Aktuellt på Villa Fridhem

Boendepaket i vår

Möt vårsolens värmande strålar med en upplevelse på Boutiquehotell Villa Fridhem. Boka en minnevärd weekend som erbjuder oslagbar gastronomi, pulshöjande aktiviteter, unika upplevelser, nyrenoverade rum, rogivande omgivnigar och fräscha drinkar. I alla våra boendepaket ingår antingen ett glas champagne vid ankomst eller en dryckesprovning, vällagad middag i någon av våra restauranger, boende i dubbelrum, tillgång till relaxavdelningen med jacuzzis och bastu samt vår stora frukostbuffé.

Gastroweekend en eller två nätter

I gastroweekend en natt ingår vår omtyckta femrättersmeny i restaurang Prins Carl, boende, stor frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning. Bokar ni två nätter ingår middag i vinbaren Aperitif den första kvällen, där menyn består av franska smårätter med nordiska inslag.

Middag och dryckesprovning

I Champagnefredag och Lördag i vinkällaren består upplevelsen av en dryckesprovning med någon av våra duktiga sommelierer, visning av vinkällaren och en middag efter provningen. Middagen avnjuts antingen i restaurang Prins Carl eller i vinbaren Aperitif. 

Champagne och fransk tapas

I Champagne och fransk tapas ingår en middag på tre smårätter var och ett glas champagne i vår nyöppnade vinbar Aperitif. Menyn består av mindre rätter med inspiration från det franska köket som fritt kombineras utefter vad ni är sugna på. Varför inte börja med dessert och avsluta med ostron?

Sommar på villa fridhEm

Vecka 27-32

Från 1595:- per person

Njut av sommaren på Villa Fridhem med mat och dryck i världsklass, utsikt över den glittrande Bråviken och aktiviteter såsom padel, golf, vandring och cykling. Slå er ner på vår terrass och njut av utsikten, utmana familjen i padel på någon av hotellets padelbanor eller gör en badutflykt till klipporna vid Bråviken eller sjön Skiren. Hos Villa Fridhem finns något för alla.

En kunglig sommarresidens

Villa Fridhem är som impregnerat av fina sommarminnen. Det var just som en sommarbostad som kungligheterna Prins Carl och Prinsessan Ingeborg lät bygga Villa Fridhem under tidigt 1900-tal. Än idag är Villa Fridhem en plats för avkoppling och njutning. Hotellet erbjuder gastronomiska upplevelser på de två restaurangerna Prins Carl och Aperitif, sportaktiviteter, naturupplevelser, avkoppling i relaxavldeningen och inte minst – tid för umgänge och omtanke.

Boken om Villa Fridhem

MÄNNISKORNA, MATEN & MILJÖN

Boken om Villa Fridhem är en elegant coffee table-bok full av fascinerande, historiska anekdoter från Villa Fridhem, berättelser från tiden med Prins Carls familj, intressant fakta, smakrika recept, historier från personer som vart en del av Villa Fridhems utveckling, rikligt av fängslande bilder och mycket mer! Villa Fridhem har utvecklats under en lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Huset och platsen ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. Det är en plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt. I den här boken vill vi förmedla ett smakprov – kom ihåg att helheten sitter i detaljerna.


Boken om Villa Fridhem – 395 KR

Vinbaren Aperitif 

Unna er en mysig kväll med kulinariska upplevelser i vintervädret på vinbaren Aperitif! Menyn består av ett flertal smårätter inspirerade av det franska köket, där grunden består av tre stycken fasta smårätter. I glasen serverar vi viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär. Aperitifs kök är öppet för servering mellan kl 17.45-21.00. För de som önskar finns även möjlighet att besöka vår vinkällare i samband med en middag på Aperitif. 

Vinprovning i Aperitif

På lördagar bjuder vi in till vinprovning i Aperitif. Det är en intim provning med ett mindre antal platser, där vår sommelier guidar er genom vinets fascinerande värld. Provningarna har ett tema, antingen med fokus på ett land eller en druvsort med överraskande anekdoter och smakinslag. Smaka er igenom Italiens populära och mer unika viner – från norr till söder, eller lär er mer om världens populäraste druva Cabernet Sauvignon. Provningarna avslutas med en visning av vår välsorterade vinkällare.

