Aktuellt på Villa Fridhem

MIDSOMMAR PÅ VILLA FRIDHEM
TVÅ NÄTTER 22-24 JUNI

Fira in sommaren med ett midsommarfirande på ett kungligt residens med utsikt över den östgötska skärgården. En minnesvärd midsommar som präglas av förstklassig gastronomi, storslagna upplevelser och svenska traditioner. I Sverige förknippas midsommar allra mest med dans kring en midsommarstång, blomsterkransar, sill och god mat – allt detta och mer därtill bjuder vi in till under midsommarfirande hos oss.

Vi reser midsommarstången tillsammans i parken innan en härlig tvårätterslunch serveras. Efter lunch finns möjlighet att njuta av lugnet i vår relaxavdelning, passa på att utmana varandra i padel, krocket eller kubb, ett dopp i närliggande skogssjön Skiren eller kanske bara luta er tillbaka med en drink på vår terrass. Kvällens firande börjar med en fördrink på vår uteservering Aperitif i kvällssolen. Vi utlovar en minnesvärd smakupplevelse till middagen, där ni serveras en gastronomisk femrättersmiddag med tillhörande vinpaket.

En midsommar som bli ett minne för livet!

 

I Midsommarpaketet ingår: 

 • Tvårättersmiddag på ankomstdagen
 • Tvårätterslunch på midsommarafton
 • Resning av midsommarstång
 • Gemensam champagneskål på vår terrass på midsommarafton
 • Gemensam femrättersmiddag på midsommarafton
 • Logi och frukostbuffé, två nätter
 • Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
 • Fri parkering med möjlighet till fri elbilsladdning
 • Möjlighet till sen utcheckning fram till klockan 14:00
 • Tillgång till mängder av aktiviteter och upplevelser på området
 • Möjlighet att boka till upplevelser som vinprovning, kransbindning, padel och mycket mer

Nationaldagen

Fira nationaldagen med en klassisk trerätterservering och något gott i glaset.
Varför inte avrunda med en cappuccino i solen ute på vår terrass med slående utsikt över såväl parken som Bråviken?

Tid att gå till bords: 12.00-14.00

MENY

Förrätt

Toast skagen
Brioche, löjrom, citron, dill

***

Varmrätt

Kalvfilé Oscar
Sparris, hummer, bearnaisesås

***

Dessert

Glassbomb
Vaniljglass, choklad, färska bär

VINKÄLLAREN

Välkommen ner till en av Sveriges mest välsorterade vinkällare! Här hittar du en unik samling med noggrant utvalda viner i en kombination av små och stora producenter, från både gamla och nya världen. 

 • Champagneprovning

  En unik provning för dig som är nyfiken på drycken Champagne och dess historia. Vår fantastiska sommelier guidar dig i champagnens värld medan du får testa olika sorters champagne tillsammans med härligt tilltugg.

 • Vinprovning

  Följ med på en resa i vinets värld! Tillsammans med vår duktiga sommelier får du utforska viners karaktär, prova olika sorters viner och lära dig mer om denna fantastiska dryck. 

 • Glasprovning

  Hur påverkas dryckens karaktär och smak av vilket glas du dricker det ur? Det är här glasets utformning och storlek kommer in – lär dig mer och testa tillsammans med vår sommelier.

  BILJARD & SHUFFLEBOARD

  Samla vännerna eller kollegorna och utmana i en runda shuffleboard eller biljard! Till höger om Peacock Bar på plan 2 har vi gjort plats för ett biljardbord, shuffleboard och sköna sällskapsytor. Öppet i samband med barens öppettider. 

   

  AFTERNOON TEA

  Nu tar vår populära Afternoon tea semester över sommaren. I höst bjuder vi in till minnesvärda smakupplevelser igen. Vårt Afternoon tea startar med en salt servering bestående av matigare inslag som snittar, soppa och kallskuret följt av en söt del med kakor, desserter och bakverk.

  LÖRDAGSLUNCH

  Premiär för lördagslunch på Villa Fridhem! Njut av läckra smaker från vår vällagade à la carte-meny och något gott i glaset. Vår lördagslunch är bokningsbar mellan klockan 12-14 varje lördag!

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby