Sommar på Villa Fridhem

SOMMAR PÅ VILLA FRIDHEM

Njut av sommaren på Villa Fridhem med mat och dryck i världsklass, utsikt över den glittrande Bråviken och aktiviteter såsom padel, golf, vandring och cykling. Slå er ner på vår terrass och njut av utsikten, utmana familjen i padel på någon av hotellets padelbanor eller gör en badutflykt till klipporna vid Bråviken eller sjön Skiren. Hos Villa Fridhem finns något för alla.

En kunglig sommarresidens

Villa Fridhem är som impregnerat av fina sommarminnen. Det var just som en sommarbostad som kungligheterna Prins Carl och Prinsessan Ingeborg lät bygga Villa Fridhem under tidigt 1900-tal. Än idag är Villa Fridhem en plats för avkoppling och njutning. Hotellet erbjuder gastronomiska upplevelser på de två restaurangerna Prins Carl och Aperitif, sportaktiviteter, naturupplevelser, avkoppling i relaxavldeningen och inte minst – tid för umgänge och omtanke.

BOENDEPAKET I SOMMAR

Gastroweekend en natt

Välkomna på en kulinarisk upplevelse som är en frestelse för alla sinnen. I boendepaketet Gastroweekend en natt ingår vår kulinariska femrättersmeny under kristallkronorna i restaurang Prins Carl. Här kombineras historisk atmosfär med modern matkonst för en minnesvärd upplevelse. Köket serverar en välkomponerad meny av förstklassiga råvaror i säsongens smaker. Till middagen har våra sommelierer tagit fram skräddarsydda vinpaket som förhöjer den gastronomiska upplevelsen ytterligare.

Gastroweekend två nätter

Välkomna till en exklusiv kulinarisk upplevelse som är en frestelse för alla dina sinnen. I boendepaketet Gastroweekend två nätter ingår både en middag i vinbaren Aperitif, där menyn består av smårätter med inspiration från det franska köket, och vår kulinariska femrättersmeny i restaurang Prins Carl. Här kombineras historisk atmosfär med modern matkonst för en minnesvärd upplevelse. Köket serverar en välkomponerad meny av förstklassiga råvaror i säsongens smaker.

Champagne och tapas

I paketet Champagne och fransk tapas ingår en middag komponerat av våra kockar på tre smårätter var och ett glas champagne i vår vinbar Aperitif. Till det har ni möjlighet att beställa viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär. I Aperitif erbjuder vi flera av våra viner både på flaska, halv- och helglas.

ATT GÖRA PÅ VILLA FRIDHEM I SOMMAR

På Villa Fridhem erbjuder vi ett stort urval av aktiviteter för alla smaker som är mycket populära bland våra gäster:

Relax

Bad

Peacock bar

Padel

Biljard

Shuffleboard

Golf

Vandra

Gym

Utegym

Mountainbike

Krocket

Kubb

SHUTTLE SERVICE

Givetvis finns möjlighet att komma ut till oss för bara en lunch eller en härlig drink, nyttja gärna vår shuttleservice.

För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ.

Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby