Klassisk cocktailbar med modern twist

En trappa upp hittar ni vår cocktailbar – Peacock Bar, som erbjuder en mängd härliga signaturcocktails

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om ni föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

I Peacock bar serveras våra signatur cocktail, gin & tonic, klassiska cocktails, Villa Fridhems lager, flera alkoholfria alternativ och olika öl att välja mellan. Vi serverar även enklare och riktigt vällagade rätter i vår bar meny. Bland annat vad vi vågar påstå är Norrköpings bästa lobster roll. I anslutning till baren finner ni även vårat spelrum, där ni kan utmana varandra på biljard eller shuffleboard mellan cocktailsen. 

Cocktails

Signature & classic

Peacock Bar cocktail meny består av en smakrik kombination av signatur cocktails, klassiska cocktails och en stor meny av olika Gin & tonics. Våra signatur cocktails kännetecknas av rena och eleganta smaker med vissa överraskande men utsökta detaljer. Vårt klassiska utbud består av de mest efterfrågade cocktailsen – allt från Dry martini till Negroni.

Gin & Tonics

I Peacock Bar finner ni ett stort utbud av våra mest älskade gin och tonics-kombinationer. Var gin är kombinerat med rätt tonic och rätt garnering eller smakförstärkare som skapar en smaksensation som gör varje gin rättvisa. Självklart kan vi blanda en gin och tonic så att ni får den precis som ni önskar. 

VILLA FRIDHEMS LAGER

Missa inte Villa Fridhems egen lager. Det är en mörkare lager med mycket smak – perfekt både till mat och som svalkande sällskapsdryck. Det är den balanserade smaken mellan humlen och malten som gör att vår goda lager passar till det mesta.

Villa Fridhems lager är ett resultat av ett nära samarbete med det lokala bryggeriet Fenix Brewery och kan endast avnjutas hos oss. Ölen serveras i våra restauranger, peacock bar, relaxavdelningen, på terrassen samt kan beställas till hotellrummen. 

SHUTTLE SERVICE FÖR ALLA GÄSTER

För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ.

Inom en radie på 4 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

Shuttle Servicen är en populär service som fort bokar på. Se till att boka Shuttle Service i god tid för att säkerställa er plats. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby