning av mat och dryck som vin- och champagneprovningar, och avkopplande aktiviteter som besök i relaxavdelningen. Valet av aktivitet eller aktiviteter beror på vad som passar bäst för teamet och syftet med er kick off.

Är det möjligt att anpassa aktiviteterna för vårt företag?

Absolut! Vi strävar alltid efter att möta våra gästers unika behov och önskemål. Vi kan hjälpa till att planera givande och roliga aktiviteter i grupp för att ni ska få ut både det mesta och det bästa av dem.

Kontakta oss gärna i förväg, så kan vi tillsammans diskutera och planera för anpassade företagsaktiviteter som passar just er.

Vad är skillnaden på kick off och konferens?

En kick off och en konferens är båda typer av företagsevenemang, men de har olika syften och strukturer:

 • En kick off är oftast tänkt att starta eller ”sparka igång” en ny period, ett projekt eller en strategi. Syftet är oftast att motivera och inspirera teamet, stärka samhörigheten och ge en gemensam riktning för kommande arbete. En kick off kan också innefatta roliga och engagerande aktiviteter, som teambuildingövningar eller sociala aktiviteter.
 • En konferens, å andra sidan, är mer formell och fokuserad på information och utbildning. Den kan involvera presentationer, diskussioner, föreläsningar och workshops, och syftar ofta till att utbilda deltagarna, dela med sig av forskningsresultat eller diskutera specifika ämnen inom en bransch eller ett företag.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby