Frukost

Norrköping

Frukost på Villa Fridhem

Endast 15 minuter från centrala Norrköping, ligger Villa Fridhem. Med ett unikt och inbjudande läge i Norrköpings skärgård, precis vid vackra Bråviken och Kolmårdens skogar, bjuder vår restaurang på en mysig frukostupplevelse.

Här kan ni njuta av en stor och utsökt frukostbuffé med  de finaste råvarorna som säsongen har att erbjuda, medan ni kan ta del av den slående utsikten som vår restaurang erbjuder. På vår frukostbuffé hittar ni all ni kan önska, och mer därtill. Gäster som bor på hotellet betalar inget extra för frukost och behöver inte boka bord.

Frukost serveras:
tisdag-fredag kl. 7.00-9.30
lördag kl. 7.30-10.00
söndag kl 7.30-11.00

Sommartider
v.27-32
Torsdag-söndag kl 7:30-10:00

Frukostbuffé

På Villa Fridhem serveras frukost som är lyxig i bemärkelsen att utbudet är utvalt och tillagat med omsorg. Vi lägger ett stort fokus på att överträffa våra gästers förväntningar. Ni får möjlighet att avnjuta allt från bröd, marmelader och smoothies. Ett stort utbud av te, allt från fräscha gröna teer, smakrika svarta eller kryddiga rooibos. Frukostbuffén anpassas efter årstid och säsong men ni finner alltid skinka, salami, olika ostar, grönsaker, croissanter, äggröra, bacon, yoghurt, fil och ett stort utbud av flingor eller liknande att ha till, och mycket mer!  

Priser

Vuxen 395 kr och barn mellan 3-12 år 195 kr

En kunglig start på dagen

Vi vill att alla som besöker oss ska få en kunglig start på dagen, därför serveras alltid en tolkning av prinsesstårtan och alkoholfritt bubbel till frukosten till alla våra privatgäster. 

Mer mat & Dryck på Villa Fridhem

Middag i Prins Carls matsalar

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds vår fasta sju- eller femrättersmeny som tillagas med lyxiga råvaror och anpassas i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och säsong. Njut av middagen samtidigt som ni njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråvikens norra strand.

Lunch

Med utsikt över Bråviken och Norrköping kan ni avnjuta fantastisk mat av säsongen råvaror. Välj mellan dagens lunch eller affärslunch. Till lunchen ingår alltid hembakat bröd, kolsyrat vatten, sallad, kaffe, te och kaka. Affärslunchen består av två rätter och bokas två dagar i förväg. Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00

Middag på Aperitif

Unna er en god bit på vår nya restaurang Aperitif – en vinbar där det serveras flera smårätter på á la carte -meny  med inspiration från det franska köket. Aperitif ligger i nära anslutning till vår välsorterade vinkällare och vi serverar flera roliga, unika och exklusiva viner på glas. 

Champagneprovning

Välkommen på champagneprovning hos oss, där vår fantastiska sommelier guidar er genom champagnens värld och berättar mer om denna bubbliga och underbara dryck. Provningen sker på fredagar mellan 17.00-18.00 och under provningen får ni testa tre olika champagner av olika karaktär och smak. 

Lördagslunch

Unna er en smakrik upplevelse i helgen med Villa Fridhems lördagslunch. Menyn är framtagen efter säsongens smaker och råvaror med rätter på á la carte menyn som passar alla. Välj mellan olika förrätter, varmrätter och desserter för att komponera er lördagslunch. Vår lördagslunch serveras mellan 12.00-14.00.

PEACOCK BAR

I vår bar serveras enklare, riktigt goda, rätter – bland annat den bästa lobster rollen i Norrköping. En elegant och intim cocktailbar med klassisk atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. 

Vanliga frågor och svar om frukost, Norrköping

Kan man åka till Villa Fridhem och äta frukost utan att bo på hotellet?

Absolut, det går jättebra att besöka oss för en riktigt god hotellfrukost. Glöm inte att boka bord innan på bokning@villafridhem.se

Vad ingår i en frukost på Villa Fridhem?

Hela frukostbuffén ingår, tillsammans med vårt stora tesortiment och fri påfyllning av kaffe. 

Vilka tider serveras frukost på Villa Fridhem?

Frukost serveras tisdag-fredag kl. 7.00-9.30, lördag kl 7.30-10.00 och söndag 7.30-11.00
Under sommarperioden v.27-32 har vi särskilda öppettider. Frukost serveras då torsdag-söndag kl 7:30-10:00

Hur kan jag boka ett bord för frukost på Villa Fridhem?

För att säkra en plats och ni ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, rekommenderar vi att ni bokar bord i förväg. Du och ditt sällskap kan boka bord genom att skicka ett mail till bokning@villafridhem.se eller genom att ringa oss på 011-622 00.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby