UPPLEVELSER

Champagne-fredag

Följ med in i champagnens värld och lär dig mer om denna fantastiska dryck! Välkommen till oss på champagneprovning där vi tillsammans i grupp provar tre olika sorters champagne. 

Grundläggande nivå, inga förkunskaper krävs.

Fredagar
Pris: 650 kr/person

Boka genom att maila bokning@villafridhem.se eller ring 011-622 00

Du kan också kombinera champagneprovning med övernattning i vårt paket champagne-fredag.

Utmana i en match

PADEL at VILLA FRIDHEM

Välkommen att spela padel i en miljö utöver det vanliga på våra två utomhusbanor med Kolmårdsskogen och Bråviken som granne. Du behöver inte vara en gäst på hotellet för att boka padel hos oss, men vi rekommenderar såklart att kombinera spelandet med frukost, lunch eller varför inte en övernattning för en härligare upplevelse! 

Våra banor är öppna varje dag mellan 07-23. 

VINPROVNING

Följ med på en resa i vinets värld tillsammans med vår sommelier! Dina fem sinnen kommer att vara ditt mätinstrument när du får prova olika sorters viner och lära dig mer om denna fantastiska produkt. Du kommer att få en genomgång i provningsmetodik och hur våra sinnen hjälper oss att förstärka en upplevelse, både gastronomiskt och känslomässigt! 

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. 

60-90 minuter | 6-15 personer

Boka på tel. 011-622 00 eller info@villafridhem.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cykling

Runt Bråviken finns många trevliga cykelvägar som går genom vida skogar, förbi ängar och längs sjöar. I Kolmårdsskogarna finns leder för mountainbike.

Vill man cykla på egen hand rekommenderar vi att man laddar ner appen: MTB guide, där man kan välja mellan 7 rundor i närheten av oss på Villa Fridhem.

Köp med en matig matsäck, sedan är det bara att trampa i väg!

Har du inte egen cykel finns möjlighet att hyra våra mountainbikes på plats:

2 timmar – 195 kr
Halvdag – 395 kr
Heldag – 595 kr 

För en upplevelse utöver det vanliga rekommenderar vi vårt mountainbikepaket där du får njuta av blandningen mellan natur och lyx. 

Vill ni uppleva naturen?

Vandra i Kolmården

I området Kolmården finns idag en mängd vandringsmöjligheter. Både lättare och mer krävande vandring. I djupa John Bauer skogar, med fantastisk utsikt eller precis vid kanten av en sjö eller Bråviken. På flera platser är det enkelt att själv välja hur lång sträckan ska vara då det finns genvägar. Villa Fridhem är en perfekt bas att utgå ifrån när man vill vandra kortare eller längre sträckor. Vi tipsar om fem olika leder:

Marmorbruksleden
Bråvikenbranten
Stora Älgsjön runt
Getåravinens naturstig och vandringsled
Ågelsjön runt

Köp med en måltidsupplevelse att njuta av och fylla på med energi längs vägen.

Vill du uppleva fantastisk natur och utsikt bara ett stenkast från vår anläggning? Ta dig upp till någon av våra två utsiktsplatser! Efter en kort promenad uppför skogsstigarna utlovas storslagen utsikt över Bråviken. Här finns också grillplatser som självklart kan nyttjas!

 

 

 

 

 

 

Aktivera kroppen

Träning

Hos oss finns gott om alternativ för att hålla igång kroppen, oavsett om du är sugen på ett tungt gympass eller en lugn promenad.

GYM
I anläggningens högra flygeln hittar du Villa Fridhems gym utrustat för att ge dina muskler en ordentlig genomkörare. Här finns bland annat två motionscyklar, kabelmaskin med tillhörande redskap, benmaskin och fria vikter. 

UTEGYM
Är du mer sugen på frisk luft beger du dig längst ner till parkens vänstra hörn där du hittar vårt utegym. Här finns allt du behöver för ett helkroppspass och stora grönytor att nyttja. 

SOFIAS RUNDA
Sofias runda är en 3 km lång slinga i naturskönt område kring äng och skog med start och mål bara ett stenkast från vår anläggning. Välj själv om du vill promenera, jogga eller löpa. Längs rundan finns flera utmaningar, så som plankan och utfall, för extra puls och aktivering av musklerna. 

Golf

Varför nöja sig med det som är bra när det kan vara världsklass? Vi erbjuder en unik golfupplevelse där du låter oss ta hand om dig fullt ut. I vårt golfpaket ingår två nätters boende hos oss, helikoptertransfer tur och retur till en av Sveriges bästa golfbanor och 18 hål på Visby Golfklubb. Mellan spelandet skämmer vi bort dig med mat och dryck i fantastisk miljö. 

För dig som vill spela golf i närområdet har vi även samarbete med Bråvikens golfklubb där du kan kombinera något av våra övernattningspaket med en dag på golfbanan. Givetvis löser vi transport till och från banan med vår shuttle service. Kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning.  

Kontakta oss på info@villafridhem.se eller 011-622 00

 

 

 

 

Sabrering

Öppna drycken till er fördrink på ett annorlunda och roligt sätt! Bli guidade i hur ni öppnar flaskan genom sabrering. 

Vid sabrering tas inte korken ur flaskan, istället slås flaskans hals effektfullt av med en sabel och eftersom den är trycksatt faller inte eventuellt glassplitter ner i vätskan. Ett exklusivt sätt att intaga denna bubbliga dryck! Vid beställning av André Clouet Brut Réserve ingår sabreringen. Förbokning krävs.

 

 

30 minuter | 2-20 personer

Boka på tel. 011-622 00 eller info@villafridhem.se

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby