Fira på Villa Fridhem

Fira födelsedagar, högtider och jubileum

Fira alla livets stora händelser på Villa Fridhem. Vi skräddarsyr upplevelsen utefter era önskemål och vad ni firar. Firande på Villa Fridhem börjar med gyllene bubblor och färsja ostron som serveras under erat välkomstmingel. För att firandet ska få en mer intim atmosfär sitter ni i egen matsal dukad med linnedukar, levande ljus och vackra bordsdekorationer. Vi har flera salonger och Chambré Separée som alla är elegant inredda med slående detaljer – perfekta för firanden! Under kvällen avnjuter ni vår femrättersmiddag, som ni kan välja att ackompanjera med något av våra vinpaket. 

Ni får även tillgång till vår relaxavdelning med två jacuzzis, bastu, loungeområde och bar, där ni kan njuta av en lugn stund av avkoppling.

Efter en god natts sömn väntar vår stora frukostbuffé där ni finner allt ni kan önska för en kunglig start på dagen – och lite till. 

Fira tillsammans

För alla högtider, födelsedagar, jubileum, dopmiddagar och alla typer av firanden erbjuder vi möjlighet till oförglömliga firanden.

I våra boendepaket för firanden ingår

 • Varsitt glas champagne vid ankomst
 • Femrättersmiddag, med mölighet att uppgradera till sjurätters i restautang Prins Carl, eller franska smårätter i vinbaren Aperitif
 • Tillgång till vår relaxavdelning med två jacuzzis, bastu, lounge och bar
 • Tofflor och lån av morgonrock
 • Övernattning med del i dubbelrum
 • Stor frukostbuffé
 • Fri parkering med möjlighet till fri laddning av elbil

Kontakta oss för att boka erat firande!

Boka firande

Fyll i formuläret nedan med bokningsinformation så som datum, antal personer, önskemål kring firandet och liknande, så återkommer vi till er så snart vi kan.

Varmt välkomna till Villa Fridhem!
  ChampagneprovningVinprovningAnnat


  Mat och Dryck på Villa Fridhem

  Prins Carl

  I restaurang Prins Carl dinerar ni som kungligheter! I Prins Carls Matsal eller i Märthas Salonger serveras ni vår fasta fem- eller sjurättersmeny sittandes till b ords under kristallkronorna. Lokalerna är stora och kan ta emot större sällskap på upp emot 80 i matsalen. I Märthas tar vi emot sällskap på upp till 35 personer i matsalen och 20 i salongen.

  Aperitif

  Vinbaren Aperitif är en förlängning av vår gedigna vinkällare. Menyn består av franska smårätter med nordiska inslag och till det serverar vi goda viner i glasen. I Aperitif kanvi ta emot 16-18 gäster med ordinarie möblering, och upp emot 25 vid ommöblering. Varför inte inleda kvällens middag men en fördrink i Aperitif tillsammans med en visning av vinkällaren?

  Peacock Bar

  Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om ni föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö. Varsinn cocktail i Peacock Bar är ett perfekt sätt att avrunda kvällen. 

  Vinkällare

  Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i flera olika prisklasser och kvalitetsnivåer. Vill ni veta mer om vinerna eller vill ta del av en upplevelse i anknytning till middagen är ni välkomna ner i vår vinkällare. Våra sommelierer erbjuder såväl champagne- som traditionella vinprovningar.

  Shuttle Service för våra gäster

  För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

  Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby