Julbord norrköping

Julbord Norrköping

Är du trött på klassiska julbord i Norrköping, men uppskattar julens smaker och vill fira in julen på bästa sätt? Njut av julens smaker i en anrik miljö med stämningsfull atmosfär på Villa Fridhem.

Vår julbordsupplevelse startar med ett glas champagne eller alkoholfritt, som du och ditt sällskap kan välja att avnjuta utomhus vid vår brasa, i våra fåtöljer vid den öppna spisen eller direkt vid ert bord i vår restaurang. Därefter serveras julbordet vid ert bord, uppdelat i fem serveringar.

Fira in julen och boka årets julbord idag hos oss på Villa Fridhem. Varmt välkomna och god jul!

Boka julbord i Norrköping med guldkant

Här serveras inte julbordet på det traditionella sättet, utan det kommer direkt till ert bord i fem serveringar.

Den första serveringen består av sill, följt av en laxservering. Efter det väntar en större varmrätt, innan ostvagnen rullar in. Slutligen avrundas måltiden med en söt dessertservering. På detta sätt får ni uppleva julbordet som en gastronomisk resa, där varje del av måltiden får sin egen stund i rampljuset.

Efter middagen kan de som önskar fortsätta kvällen i Peacock Bar, belägen en trappa upp. Här serveras färgsprakande cocktails som garanterat blir ett spännande avslut på kvällen.

Villa Fridhem erbjuder mer än bara en matupplevelse, i en anrik miljö där stämningsfulla detaljer och atmosfärisk belysning bidrar till en oförglömlig upplevelse. Med vårt unika julbordskoncept skapar Villa Fridhem en alldeles särskild julstämning som är svår att finna någon annanstans i Norrköping.

Villa Fridhems julbordskoncept består av:

 • En sillservering
 • En laxservering
 • En större varmrätt
 • Ostvagn
 • Dessertservering
 • Cocktails i Peacock Bar
  • Pris: 995 kronor per person

   Vid förfrågningar gör stora grupper och företag, vänligen kontakta bokning@villafridhem.se.

  Hur hittar man till Villa fridhem?

  Villa Fridhem ligger bara 15 minuter från Norrköping centrum, 40 minuter från Nyköping och Linköping, samt 90 minuter från Stockholm.

  Shuttle service

  När ni bokar julbord hos oss på Villa Fridhem, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla våra gäster. Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

  Ert sällskap kan med andra ord känna er trygga i att på ett smidigt och bekvämt sätt ta er till och från Villa Fridhem – utan extra kostnad.

  Vanliga frågor och svar om vårt julbord Norrköping

  Erbjuder Villa Fridhem catering av julbord?

  I nuläget erbjuder vi inte catering av vårt julbord. Man är som gäst varmt välkommen att uppleva julbordet på plats hos oss på Villa Fridhem.

  När kan man boka julbord på Villa Fridhem? 

  Vårt julbordskoncept går att boka bord från 24 november till 16 december.

  Är det möjligt att boka Villa Fridhems julbord som lunch?

  Vårt julbord är huvudsakligen tillgängligt för middag, men vid särskilda förfrågningar gällande lunchbokningar, vänligen kontakta oss.

  Har ni en barnmeny?

  Kommer ni hit hela familjen för att äta vårt julbord, har vi givetvis andra alternativ att erbjuda för de små upp till 12 års ålder. 

  Har Villa Fridhem vegetariska alternativ?

  På Villa Fridhem erbjuder vi inte ett klassiskt julbord och kan givetvis servera både vegetariska och veganska alternativ vid önskemål. Kontakta oss gärna på förhand vid specialkost!

  Hitta Hit

  Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

  Adress:

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby

  Hitta till oss med Google Maps

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby