Mat & dryck

ALLT ÄR NOGA GENOMTÄNKT IN
I MINSTA DETALJ

I hjärtat av Villa Fridhem finner du vår restaurang och bar för att tillgodose olika stämningar och stunder under din vistelse. Ta en tillfällig flykt från den livliga staden – i kombination med vår varma och vänliga service kommer du känna dig ordentligt omhändertagen. Du har också möjlighet att äta utomhus i den härliga parken eller i någon av våra privata matsalar.

Prins carl

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds en à la carte-meny med lyxiga råvaror och hög igenkänningsfaktor samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråviken. 

Frukost

Veckans lunch

Afternoon tea

À la carte

SkaLdjursplatå

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Private dining

För mindre sällskap är ni varmt välkomna att abonnera något av våra 4 Chambre séparée för private dining. Här har vi plats för 8-20 sittande gäster. Välkomna att avnjuta en privat middag med utsikt över Bråviken. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Information om Covid-19