Kick off linköping

Kick off på Villa Fridhem

Planerar du en kick off i Linköping, eller i närheten? Varför inte kombinera nytta med nöje i slående vyer! Bara 40 minuter från Linköping, ligger Villa Fridhem omgiven av Kolmårdens natursköna skogar och Bråvikens glimrande vatten. En perfekt plats där kick offen får en extra dimension – året runt!

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att planera och hålla den ultimata kick offen helt enligt dina behov och önskemål, oavsett hur många personer som planeras delta.

Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem!

så planerar du en lyckad kick off

Att planera en kick off kan kännas överväldigande, men med rätt planering och genomförande kommer den med största sannolikhet att bli lyckad. För att planera en framgångsrik kick off, finns det några saker som kan vara bra att tänka igenom:

 1. Vad är syftet? Är målet att stärka teamkänslan, höja moralen, fira något särskilt eller bara ha kul tillsammans? Målet med kick offen avgör vilken typ av aktiviteter som passar bäst.
 2. Vilka är deltagarna? Ha koll på vilka deltagarna är, deras intressen, färdigheter och komfortzoner. Välj aktiviteter som du tror kan passa majoriteten eller ha variation på aktiviteterna för att tillgodose olika intressen – utan att glömma kick offens övergripande syfte.
 3. Vad får det kosta? Kostnaden per person kan skilja sig mycket mellan olika aktiviteter, var kick offen äger rum och hur länge.
 4. Var och när ska kick offen äga rum? Bestäm var och när kick offen ska hållas med god framförhållning. Försäkra dig om att datumet passar alla deltagare och inte krockar med andra viktiga händelser på företaget – och boka även aktiviteterna i god tid!
 5. Behövs mat och dryck? Kick offens längd styr hur mycket mat och dryck som behöver beställas. Om kick offen sträcker sig över en hel dag eller under flera dagar, är det bra att planera för måltider och förfriskningar i samråd med oss.
 6. Finns speciella behov i gruppen? Se till att aktiviteten är säker för alla deltagare. Ta reda på eventuella allergier, funktionsvariationer eller andra behov hos deltagarna innan du börjar planera eller bokar något.
 7. Vad tyckte deltagarna? När kick offen är över är det bra att följa upp med deltagarna för att ta emot feedback gällande vad du kan förbättra till kommande aktiviteter.

Behöver du hjälp att planera?

Att planera en kick off tar mycket tid och energi. Vi på Villa Fridhem hjälper dig gärna och kan bistå med allt från planering, till genomförande – och allt däremellan – för att säkerställa att kick offen går precis som du har tänkt.

Boka kick off med boende

Boka boende på Villa Fridhem för en komplett kick off-upplevelse. Efter en lång dag med inspirerande möten och roliga aktiviteter kan ni checka in och koppla av i våra rymliga dubbelrum. Det finns flera rumskategorier att välja mellan – våra standardrum, våra nyligen renoverade dubbelrum som blev klara i maj 2023, juniorsviter och många fler. Se ett urval våra rum i bildgalleriet till höger. 

Hotellets inredning präglas av kolmårdsmarmorns marmorering och påfågelns fjäderklädsel, vars färgspektra representeras i allt som hotellet har att erbjuda.

Ni har full frihet att välja hur rummen ska fördelas, med möjligheten att bo en eller två personer i varje rum. Om ni önskar boka övernattning i samband med er kick off hos oss eller har några frågor, är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Aktiviteter på Villa Fridhem

Planering av en kick off kan vara ett utmärkt tillfälle att stärka gruppdynamiken, förbättra samarbete och höja engagemanget. På Villa Fridhem förstår vi betydelsen av dessa tillställningar och vi är glada över att kunna erbjuda ett brett spektrum av upplevelser skräddarsydda för att gynna teambuilding och skapa minnen.

Oavsett om du är ute efter utmaningar som stärker teamets förmåga att lösa problem, avslappnande aktiviteter för att varva ner efter en intensiv dag fylld med workshops eller kanske en mix av båda, kan du lita på att du kommer hitta rätt upplevelse hos oss.

Utforska våra olika upplevelser nedan och boka den eller de aktiviteter som passar er grupp bäst.

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne. Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Relaxavdelning

Abonnera vår relaxavdelning och unna er en stunds avkoppling. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

Padel

Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer. Den perfekta aktiviteten för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

blomsterkurs

Ingen kan motstå skönheten och doften av blommor. Varför inte försöka er på en blomsterkurs? Lär er konsten att arrangera blommor under ledning av en expert. Det är en rolig, kreativ och avkopplande aktivitet som hjälper till att stärka samhörigheten i teamet.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

BAD

Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren en härlig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder bråviken ut sig med flera badplatser att välja mellan.

Biljard eller Shuffle board

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Fantastiska smakupplevelser på Villa Fridhem

Frukost

Inled dagen med en härlig frukost tillsammans. På Villa Fridhem erbjuds en fräsch och mångsidig frukost för att ge er energi inför konferensen.

Lunch

Ta en välbehövlig lunchpaus och njut av en vällagad lunch med Norrköpings vackraste utsikt över Bråviken.

Middag

Efter en dag fullspäckad av möten kan ni njuta av en elegant middag i restaurang Prins Carl, där en à la carte-meny med lyxiga rätter med de finaste råvarorna i fokus som följer de svenska årstiderna.

Peacock Bar

Besök Peacock Bar som är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail och personlig service, oavsett om man föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt.

hitta till villa fridhem

Med bil ligger Villa Fridhem bara 15 minuter från Norrköping centrum och 40 minuter från Linköping.

Hitta hit

Kommer ni med tåg till Norrköping eller Kolmården, kan vi erbjuda vår uppskattade Shuttle Service inom 3 mils radie – utan extra kostnad.

Vanliga frågor och svar om Kick off Linköping

Vad kostar det att arrangera kick off på Villa Fridhem?

Vad det kostar att arrangera er kick off hos oss på Villa Fridhem beror helt på hur era behov och önskemål ser ut – exempelvis om det finns behov av hjälp med planering av aktiviteter, hyra av mötesrum, måltider och eventuellt boende. Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så kan vi diskutera pris därefter.

Vad kan man göra på kick off?

En kick off kan innehålla en mängd olika aktiviteter, beroende på de specifika målsättningar och önskemål som finns. Här är några exempel på vad man kan göra vid en kickoff på Villa Fridhem:

 • Teambuilding-aktiviteter: Detta kan innefatta allt från utmanande problem att lösa tillsammans, till fysiska aktiviteter som padel. Aktiviteter som dessa hjälper till att stärka gruppdynamiken och främjar samarbete.
 • Inspirerande föreläsningar och workshops: Det kan vara föreläsningar från ledande experter inom ert område, eller workshops som är specifikt inriktade på ert företags mål och utmaningar.
 • Sociala aktiviteter: Avkopplande aktiviteter som vinprovning eller spel i biljardrummet kan erbjuda en möjlighet för deltagarna att koppla av och lära känna varandra bättre utanför arbetsmiljön.
 • God mat och dryck: En gemensam måltid är ett utmärkt sätt att binda samman teamet. På Villa Fridhem erbjuder vi flera restaurangalternativ och en eleganta cocktailbar, med oändliga möjligheter till smakupplevelser utöver det vanliga.
 • Övernattning: Om kick offen sträcker sig över mer än en dag, kan ni njuta av våra bekväma och nyligen renoverade rum för att garantera en komplett och avkopplande upplevelse.

Hjälper Villa Fridhem till att planera kick offer?

Ja, vid behov kan vi hjälpa dig med allt från planering, till genomförande. Ta gärna kontakt med oss med god framförhållning, så ser vi till att planera kick offen precis som du vill ha den.

Är det möjligt att anpassa aktiviteterna för vårt företag?

Självklart! Vi strävar alltid efter att möta de unika behov och önskemål som finns. Kontakta oss gärna i god tid, så kan vi tillsammans diskutera och planera för ett skräddarsytt upplägg som passar dig och ditt sällskap.

 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby