Julbord norrköping

Julbord Norrköping

Är du trött på klassiska julbord i Norrköping, men uppskattar julens smaker och vill fira in julen på bästa sätt? Njut av julens smaker i en anrik miljö med stämningsfull atmosfär på Villa Fridhem.

Vår julbordsupplevelse startar med ett glas champagne eller alkoholfritt, som du och ditt sällskap kan välja att avnjuta utomhus vid vår brasa, i våra fåtöljer vid den öppna spisen eller direkt vid ert bord i vår restaurang. Därefter serveras julbordet vid ert bord, uppdelat i sju serveringar.

Fira in julen och boka årets julbord idag hos oss på Villa Fridhem. Varmt välkomna och god jul!

Julbord med boendepaket

Unna er en kunglig julupplevelse i anrik miljö med stämningsfull atmosfär. Hela Villa Fridhem kläs i mängder av klassiska juldekorationer, med musik och dofter som förstärker den härliga julstämningen ytterligare. I våra boendepaket får ni testa på Villa Fridhem och uppleva julen på riktigt. 

 

Boka julbord i Norrköping med guldkant

Här serveras inte julbordet på det traditionella sättet, utan det kommer direkt till ert bord i sju serveringar.

Den första serveringen består av sill, följt av en laxservering och en servering med kallskuret. Efter det väntar en större varmrätt med röding och en större varmrätt med hjort, innan ostvagnen rullar in. Slutligen avrundas måltiden med en söt dessertservering. På detta sätt får ni uppleva julbordet som en gastronomisk resa, där varje del av måltiden får sin egen stund i rampljuset.

Efter middagen kan de som önskar fortsätta kvällen i Peacock Bar, belägen en trappa upp. Här serveras färgsprakande cocktails som garanterat blir ett spännande avslut på kvällen.

Villa Fridhem erbjuder mer än bara en matupplevelse, i en anrik miljö där stämningsfulla detaljer och atmosfärisk belysning bidrar till en oförglömlig upplevelse. Med vårt unika julbordskoncept skapar Villa Fridhem en alldeles särskild julstämning som är svår att finna någon annanstans i Norrköping.

BOKA JULBORDSUPPLEVELSE

Villa Fridhems julbordsupplevelse är bokningsbart mellan 25/11 – 16/12

995 kr / vuxen
495 kr / barn 3-12 år

En del kvällssittningar börjar redan bli fullbokade, så boka er julmiddag idag!

Villa Fridhems julbordskoncept består av sju serveringar:

  • En sillservering
  • En laxservering
  • En servering med kallskuret
  • En varmrätt med röding
  • En varmrätt med hjort
  • Ostvagn
  • Dessertservering

Efter middagen är ni välkomna en trappa upp till Peacock Bar, där vi serverar smakrika och färstarka cocktails. 

Vid förfrågningar gör stora grupper och företag, vänligen kontakta bokning@villafridhem.se 

Fira in julen tillsammans

Gruppbokningar

Fira in julen tillsammans som grupp eller företag på Villa Fridhem. Vi erbjuder ett julfirande där vi ordnar med hämtning och lämning i Norrköping med omnejd, vid ankomst möts ni av varsitt glas bubblande champagne och avnjuter sen en sjurätters-julmiddag i egen, juldekorerad lokal. Efter middagen står Peacock Bar öppet en trappa upp, redo att servera er smakrika cocktails.

 ❄ Transport till och från Villa Fridhem från Norrköping med omnejd 

❄ Ett glas champagne/alkoholfritt i Peacock Bar vid ankomst 

❄ Avskild lokal i juldekorerad chambre separée 

❄ Julmiddag – serveras direkt vid bordet i sju serveringar

Shuttle service

När ni bokar julbord hos oss på Villa Fridhem, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla våra gäster. Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Ert sällskap kan med andra ord känna er trygga i att på ett smidigt och bekvämt sätt ta er till och från Villa Fridhem – utan extra kostnad.

Vanliga frågor och svar om vårt julbord Norrköping

Erbjuder Villa Fridhem catering av julbord?

I nuläget erbjuder vi inte catering av vårt julbord. Man är som gäst varmt välkommen att uppleva julbordet på plats hos oss på Villa Fridhem.

När kan man boka julbord på Villa Fridhem?

Vårt julbordskoncept går att boka bord från 24 november till 16 december.

Är det möjligt att boka Villa Fridhems julbord som lunch?

Vårt julbord är huvudsakligen tillgängligt för middag, men vid särskilda förfrågningar gällande lunchbokningar, vänligen kontakta oss.

Har ni en barnmeny?

Kommer ni hit hela familjen för att äta vårt julbord, har vi givetvis andra alternativ att erbjuda för de små upp till 12 års ålder.

Har Villa Fridhem vegetariska alternativ?

På Villa Fridhem erbjuder vi inte ett klassiskt julbord och kan givetvis servera både vegetariska och veganska alternativ vid önskemål. Kontakta oss gärna på förhand vid specialkost!

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby