Prins Carl

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds en meny med lyxiga råvaror och hög igenkänningsfaktor samtidigt som ni njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråviken. 

Frukostbuffé

Starta dagen på bästa sätt – med Villa Fridhems frukostbuffé!

Boka bord på bokning@villafridhem.se eller ring på tel. 011-622 00 (anmäl gärna om det finns några allergier i samband med bokning).

Du som bor på hotellet betalar inget extra för frukost och behöver inte boka bord.

Frukost serveras tisdag-fredag kl. 7.00-9.30 och lördag-söndag kl. 7.30-10.00. 

Priser

Vuxen: 195kr | Barn 3-12 år: 95 kr

Lunch på villa fridhem

Välkommen till Villa Fridhem för att avnjuta vår goda lunch i en naturnära miljö!

Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00.

Priser

Dagens varmrättslunch: 195 kr
inklusive sallad, kolsyrat vatten, hembakat bröd, kaffe och te.
Lägg till förrätt: 95 kr
Lägg till dessert: 95 kr

Alltid på menyn
Veckans vegetariska: 195 kr

 

Affärslunch från 450 kr
Affärslunch förbokas minst 2 dagar i förväg, se nedan. Kontakta oss för information kring meny.

Boka gärna bord innan ditt besök på bokning@villafridhem.se eller ring på tel. 011-622 00.

MENY VECKA 23

MÅNDAG
Stängt

TISDAG
Nationaldag meny

ONSDAG
Fläskytterfilé med äpple och fänkålsslaw
cidersky och klyftpotatis

TORSDAG
Fiskgryta med fänkål
aioli och krutonger

FREDAG
Kyckling med rostade rotfrukter
tzatziki och citronsky

Nationaldagen

Fira nationaldagen med en klassisk trerätterservering och något gott i glaset.
Varför inte avrunda med en cappuccino i solen ute på vår terrass med slående utsikt över såväl parken som Bråviken?

Tid att gå till bords: 12.00-14.00

MENY

Förrätt

Toast skagen
Brioche, löjrom, citron, dill

***

Varmrätt

Kalvfilé Oscar
Sparris, hummer, bearnaisesås

***

Dessert

Glassbomb
Vaniljglass, choklad, färska bär

lördagslunch

Varje lördag från och med den 14 januari serverar vi lördagslunch på Villa Fridhem! Kom ut och njut av vällagade rätter från vår á la carte-meny och något gott i glaset. Kanske avslutar du vistelsen med ett besök i Peacock Bar, eller en runda shuffleboard? 

Tid att gå till bords: 12-14.

VILLA FRIDHEMS MIDDAGSMENY

"

Villa Fridhems kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror. Menyerna följer i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och vår strävan är att alltid försöka tillvarata hela råvaran. Med passion och nyfikenhet utvecklar vi sedan nya och gamla smakkombinationer till kreativa och spännande menyer.  

I kombination med den goda maten har vi också ett stort fokus på dryck. Villa Fridhem har en mycket välsorterad vinkällare med viner från hela världen i alla möjliga prisklasser. Titta gärna i vår vinlista inför ditt besök eller låt oss lämna våra rekommendationer på plats. I vårt breda utbud finns något för alla.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00. Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser meddelar du detta i samband med bokningen. Vi är en kontantfri anläggning.

 

PRINSESSAN ASTRIDS FYRARÄTTERSSERVERING

Vår vinlista är under ständig utveckling och fylls ideligen på med noggrant utvalda viner.

Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vår vinlista är under ständig utveckling och fylls ideligen på med noggrant utvalda viner. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i alla möjliga olika prisklasser och kvalitetsnivåer.

Nedan kan du se vår vinlista. Då många viner endast finns i små partier ber vi dig kontakta oss i förväg om du önskar ett specifikt vin så vi kan stämma av att det finns hemma i önskad kvantitet samt kyla och förbereda vinet i god tid. Tveka heller inte att höra av dig till oss om ni önskar våra rekommendationer inför ert dryckesval.

Mer mat & dryck på villa fridhem

Middag i Prins Carls matsalar

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds vår fasta meny med lyxiga råvaror, som anpassas i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och säsong, samtidigt som ni njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråviken.

LUNCH

Med utsikt över Bråviken och Norrköping kan ni avnjuta fantastisk mat av säsongen råvaror. Välj mellan dagens lunch eller affärslunch. Till lunchen ingår alltid hembakat bröd, kolsyrat vatten, sallad, kaffe, te och kaka. Affärslunchen består av två rätter och bokas två dagar i förväg.

LÖRDAGSLUNCH

Till skillnad från många andra restauranger, som endast erbjuder en utvald rätt till lunch på helgerna, erbjuds ni vid vårt bord hela vår a la carte meny vid en lördagslunch hos oss. För den bästa starten på helgen erbjuds även vår Shuttle Service för upphämtning i Norrköping med omnejd.

Middag på Aperitif

Unna er en god bit på vår nya restaurang Aperitif – en vinbar där det serveras smårätter på á la carte -meny  med inspiration från det franska köket, redan från kl 15.00. Aperitifs meny serveras ute på vår terass, som har slående utsikt över både parken och Bråvikens vatten.

PEACOCK BAR

I vår bar serveras enklare, riktigt goda, rätter – bland annat den bästa lobster rollen i Norrköping. En elegant och intim cocktailbar med klassisk atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. 

Private dining

Det finns alltid en anledning att fira! Vi erbjuder skräddarsydda bokningar med meny för alla tillfällen. För ett mer avskilt firande är varmt välkomna att abonnera något av våra 4 Chambre séparée som ett trevligt och lite mer avskilt alternativ till att boka bord i vår matsal.

Frukost

Inled dagen på bästa sätt med vår stora och väldigt uppskattade frukostbuffé. Här serveras allt från krispig bacon och krämig äggröra, till hembakade bröd, croissanter, ost och charkuterier, frukt, prinsesstårtsbakelser och mycket mer. 

Afternoon tea

Njut tillsammans med nära och kära på vår mysiga och efterfrågade afternoon tea. Vår afternoon tea startar med en salt servering bestående av ett matigare inslag som snittar, soppa och kallskuret. Därefter följer den söta delen med våra kakor, desserter, praliner och bakverk.

Bröllop och större firanden

Det känns alltid lika hedrande när ett brudpar väljer att fira sin stora dag hos oss. Menyn skräddarsys efter era önskemål och testas månader i förväg tillsammans med utvalt vin. Vår bröllopskoordinator Ebba släpper inget åt chansen utan hjälper er skapa en magisk dag hos oss. 

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby