UPPLEVELSER

Upplevelser på Villa Fridhem

På Villa Fridhem erbjuder vi ett stort urval av upplevelser och aktiviteter för alla smaker som är mycket populära bland våra gäster:

Champagneprovning

Ett trevligt inslag under er vistelse kan vara att delta i en champagneprovning där ni får prova och lära er mer om olika sorters champagne. Perfekt för att koppla av och njuta av god dryck.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Relaxavdelning

Unna er  en stund för avkoppling och njut. Här kan ni ta en paus från vardagens stress och återhämta er i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder en bastu, bubbelpool och bekväma sittplatser där du kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad.

Padel

Passa på att utmana vänner eller familj i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer, vilket gör det till en perfekt aktivitet för att ha roligt tillsammans.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera er vistelse med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Sabrering

Boka en tid med vår Sommelier för att lära er konsten att sabrera en champagne! Vid sabrering tas inte korken ur flaskan, istället slås flaskans hals effektfullt av med en sabel.

Träning

Håll igång kroppen under er vistelse i vårt gym, utegym eller varför inte genom att ta en löptur längs Sofias runda. Sofias runda är en slinga på cirka 3 km i vacker och varierande terräng.

BAD

Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren en härlig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder Bråviken ut sig med flera badplatser att välja mellan.

Vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att vandra. Det finns flera trevliga vandringsleder att välja mellan. Gå direkt från Villa Fridhem till Getåravinen eller åk en bit för att vandra längs Bråviken på Östgötaleden.

Mountainbike

Upptäck omgivningarna på ett roligt och utmande sätt genom att köra mountainebike. Vill man cykla på egen hand finns appen MTB guide, där man kan välja mellan 7 rundor i närheten av oss på Villa Fridhem.

Biljard och Shuffle Board

Utmana varandra på en omgång biljard eller Shuffle Board. I anslutning till Peacock Bar en trappa upp finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på.

Krocket

Spela krocket tillsammans i vår park. En rolig och utmanande aktivitet som kräver koncentration och en bra taktik – spela för att vinna eller för att spela ut varandra.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby