Jul på Villa Fridhem

Magisk jul på Villa Fridhem – en natt

Unna er en kunglig julupplevelse i anrik miljö med stämningsfull atmosfär. Hela Villa Fridhem kläs i mängder av klassiska juldekorationer, med musik och dofter som förstärker den härliga julstämningen ytterligare.

Bokningsbart 24/11 – 16/12

Vistelsen startar med ett bubblande glas champagne som avnjuts med utsikt över parken och Bråviken. Njut sedan av en avkopplande, värmande stund i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzis innan det är dags att gå till bords under kristallkronorna i Prins Carls matsal. Här väntar Villa Fridhems julbord som serveras till bords i sju serveringar. Från 1995:- per person.

I julpaketet en natt ingår:

– Varsitt glas champagne vid ankomst
– Julbord uppdelat i sju serveringar vid bordet
– Boende i dubbelrum
– Relaxavdelning med jacuzzi och bastu
– Stor frukostbuffé med inslag av julen

Magisk jul på Villa Fridhem – två nätter

Unna er en kunglig julupplevelse i anrik miljö med stämningsfull atmosfär. Med julpaketet två nätter upplever ni både vår vinbar Aperitif med fransk tapas och vår julbordsservering i Prins Carl! Hela Villa Fridhem kläs i mängder av klassiska juldekorationer, med musik och dofter som förstärker den härliga julstämningen ytterligare.

Bokningsbart 24/11 – 16/12

Första kvällen äter ni middag i vår vinbar Aperitif, där ni serveras smårätter med inspiration från det franska köket samt med nordiska inslag. Under julen kommer dessa smaker präglas av julens traditionella kryddning och smaker.

Innan julmiddagen välkomnas ni till Peacock Bar, för att starta upplevelsen med bubblande champagne. Därefter välkomnas ni till bords under kristallkronorna i restaurang Prins Carl, där ni avnjuter en julmiddag uppdelad i sju serveringar.  Till detta har våra sommelierer tagit fram två olika dryckespaket som kompletterar middagen smaker och som lyfter hela den kulinariska upplevelsen.

I julpaketet två nätter ingår:

– Middag i Aperitif första kvällen
– Varsitt glas champagne innan julmiddagen
– Julbord uppdelat i sju serveringar vid bordet
– Boende i dubbelrum
– Relaxavdelning med jacuzzi och bastu
– Stor frukostbuffé med inslag av julen

Villa Fridhems Julbordsupplevelse

Sill

Tre sorters sill med potatis, knäckebröd, kavring,
västerbottenost, lök och gräddfil

Lax

Gin- och dillgravad lax, gräslökskräm, picklade senapsfrön, bakad äggula med kalixlöjrom, gräddfilskum och gravad citron

Kallskuret

Julskinka med senapskräm, lammfiol med pepparrot, rökta korvar samt egengjord leverpastej med glöggkokt rödkål och svartkål

Röding

Sotad röding med blomkål, picklad gulbeta,
brysselkål och dillsås

Hjort

Kryddstekt hjortytterfilé med rökt palsternackspuré, tranbär, grönkål, madeirasås och kroppkaka

Ostar

Ostvagn med fem olika ostar, serveras tillsammans
med fikonmarmelad och fröknäcke

Dessert

Saffranspannacotta med kardemummaglass, mjuk pepparkaka, lingoncurd, lingon, mandel och kanelcrumble

HITTA PERFEKTA JULKLAPPAR TILL VÄNNER OCH FAMILJ

ALLT FRÅN MINNESVÄRDA UPPLEVELSER TILL DOFTPINNAR OCH PRALINER

Hitta de perfekta julklapparna hos oss! Vi har presentkort på olika minnesvärda upplevelser i olika prisklasser, till Villa Fridhems egna doftpinnar, pralinaskar med våra utsökta praliner och boken om Villa Fridhem för den historiaintresserade. Letar du efter något till julklappsleken, eller efter den där perfekta presenten att ge till din käraste på juldagsmorgonen? Oavsett vad du söker så finner du något i vår utbud av julklappar.

Boka julmiddag på Villa Fridhem

Njut av julens smaker i en anrik miljö med stämningsfull atmosfär. Villa Fridhems julbordsupplevelse startar med ett glas champagne eller alkoholfritt, som ni kan välja att avnjuta utomhus vid vår brasa, i våra fotöljer vid den öppna spisen eller vid erat bord. Därefter serveras julbordet vid erat bord, uppdelat i sju serveringar med sill, lax, kallskuret, röding, hjort ostar och dessert.

Därefter kan de som önskar fortsätta kvällen röra sig en trappa upp till Peacock Bar, där det serveras färgsprakande cocktails.

Boka julbordsupplevelse

Villa Fridhems julbordsupplevelse är bokningsbar mellan 25/11 till och med 16/12. Många av kvällssittningarna börjar blir fullbokade, så kontakta oss för att boka er plats idag. 

995 kr / vuxen
495 kr / barn 3-12 år

Julmiddag för företag och grupper

Fira in julen tillsammans som grupp eller företag på Villa Fridhem. Vi erbjuder ett julfirande där vi ordnar med hämtning och lämning i Norrköping med omnejd, vid ankomst möts ni av varsitt glas bubblande champagne och avnjuter sen en sjurätters-julmiddag i egen, juldekorerad lokal. Efter middagen står Peacock Bar öppet en trappa upp, redo att servera er smakrika cocktails.

I bokningen ingår 

 Transport till och från Villa Fridhem från Norrköping med omnjed

 Ett glas champagne/alkoholfritt i Peacock Bar vid ankomst

 Avskild lokal i juldekorerad chambre separée

 Julmiddag – serveras direkt vid bordet i sju serveringar

Shuttle Service för våra gäster

För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Inom en radie på 4 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster, och för gäster som bor längre bort finns möjligheten att bli upphäntade vid Norrköpings- eller Kolmårdens tågstation. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby