Aktuellt på Villa Fridhem

NYÅR PÅ VILLA FRIDHEM

Avsluta året på bästa sätt och fira in 2023 i kunglig atmosfär på Villa Fridhem. Vi välkomnar er till ett storslaget firande med festlig stämning, gastronomiska matupplevelser och självklart bubblande champagne att skåla i. Villa Fridhems nyårspaket är bokningsbart två nätter mellan 30 december-1 januari och inkluderar bland annat trerättersmiddag på ankomstdagen, frukostbuffé, champagnelunch, femrättersmiddag på nyårsafton, nyårsskål och mycket mer. 

Åldersgräns 18 år. 

UPPLEV JULEN PÅ VILLA FRIDHEM

30 november – 20 december

Fira in julen på Villa Fridhem och njut av stämningsfull miljö, rogivande avkoppling och ett välsmakande julbord i fem serveringar i en sharingupplevelse.

Oavsett om du vill avnjuta julbord för en kväll eller boka vårt julbordspaket med övernattning är du varmt välkommen till oss.

BILJARD & SHUFFLEBOARD

Samla vännerna eller kollegorna och utmana i en runda shuffleboard eller biljard! Till höger om Peacock Bar på plan 2 har vi gjort plats för ett biljardbord, shuffleboard och sköna sällskapsytor. Öppet i samband med barens öppettider. 

 

AFTERNOON TEA

Nu öppnar vi upp för höstens bokningar av vårt populära Afternoon Tea! Lördagar mellan 17 september – 19 november bjuder vi in till minnesvärda smakupplevelser. Vårt Afternoon tea startar med en salt servering bestående av matigare inslag som snittar, soppa och kallskuret följt av en söt del med kakor, desserter och bakverk.

Pris: 495 kr/vuxen & 249 kr/barn

UTEGYM

Nu finns möjlighet till ännu mer träning hos oss! Vårt nya utegym står redo i parken och har allt du behöver för att ge kroppen och musklerna en ordentlig genomkörare. Välkommen att testa! 

 

PADEL AT VILLA FRIDHEM

Äntligen kan vi välkomna er till spel på våra två utomhuspadelbanor! Du behöver inte vara en gäst på hotellet för att boka padel hos oss, men vi rekommenderar såklart att kombinera spelandet med frukost, lunch eller varför inte en övernattning för en härligare upplevelse! Välkommen att spela padel i en unik miljö med Bråviken och Kolmårdsskogen som granne.

Våra banor är öppna varje dag mellan 07-23. 

GOLFPAKET

Vi erbjuder en unik golfupplevelse där du låter oss ta hand om dig fullt ut. I vårt golfpaket ingår två nätters boende hos oss, helikoptertransfer tur och retur till en av Sveriges bästa golfbanor och 18 hål på Visby Golfklubb. Mellan spelandet skämmer vi bort dig med mat och dryck i fantastisk miljö. 

För dig som vill spela golf i närområdet har vi även samarbete med Bråvikens golfklubb där du kan kombinera något av våra övernattningspaket med en dag på golfbanan. Givetvis löser vi transport till och från banan med vår shuttle service. 

Kontakta oss på info@villafridhem.se eller 011-622 00 för mer information.

MOUNTAINBIKE

Kombinera en härlig naturupplevelse på mountainbike med lyxig avkoppling samt utsökt mat och dryck. 

Vårt mountainbikepaket inkluderar: 

 • Champagne i Peacock bar vid ankomst
 • Lån av mountainbike, skydd, hjälm och cykeltröja
 • Tillgång till Villa Fridhems egna cykelturer
 • Tillgång till relaxavdelning 
 • Lån av morgonrock och tofflor
 • Trerättersmiddag på ankomstdagen
 • Logi och frukostbuffé 
 • Lättare lunch för dag 2 nedpackad i lånad ryggsäck 

Pris från 2895 kr/person

SKALDJURSAFTON 

 

Det finns alltid en anledning att äta skaldjur! Därför serverar vi skaldjursplatå under hela året. När passar det dig?

Vårt paket med skaldjursafton inkluderar

 • Champagne i Peacock bar vid ankomst
 • Skaldjursmiddag
 • Tillgång till relaxavdelning
 • Lån av morgonrock och tofflor
 • Logi och frukostbuffé

Pris från 2395 kr/person
Bokas senast tre dagar i förväg. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Information om Covid-19