Mat & dryck

Från avsmakningsmeny till snabbmat.

ALLT ÄR NOGA GENOMTÄNKT IN
I MINSTA DETALJ

I hjärtat av Villa Fridhem finner du flera restauranger och barer för att tillgodose olika stämningar och stunder under din vistelse. Ta en tillfällig flykt från den livliga staden – i kombination med vår varma och vänliga service kommer du känna dig ordentligt omhändertagen. Du har också möjlighet att äta utomhus i den härliga parken eller i någon av våra privata matsalar.

Prins carl

Frukost

Veckans lunch

Afternoon tea

A la carte

Skadjursplatå

Nu skriver vi ny historia och under 2022 öppnas dörrarna till en ny lustfylld avsmakningsrestaurang.

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Vinbaren

I vinbaren kan du njuta av vår välsorterade vinkällare med viner från stora delar av världen och i alla möjliga prisklasser. Titta gärna i vår vinlista inför ditt besök eller låt våra sommelierer lämna våra rekommendationer på plats. I vårt breda utbud finns något för alla. Vinbaren är också bokningsbar för privata sällskap eller företag.

Chef's table

På Chef's table har du möjlighet känna pulsen från köket, jargongen, atmosfären. Ta plats mitt i händelsernas centrum. Under kvällen kan ni följa det energiska arbetet i det öppna köket, där våra kockar tillagar och lägger upp maträtter. Här avnjuter ni en unik meny som varierar från dag till dag. Boka ditt eget Chef's table, minst 8 och max 16 personer.

Private dining

För mindre sällskap är ni varmt välkomna att abonnera något av våra 4 Chambre séparée för private dining. Här har vi plats för 8-20 sittande gäster. Välkomna att avnjuta en privat middag med utsikt över Bråviken. Maten kommer från någon av våra restauranger; Prins Carl eller Märthas.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Information om Covid-19