Boken om Villa Fridhem

Boken om Villa Fridhem

Människorna, maten & miljön
395 kr

Boken om Villa Fridhem är en elegant coffee table-bok full av fascinerande, historiska anekdoter från Villa Fridhem, berättelser från tiden med Prins Carls familj, intressant fakta, smakrika recept, historier från personer som vart en del av Villa Fridhems utveckling, rikligt av fängslande bilder och mycket mer! Villa Fridhem har utvecklats under en lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Huset och platsen ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. Det är en plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt. I den här boken vill vi förmedla ett smakprov – kom ihåg att helheten sitter i detaljerna.

Köp boken om Villa Fridhem

Köp boken om Villa Fridhem – en coffetable bok om Villa Fridhems historia, människorna, platsen, Prins Carls familj, maten, drycken och mycket mer. Boken är full av fänglande bilder från förr och nu. 

Boken om Villa Fridhem – 395 kr

Fyll i formuläret nedan för att köpa boken. Välj antal böcker samt om ni vill hämta ut dem på Villa Fridhem eller få böckerna levererade. Vid leverans, fyll då i önskad leveransadress så återkommer vi med köpbekräftelse med medräknad fraktkostnad.

Bildspel med utvalda uppslag från boken.

Villa Fridhem – då och nu

Delar av bokens gröna tråd följer den resa som Villa Fridhem gjort genom tiderna – från privat sommarresidens för Prins Carl med familj, till konvalescenthem, till konferensanläggning och nu till ett inbjudande boutiquehotell som åter lyfter Villa Fridhems kungliga glans. 

Ta del av berättelser från personer som vart med som en del på denna resa – från prinsessornas historier från sina barndomssomrar på Villa Fridhem, till familjen Trozellis unika upplevelser i området och mycket mer. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby