Aktuellt på Villa Fridhem

Våra höstpaket

Möt hösten på Boutiquehotell Villa Fridhem. En mysig upplevelse som erbjuder oslagbar gastronomi, pulshöjande aktiviteter, unika upplevelser, nyrenoverade rum, rogivande omgivnigar och fräscha drinkar. I alla våra boendepaket ingår ett glas champagne vid ankomst, vällagad middag, boende i dubbelrum, tillgång till relaxavdelningen med jacuzzis och bastu samt vår stora frukostbuffé.

Gastroweekend en natt

I vår Gastroweekend en natt ingår vår kulinariska femrättersmeny i restaurang Prins Carl, boende i dubbelrum, stor frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning. Boka höstweekend en natt och möt hösten hos oss.

Gastroweekend två nätter

I gastroweekend två nätter ingår middag i båda våra restauranger – första kvällen serveras ni middag i Aperitif där det serveras franskinspirerade smårätter. Andra kvällen avnjuter ni vår kulinariska femrättersmeny i restaurang Prins Carl.

Champagnefredag

Lär er mer om champagne och följ med på en fantastisk resa i den bubbliga dryckens värld tillsammans med vår Sommelier. Ni får testa tre olika champagner och efter provningen serveras ni Prinsessan Astrids femrättersmeny.

Champagne & fransk tapas

I paketet Champagne och fransk tapas ingår en middag på tre smårätter var och ett glas champagne i vår nyöppnade vinbar Aperitif. Menyn består av mindre rätter med inspiration från det franska köket som fritt kombineras utefter vad ni är sugna på.

Jul på Villa Fridhem

Unna er en magisk jul på anrika Villa Fridhem, som bjuder in med stämningsfull inredning med vackra detaljer och inbjudande atmosfär.

Bokningsbart från 24/11 till 16/12

Välj mellan julupplevelse 1 eller 2 nätter

Från 1995:- per person

Vistelsen startar med ett bubblande glas champagne som avnjuts i Peacock Bar, med utsikt över parken och Bråviken. Njut sedan av en avkopplande, värmande stund i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzis innan det är dags att gå till bords under kristallkronorna i Prins Carls matsal. Här väntar Villa Fridhems julbord som serveras till bords i fem serveringar. Vårt julbordskoncept består av en sillservering, en laxservering och en varmrätt. Därefter följer ostvagn och dessertservering innan de som önskar kan fortsätta kvällen i Peacock Bar med färgsprakande cocktails, shuffleboard och biljard. 

Bokar ni två nätter börjar ni vistelsen med middag i vår vinbar Aperitif. Menyn består av smårätter med inspiraion från det franska köket med lätta nordiska inslag. Självklart även med kryddor och smaker som hör julen till, men med ett innovativt utförande. 

Efter en god natts sömn är det sedan dags att avnjuta vår ljuvliga frukostbuffé innehållandes allt ni kan önska, och lite till!

Nyårsfirande på Villa Fridhem

Storslaget firande med två nätters logi

30/12 – 1/1 – Save the date

Avsluta året på bästa sätt och välkomna 2024 i kunglig prakt på Villa Fridhem! Vi välkomnar er till ett storslaget firande med en kväll fylld av festlig stämning, nyårsraketer, kulinariska mästerverk och självklart – bubblande champagne att skåla med!

Efter en god natts sömn behöver ni inte stressa över utcheckningen på nyårsdagen. Vi erbjuder sen utcheckning fram till klockan 14:00 så att ni kan njuta av en välsmakande nyårsbrunch i lugn och ro.

Villa Fridhems nyårspaket är ett firande med övernattning två nätter mellan 30 december-1 januari och inkluderar bland annat trerättersmiddag på ankomstdagen, frukostbuffé, champagnelunch, femrättersmiddag på nyårsafton, nyårsskål, nyårsdags-brunch och mycket mer. 

Fartfylld lördag med Porsche 28/10 

Möjlighet att provkör flera modeller

Champagnemingel med Porsche-profil

995:- per person

Välkomna till en härlig upplevelse med Porsche på Villa Fridhem 28–29 oktober! Under två härliga dagar får ni möjlighet att provköra flera olika av Porsches bilmodeller, champagnemingel tillsammans med representanter från Porsche, övernatta i våra nyrenoverade hotellrum samt ha fri tillgång till Villa Fridhems faciliteter så som padelbanorna, gym, promenadstråk, Peacock Bar och mycket mer. Ni får också möjlighet att boka till platser till kvällens gemensamma middag, då vår gastronomiska femrättersmeny serveras.

Aperitif – vår nya vinbar

Vi har slagit upp dörrarna till vår nya restaurang Aperitif! Aperitif är en vinbar som serverar smårätter inspirerade av det franska köket.  I glasen serverar vi viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär.

Aperitifs kök är öppet för servering mellan kl 17.00-21.00. För de som önskar finns även möjlighet att besöka vår vinkällare i samband med en middag på Aperitif. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby