Golfweekend

Golf med lyx i fokus

Upplev en lyxig golfweekend på Villa Fridhem – en unik plats som ligger bara 15 minuter från Norrköping centrum och 90 minuter från Stockholm. Det enda ni behöver ta med er är klubbor, skor och klädombyten – resten ordnar vi!

Låt oss berätta mer om vad en golfweekend på Villa Fridhem innebär.

Njut av en golfweekend med golfbana runt hörnet

På Villa Fridhem skapar vi golfupplevelser utöver det vanliga. I samarbete med Bråvikens golfklubb erbjuder vi dig möjligheten att kombinera en spännande dag på golfbanan med avslappnande övernattning. Naturligtvis ordnar vi transporten fram och tillbaka, antingen genom vår egen Shuttle Service eller med en pittoresk båttur över Bråviken.

På Villa Fridhem är vi engagerade och vill ge hela ditt sällskap den bästa möjliga servicen. Om ni har specifika önskemål under er weekend hos oss, är vi alltid redo att hjälpa er att hitta skräddarsydda lösningar som passar er.

Våra rum

Mycket av hotellets inredning hämtas direkt från påfågelns fjäderklädsel eller från kolmårdsmarmorns marmorering. Påfågelns färgspektra finns representerad i allt hotellet erbjuder – från inredning och färgval, till drinkar och desserter. Detta gäller även våra rum.

När ni väljer att boka en golfweekend hos oss i Norrköping får ni njuta av våra rymliga, charmiga och nyligen renoverade dubbelrum som blev färdiga i maj 2023. Ni bestämmer själva hur rummen ska fördelas, med möjligheten att bo en eller två personer i respektive rum.

Varför nöja sig med bra, när det finns en möjlighet att uppleva det extraordinära? Boka er golfweekend hos på Villa Fridhem och ta del av en golfupplevelse på en helt ny höjd!

I våra golfpaket ingår alltid:

  • Boende i nyrenoverade rum
  • Frukostbuffé, lunch och middag varje dag
  • Tillgång till olika golfbanor – i hela Sverige om så önskas
  • Helikoptertransfer mellan banorna
  • 1 glas champagne vid ankomst
  • Greenfee
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Golfbanor nära Villa Fridhem

Nära hotell Villa Fridhem hittar ni Norrköpings finaste golfbanor med fantastiska omgivningar och olika inriktning, kategorisering och slingor. Spela golf på en bana där ni går bredvid havet större delen av slingan eller välj en golfbana där ni får utmanande slagmöjligheter.

På golfklubben erbjuds även en golfakademi, med möjlighet att ta grönt kort eller lektioner i golf tillsammans med en licensierad tränare. Träna tillsammans i grupp eller förfina din puttning med en privat tränare. Här är det också möjligt att boka tematräningar och event, vilket är ett bra alternativ om ni vill ha golf som en aktivitet på en kick-off eller svensexa. Perfekt för såväl nybörjare som inbitna golfare!

Villa Fridhems restauranger

På entréplan finner ni vår huvudrestaurang Prins Carl, döpt efter prinsen som lät uppföra Villa Fridhem. Här serveras fantastisk mat både till frukost, lunch och middag. I alla våra golfpaket ingår vår 5-rättersmeny till middag, vilket är en gastronomisk upplevelse av rang.

Stannar ni flera nätter rekommenderar vi att ni provar någon av våra andra restauranger också.

Shuttle Service till och från Villa Fridhem

På Villa Fridhem erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster inom en radie av 3 mil. Denna service är särskilt uppskattad av de många gäster som reser med tåg, eftersom den täcker två viktiga tågstationer: Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Med vår Shuttle Service kan ni känna er trygga i att enkelt och bekvämt kunna ta er till och från er destination – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: info@villafridhem.se

Om hotell Villa Fridhem

Hotellet byggdes som ett privat sommarresidens till Prins Carl och hans familj år 1909. Prins Carl var prins i Sverige och hans tre döttrar, de tre prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, gifte sig alla med andra kungligheter i Europa.

Byggnaden är uppförd som en herrgård i nationalromantisk stil, med stor park i direkt anslutning och havet nedan. Stilen var mycket populär i Sverige under sekelskiftet och Villa Fridhem ansågs redan då som en pampig herrgård.

Området omkring hotell Villa Fridhem erbjuder mer än slående utsikter. Efter en härlig dag på ranchen kan ni njuta av vacker natur som passar både för att strosa runt och koppla av i, men även mer pulshöjande aktiviteter som löpning, vindsurfing och mer.

Kontakta oss på info@villafridhem.se eller 011-622 00, så hjälper vi dig med din bokning.

Vanliga frågor och svar
om golfweekend på Villa Fridhem

Vad är det för pris på ett golfpaket hos Villa Fridhem?

Vi erbjuder golfpaket i flera prisklasser med pris per person eller sällskap, beroende på vad som passar er bäst. Kontakta oss för mer information!

Vad ingår under en golfweekend på Villa Fridhem?

I ett golfpaket på Villa Fridhem, där ni kan välja mellan en eller två nätter, ingår: varsitt glas champagne vid ankomst, boende, greenfeeavgift, 4-rättersmiddag, relaxavdelning, transport till och från golfbanan, och fri parkering med elbilsladdning.

Vad innebär en golfweekend på Villa Fridhem?

En golfweekend på vår resort är en perfekt kombination av avkoppling och aktivitet. Vid en sådan helg får ni möjlighet att uppleva Norrköpings vackra natur samtidigt som ni spelar golf på några av Sveriges främsta golfbanor. På hotell Villa Fridhem erbjuds golfpaket som inkluderar allt från boende och mat till transport och greenfee

Vilka golfbanor kan jag spela på under en golfweekend i Norrköping?

Under en golfweekend på Villa Fridhem har ni tillgång till flera av regionens bästa golfbanor, inklusive Bråvikens golfklubb och Norrköping Söderköping Golfklubb. Under en golfweekend hos oss är det även möjligt att spela på vilken golfbana ni vill i Sverige, där vi ordnar transport via helikopter utan extra kostnad.

Vilka golfpaket erbjuds på Villa Fridhem?

Våra golfpaket är flexibla och kan anpassas efter era önskemål för en perfekt golfweekend i Norrköping. När ni eftersöker ett golfhotell som kan erbjuda extra lyx och flärd, är Villa Fridhem det perfekta alternativet för er. Kontakta oss för mer information på telefon 011- 622 00 eller e-post info@villafridhem.se.

Hur tar jag mig till golfbanorna från Villa Fridhem?

Villa Fridhem erbjuder Shuttle Service som tar er till och från golfbanorna och när ni väljer något av våra golfpaket och vill spela på exempelvis Visby GK ena dagen och Skövde andra dagen, två av Sveriges bästa banor, löser vi helikoptertransfer mellan banorna.

Är Villa Fridhem ett herrgård eller ett slott?

Hotellet är varken en klassisk herrgård eller ett slott, utan Villa Fridhem uppfördes som ett privat sommarresidens åt Prins Carl med familj och har under åren renoverats samt utvecklats till ett boutiquehotell.

Var ligger Villa Fridhem?

Hotellet ligger i hjärtat av natursköna Kolmårdens skogar, strax utanför Norrköping, med fantastiska omgivningar och vacker utsikt över Bråvikens glimrande vatten. Det tar bara 15 minuter från Norrköping och 90 minuter från Stockholm att resa till Villa Fridhem, vilket gör hotellet till en perfekt destination med mycket att erbjuda.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby