Villkor &
integritetspolicy

Bokningsregler Konferens

Avbokningsregler upp till 30 personer:

Vid avbeställning senare än fyra (4) veckor före konferensens början skall beställaren ersätta Villa Fridhem med 75 % av värdet för beställningen. Vid avbeställning senare än två (2) veckor före konferensens start skall beställaren ersätta Villa Fridhem med 100 % av värdet på beställningen.
För dagkonferenser kan högst 10% av det beställda deltagarantalet avbokas fram till kl. 11.00 tre (3) dagar innan konferensens början.

Avbokningsregler fler än 30 personer:

Vid avbeställning senare än åtta (8) veckor före konferensens början skall beställaren ersätta Villa Fridhem med 50 % av värdet för beställningen. Vid avbeställning senare än sex (6) veckor före konferensens start skall beställaren ersätta Villa Fridhem med 75 % av värdet på beställningen. Vid avbeställning senare än fyra (4) veckor före konferensens början skall beställaren ersätta Villa Fridhem med 100 % av värdet för beställningen.
För dagkonferenser kan högst 10% av det beställda deltagarantalet avbokas fram till kl. 11.00 sju (7) dagar innan konferensens början.

Reglerna gäller i den mån platserna inte kunnat återförsäljas. Vi ber er att göra avbokningar och andra förändringar skriftligen.

Bokningsregler Privat

Avbokningsregler Standard Rate
1-2 rum: senast två dagar före ankomst
3-5 rum: senast sju dagar före ankomst
6-10 rum: senast 14 dagar före ankomst
11-15 rum: senast 30 dagar före ankomst
Från 16 rum: enligt nedan

Därefter kan 10 % av bokningens totala värde avbokas kostnadsfritt fram till dagen innan ankomst. Sedan gäller full avbokningskostnad.

Prinsessan Estelles svit: senast sju dagar före ankomst.

Från 16 rum emotser vi en deposition på 20% av det bokade arrangemanget i samband med att bokningen görs definitiv. Resterande belopp betalas på plats i samband med att tillställningen äger rum. Vid avbokad tillställning återbetalas inte den inbetalda summan. Enstaka personer (max 10%) kan avbokas kostnadsfritt fram till sju (7) dagar innan ankomst.

Reglerna gäller i den mån platserna inte kunnat återförsäljas. Vi ber er att göra avbokningar och andra förändringar skriftligen.

Avbokningsregler Non-Refundable

Vid bokningar som ej är avbokningsbara, s k non refundable, sker betalning vid bokningstillfället. Bokningen är ej om- eller avbokningsbar. Avbokningsskydd kan köpas till och då gäller ordinarie avbokningsregler, se ovan. Vid en eventuell avbokning med befintligt avbokningsskydd betalas hela summan, utom 150 kr, tillbaka till det kort som använts vid betalningen.

Övrigt

Betalmedel

Villa Fridhem en kontantfri anläggning. Vi tar emot VISA, MasterCard, American Express och Diners.
Vi erbjuder möjligheten till förskottsfakturering vid summor över 10 000 kr. Vid pappersfaktura eller delad fakturering tillkommer en fakturaavgift.

 

GDPR och Villa Fridhems sekretesspolicy

EU:s nya och strängare dataskyddsförordning (GDPR) ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen (PuL). Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där vårt ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas och rättigheter för den enskilde stärks när det gäller personlig integritet.

Varför samlar vi in dina personuppgifter och varför behövs de?

För att du ska kunna genomföra en bokning av hotellrum, restaurangbokning och konferens hos oss behövs vissa uppgifter från dig och ditt resesällskap. Det vi behöver är namn, telefonnummer samt en mailadress. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna kontakta er innan ankomst, kunna maila bekräftelser och annat i förberedelse för er vistelse. Kan vi sedan få spara dem underlättar det mycket inför er nästa vistelse då priser och upplägg och annan information finns sparad. Vi uppdaterar våra register med jämna mellanrum så att inaktiva kundkort raderas.

Hur tillmötesgår vi era rättigheter gentemot nya GDPR lagen?

Du kan närsomhelst kontakta oss och be oss radera dina personuppgifter, invända mot att dina personuppgifter används för direkt – eller riktad marknadsföring eller få tillgång till vilka uppgifter vi har om dig. Får du våra mailutskick och inte längre önskar dessa kan du med ett enkelt knapptryck via mailet avregistrera dig från våra utskick. Är du ny kund hos oss eller inte redan får våra utskick, måste du nu alltid själv, skriftligen godkänna att vi använder din mailadress till denna typ av informationsflöde. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på 011-62200 eller info@villafridhem.se

Hör vi ingenting från dig uppfattar vi det som att ni godkänt vår hantering av dina personuppgifter.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Information om Covid-19