 

Lördagar 16.00-17.00

Skaldjursplatå på fredagar

Fira in helgen med skaldjur! 

Vår skaldjursplatå serveras på fredagar och består av ostron, räkor, havskräftor, hummer och krabba. Bokas senast onsdag kl 11 samma vecka. 

Pris 1395 kr/person. 

MIDSOMMARFIRANDE
TVÅ NÄTTER 20-22 JUNI

Unna er en extra lyxig midsommarhelg med midsommarpaketet med två nätters logi. Kom och fira midsommar med oss på Villa Fridhem, där traditionella festligheter möter en elegant atmosfär. Skapa minnen för livet och låt oss ge er en oförglömlig upplevelse. Välkomna till Villa Fridhem – där kungligt blir verklighet.

 

I Midsommarpaketet två nätter ingår: 

 • Tvårättersmiddag på ankomstdagen
 • Tvårätterslunch på midsommarafton
 • Gemensam champagneskål på vår terrass på midsommarafton
 • Gemensam fyrarätterssupé på midsommarafton med vinpaket
 • Logi och frukostbuffé, två nätter
 • Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
 • Fri parkering med möjlighet till fri elbilsladdning
 • Möjlighet till sen utcheckning fram till klockan 14:00
 • Tillgång till mängder av aktiviteter och upplevelser på området

MIDSOMMARFIRANDE
EN NATT 21-22 JUNI

För dem med mindre tid har vi ett härligt midsommarpaket med en natts logi. Firandet inleds med en härlig midsommarlunch i två serveringar. 

Upplev ett härligare midsommarfirande där ni njuter av dagen, vädret och varandra medan vi ordnar med resten. Checka ut och bara njut av den svenska midsommaren. 

 

I Midsommarpaketet en natt ingår: 

 • Tvårätterslunch på midsommarafton
 • Gemensam champagneskål på vår terrass på midsommarafton
 • Gemensam fyrarätterssupé på midsommarafton med vinpaket
 • Logi och frukostbuffé, en natt
 • Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
 • Fri parkering med möjlighet till fri elbilsladdning
 • Möjlighet till sen utcheckning fram till klockan 14:00
 • Tillgång till mängder av aktiviteter och upplevelser på området

MORS DAG-FIRANDE

Mors dag är snart här, närmare bestämt söndagen den 26 maj.

Visa uppskattning och fira tillsammans med oss på Villa Fridhem, vi firar hela helgen! 

Fira med lyxig frukost

Starta mors dag-helgen på bästa sätt med vår stora och uppskattade frukostbuffé redan på lördagen. Här serveras allt från krispigt bacon och krämig äggröra, till hembakade bröd, croissanter, ost och charkuterier, frukt, en tolkning av prinsesstårtan och mycket mer. Avnjut frukosten i våra vackra salonger eller ute på terrassen.

BLOMSTERBINDNING

Med stor passion välkomnar vår florist Ebba in till ett inspirerande och blomstrande tillfälle på mors dag. Ni får möjlighet att skapa en vacker bukett med säsongens blommor, som ni sedan får ta med er hem, samtidigt som ni lär er mer om blomsterbindning och får en del hjälpfulla tips.

AFTERNOON TEA

Fira mors dag tillsammans med nära och kära på vår mysiga och efterfrågade afternoon tea. Vår afternoon tea består av en härlig mix av salt och sött ackompanjerat av hembakade scones och ett bubblande glas mousserande. 

GE BORT EN UPPLEVELSE

Visa kärlek och uppskattning genom att ge bort en upplevelse som skapar minnen för livet. Våra presentkort är en mycket uppskattad present. Ni väljer själva om presentkortet är på en summa eller om det gäller för en specifik upplevelse. Varför inte köpa med en bukett från vår duktiga florist till det?

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby