Konferens

Norrköping

Här förenas effektivt arbete
med välförtjänt njutning

Med en kombination av historisk charm och moderna faciliteter, erbjuder Villa Fridhem en unik atmosfär som garanterat kommer att göra ert konferensevent minnesvärt.

Belägen i en naturskön miljö med Kolmårdens skogar och Bråviken som grannar, är detta inte bara en plats för möten och samtal, utan även för avkoppling och inspiration. Låt oss på Villa Fridhem skapa rätt förutsättningar för er konferens där kvalitet, komfort och personlig service står i centrum.

Endast 15 minuter från Norrköping och 90 minuter från Stockholm, utgör vi en perfekt mötesplats för er konferens, utbildning eller kick off.

Här möts historisk atmosfär och modern mötesteknik. Underbara miljöer, annorlunda upplevelser, gastronomisk mat och värdskap i världsklass.  Mötesrummen välkomnar grupper från två upp till 70 personer och självklart skräddarsyr vi mötet efter era behov. Vi välkomnar även större grupper som då fördelas i olika lokaler. 

Nominerade – Årets mötesplats

Vi är stolta och hedrade över att ha blivit nominerade till Svenska Mötens mest prestigefulla pris – Årets Mötesplats, som är det pris där kunderna bestämmer.

Priset går till den anläggning som under föregående år fått högst betyg i kundenkäterna på de frågor som mäter den övergripande kundnöjdheten inklusive rekommendationsbenägenhet, vilja att återkomma till anläggningen samt den totala upplevelsen.

Konferensrum på Villa Fridhem

På Villa Fridhem erbjuds 12 flexibla konferensrum, fördelade över tre byggnader, som kan anpassas för allt från små grupper på 2, upp till stora sällskap 70 deltagare.

Varje rum är utrustat med modern teknik för att underlätta presentationer och digitala möten, samtidigt som de erbjuder bekväma loungedelar för mer avslappnade sammanhang. För mindre grupper som önskar ett mer privat upplägg, erbjuder vi Parkvillan som är belägen i vår vackra park. Här finns möjlighet för hela sällskapet att konferera och övernatta i en separat byggnad.

Vi är måna om att er konferens blir så framgångsrik som möjligt. Därför är vi alltid tillgängliga för att hjälpa er att skräddarsy upplägg som passar era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni planerar en avslappnad halvdag, en heldagskonferens eller kanske en konferens som sträcker sig över flera dagar med övernattning hos oss, är vi säkra på att vi kan erbjuda något som passar er.

Kontakta oss gärna inför ert besök och berätta mer om era behov och önskemål.

  Konferenslokaler på plan 1
  1. Fridhem: 56 kvm, kapacitet för 18 personer vid styrelsebord och 24 personer i öar.
  2. Lilla Fridhem: 28 kvm, fast möblering med soffor och fåtöljer, plats för 12 personer.
  3. Bråvik: 59 kvm, rymmer 50 personer i biosittning, 32 i skolsittning, 24 vid U-bord och vid styrelsebord, 25 i öar.
  4. Eugen: 35 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 10 personer.
  5. Kalla: 28 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 10 personer.
  Konferenslokaler på plan 2
  1. Boberg: 60 kvm, har plats för 70 personer i biosittning, 40 i skolsittning, 28 vid U-bord, 28 vid styrelsebord och 30 i öar.
  2. Bernadotte: 50 kvm, kan rymma 40 personer i biosittning, 32 i skolsittning, 20 vid U-bord, 20 vid styrelsebord och 20 i öar.
  3. Ingrid: 30 kvm, styrelsebord som rymmer 12 personer.
  4. Astrid: 23 kvm, styrelsebord som rymmer 10 personer.
  Lokaler och grupprum
  1. Victoria: 12 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 6 personer.
  2. Skiren: 20 kvm, soffgrupp, rymmer 8 personer.
  3. Lilla fridhem: 28 kvm, fast möblering med soffor och fåtöljer, rymmer 12 personer.
  4. Leopold: Styrelsebord, 10 personer

  Boka konferens med övernattning

  Boka övernattning för en komplett konferensupplevelse. Efter en lång dag med inspirerande möten och aktiviteter kan ni checka in och koppla av i rymliga, charmiga och nyligen renoverade dubbelrum som blev klara i maj 2023. Se ett urval våra rum i bildgalleriet till höger. 

  Hotellets inredning präglas av kolmårdsmarmorns marmorering och påfågelns fjäderklädsel, vars färgspektra representeras i allt som hotellet har att erbjuda.

  Ni har full frihet att välja hur rummen ska fördelas, med möjligheten att bo en eller två personer i varje rum. Om ni önskar boka övernattning i samband med er konferens hos oss eller har några frågor, är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss!

  Villa Fridhem challange

  Villa Fridhem Challange är en lättsam och kul aktivitet som hela gruppen kommer uppskatta. Utmaningen är varierande och energifylld där ni tar er runt i området kring Villa Fridhem och löser uppdrag.

  Ni delas upp i lag, där var lag förses med en surfplatta vilket blir lagets verktyg. När startskottet ljudet är det dags att lägga upp en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på. 

  Det lag som oftast står som segrare i slutändan har förstått styrkan och värdet av samarbete, har en stark vilja att vinna och finner kreativa lösningar samtidigt som de har kul med varandra. Det kommer finnas fler uppdrag än vad ni hinner med att lösa – så se till att välja de uppdrag som bäst passar gruppens färdigheter.

  Vi erbjuder även skräddarsydda utmaningar, teambuildingaktiviteter och liknande. Kontakta oss för att få reda på mer!

  Aktiviteter under er konferens i Norrköping

  En lyckad konferens är både inspirerande och energigivande. Efter en lång dag med möten och hårt arbete, kan det vara viktigt att ge utrymme för avslappning och teambuilding.
  På Villa Fridhem erbjuder vi ett stort urval av aktiviteter att välja mellan som ger konferensen det lilla extra.

  Champagneprovning

  En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne. Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

  Vinprovning

  Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

  Relaxavdelning

  Unna er en stunds avkoppling och njut av Villa Fridhems relaxavdelning efter en lång konferensdag med möten. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

  Padel

  Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer. Den perfekta aktiviteten för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

  Cykling eller vandring

  Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

  Golf

  För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

  Träning

  Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

  BAD

  Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren en härlig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder bråviken ut sig med flera badplatser att välja mellan.

  Biljard eller Shuffle board

  Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

  Kick Off

  Har ni något större att fira – som en stor framgång eller bara inleda eller avsluta året med en upplevelse för de anställda? Boka en minnesvärd Kick off på Villa Fridhem. Vi erbjuder olika upplägg där ni kan arrendera hela eller delar av hotellet för ett mer avskilt firand där era anställda står i centrum. 

  Läs mer om våra olika kick off upplägg eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning just för erat företag. 

   

  PRISER OCH UPPLÄGG

  Kanske behöver ni bara ett möte över dagen eller så behöver ni lägga lite mer tid ihop eller vill helt enkelt ha en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans – vi har något som kan passa för alla typer av möten och företag.

  Dagskonferens

  • Kaffe med smörgås
  • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
  • Eftermiddagsfika
  • Lokalhyra i huvudlokal

  Kontakta oss för offert

   

  Parkvillan

  • Suite king
  • Åtta dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Margareta – sällskapsrum/mötesrum
  • Frukt, godis och vatten
  • Lån av badrock och tofflor
  • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu

  Kontakta off för offert 

   

  Helpension

  • Kaffe med smörgås
  • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
  • Kaffe med fika
  • Trerätters middag inkl. kaffe
  • Logi i enkelrum inkl. frukost
  • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu
  • Lån av badrock och tofflor
  • Lokalhyra huvudlokal

  Kontakta oss för offert

   

   

  Våra restauranger

  Vi värderar bra mat, vin och förstklassig service, vilket innebär att du och ditt sällskap kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

  Under er konferens hos oss på Villa Fridhem kommer ni få flera fantastiska matupplevelser där ni kan välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på hur upplägget av er konferens ser ut och era önskemål:

  Frukost

  Inled dagen med en härlig frukost tillsammans. På Villa Fridhem erbjuds en fräsch och mångsidig frukost för att ge er energi inför konferensen.

  Middag

  Efter en dag fullspäckad av möten kan ni njuta av en elegant middag i restaurang Prins Carl, där en à la carte-meny med lyxiga rätter med de finaste råvarorna i fokus som följer de svenska årstiderna.

  Lunch

  Ta en välbehövlig lunchpaus och njut av en vällagad lunch med Norrköpings vackraste utsikt över Bråviken.

  Bar

  Besök Peacock Bar som är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail och personlig service, oavsett om man föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt.

  Digitala möten

  Vill ni koppla upp er digitalt, så att fler kollegor kan delta i dagens möten? Vi har nya specialinredda lokaler för digitala, hybrida och livestreamade möten. Om något extra skulle behövas, ordnar vi det ni vill ha. Naturligtvis hjälper vi också till vid uppstart, så att allt fungerar perfekt.

  För att kunna erbjuda extra säkerhet till möten och konferenser på Villa Fridhem har varje konferenslokal ett eget nätverk och WiFi, och vi erbjuder rum helt utan monterade kameror eller mikrofoner. 

  Om boutiquehotell Villa Fridhem

  Villa Fridhem byggdes ursprungligen som ett privat sommarresidens till den svenske Prins Carl och hans familj år 1909. Prins Carl var far till de tre prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, vilka alla gifte sig med europeiska kungligheter. Han och hustrun prinsessan Ingeborg hade även sonen Prins Carl Jr, en playboy under sin tid som omnämns i många intressanta historier.

  Byggnaden är uppförd som en herrgård i nationalromantisk stil, med stor park i direkt anslutning och sedan havet. Stilen var mycket populär i Sverige under sekelskiftet och Villa Fridhem ansågs redan då som en pampig herrgård.

  Vanliga frågor och svar om konferens i Norrköping

  Vad kostar det att hyra ett konferensrum?

  Kostnaden för ett konferensrum hos oss på Villa Fridhem varierar beroende på vilket konferenspaket ni väljer och hur många personer som deltar i konferensen. Vill ni abonnera Parkvillan kostar det från 19 415 kr ex. moms. Kontakta oss gärna för prisförslag.

  Vilka konferenspaket erbjuder Villa Fridhem?

  På Villa Fridhem erbjuder vi flera konferenspaket – såsom halvdagskonferenser, heldagskonferenser och exklusiv användning av Parkvillan. Paketen kan anpassas efter era behov och inkluderar måltider, lokalhyra, boende och tillgång till relaxavdelningen. Kontakta oss för mer information!

  Finns det möjlighet till digitala möten på Villa Fridhem?

  Ja, vi har specialinredda lokaler för både digitala möten samt hybrida möten. Vi kan även hjälpa till vid uppstart för att säkerställa att allt fungerar perfekt.

  Hur många personer ryms i ett konferensrum?

  Villa Fridhem konferensrum rymmer grupper från 2 upp till 50 personer. Större grupper kan fördelas i olika lokaler om det behövs och mindre grupper kan boka Parkvillan för ett mer privat upplägg.

  Vad kan man göra på en konferens?

  Utöver möten i våra toppmoderna konferensrum, erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter – såsom golf, Villa Fridhem Teambuilding Challange, padel, vandring, cykling, biljard, shuffleboard, relaxavdelning samt provningar av vin, champagne och praliner. Vi hjälper er gärna att skräddarsy upplevelser som passar ert sällskap!

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby