Golfweekend norrköping

Golfweekend Norrköping

Vill ni uppleva en avkopplande golfweekend i Norrköping med extra guldkant? Boka er weekend hos oss på Villa Fridhem med ett unikt läge 15 minuter från Norrköping centrum och 90 minuter från Stockholm. En plats att längta till, en plats att trivas på och en plats att vilja återvända till.

Allt ni behöver packa är klubbor, skor och klädombyten – resten ordnar vi! I våra golfpaket ingår alltid boende i stora dubbelrum, härlig frukostbuffé, lyxig middag, Shuttle Service och mängder av andra aktiviteter att välja mellan.

Njut av golfen fullt ut, medan vi tar hand om resten. Låt oss berätta mer om vad en golfweekend hos oss på Villa Fridhem innebär och vad ni kan förvänta er.

Njut av en golfweekend med golfbana runt hörnet

På Villa Fridhem erbjuder vi golfpaket med det lilla extra, där vi tillsammans med Bråvikens golfklubb ger dig möjligheten att kombinera en avkopplande övernattning med en utmanande dag på golfbanan – det bästa av två världar.

Självklart ordnar vi med transporten, antingen med vår Shuttle Service eller med en båtfärd över Bråviken. På Villa Fridhem strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen och har ni specifika önskemål, hjälper vi er gladeligen att hitta lösningar som passar just era behov.

I våra golfpake ingår:

  • Boende 
  • Frukostbuffé 
  • Tillgång till olika golfbanor – i hela Sverige om så önskas
  • Helikoptertransfer/shuttle mellan banorna
  • 1 glas champagne vid ankomst
  • Greenfee
  • Gratis parkering

Varför nöja sig med bra, när det kan vara världsklass? Boka er golfweekend i Norrköping hos oss på Villa Fridhem och upplev golf på en helt ny nivå.

att göra på villa fridhem

 

Champagneprovning

 Ett mysigt inslag under er helg hos oss kan vara att delta i en champagneprovning där ni får chansen att smaka på och lära dig mer om champagne. Det bästa av två världar – avkoppling och utsökt dryck.

Vinprovning

Unna er en vinprovning och resa genom vinets värld tillsammans med Villa Fridhems eminenta sommelier. Ni får lära er mer om olika viner samt hur de passar till olika maträtter – något som ni kan ha med er till framtida middagar och tillställningar.

Padel

Utmana varandra i en padelmatch på våra utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer och är en utmärkt aktivitet för att ha kul tillsammans. Våra banor är öppna varje dag mellan kl. 07.00-23.00.

Inomhus och utomhusgym

Träna under er helg hos oss i vårt inomhusgym eller utegym. Föredrar ni löpning, kan vi rekommendera en löptur längs Sofias runda.

Relaxavdelning

Unna er en stunds avkoppling och njut av vårt spa. Här kan ni ta en paus efter en lång dag på ranchen och återhämta er i en lugn och harmonisk miljö. Området erbjuder två bubbelpooler och bekväma sittplatser där man kan slå sig ner och läsa en bok eller bara koppla av.

Biljard och shuffleboard

Det slår aldrig fel med en omgång biljard eller shuffleboard innan eller efter middagen. Intill Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt trevliga umgängesytor att hänga i.

Villa fridhems restauranger

På entréplan finner ni vår huvudrestaurang Prins Carl, döpt efter prinsen som lät uppföra Villa Fridhem. Här serveras fantastisk mat både till frukost, lunch och middag. I vårt golfpaket ingår vår 5-rättersmeny till middag, vilket är en gastronomisk upplevelse av rang.

Stannar ni flera nätter rekommenderar vi att ni provar någon av våra andra restauranger också.

Prins Carl

Aperitif

prinsessan märthas matsalar

peacock bar

Chambré Separée

Vinkällaren

Shuttle Service till och från Villa Fridhem

På Villa Fridhem erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster inom en radie av 3 mil. Denna service är särskilt uppskattad av våra många gäster som reser med tåg, eftersom den täcker två viktiga tågstationer: Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Med vår Shuttle Service kan ni känna er trygga i att enkelt och bekvämt kunna ta er till och från er destination – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: info@villafridhem.se

Vanliga frågor och svar
om golfweekend på Villa Fridhem

Vad är det för pris på ett golfpaket hos Villa Fridhem?

Vi erbjuder golfpaket i flera prisklasser med pris per person eller sällskap, beroende på vad som passar er bäst. Kontakta oss för ytterligare information!

Vad ingår under en golfweekend på Villa Fridhem?

I ett golfpaket på Villa Fridhem, där ni kan välja mellan en eller två nätter, ingår: varsitt glas champagne vid ankomst, boende, greenfeeavgift, 4-rättersmiddag, relaxavdelning, transport till och från golfbanan, och fri parkering med elbilsladdning.

Vad innebär en golfweekend i Norrköping?

En golfweekend hos oss på Villa Fridhem, strax utanför Norrköping, är en perfekt kombination av både upplevelser och avkoppling. Under en helg får ni möjlighet att uppleva den vackra naturen samtidigt som ni spelar golf på några av Sveriges främsta golfbanor. På Villa Fridhem erbjuds golfpaket som inkluderar allt från boende och mat, till transport och greenfee. Allt ni behöver med andra ord.

Vilka golfbanor kan jag spela på under en golfweekend i Norrköping?

Under en golfweekend på Villa Fridhem i Norrköping har ni tillgång till flera av regionens bästa golfbanor, inklusive Bråvikens golfklubb och Norrköping Söderköping Golfklubb. Under en golfweekend hos oss är det även möjligt att spela på vilken golfbana ni vill i Sverige, där vi ordnar transport via helikopter utan extra kostnad.

Vilka golfpaket erbjuds på Villa Fridhem?

Våra olika golfpaket är flexibla och kan anpassas efter era önskemål för en perfekt golfweekend i Norrköping. Kontakta oss för mer information!

Hur tar jag mig till golfbanorna från Villa Fridhem?

Villa Fridhem erbjuder Shuttle Service som tar er till och från golfbanorna och när ni väljer något av våra golfpaket och vill spela på exempelvis Visby GK ena dagen och Skövde andra dagen, två av Sveriges bästa banor, löser vi helikoptertransfer mellan banorna.

Vilka andra aktiviteter kan jag göra på Villa Fridhem förutom golf?

På Villa Fridhem erbjuder vi inte bara en fantastisk golfupplevelse, utan även en mängd andra aktiviteter. Ni kan till exempel njuta av en vinprovning, utmana varandra i padel, vandra i Kolmårdens vackra skog, spela biljard och shuffleboard eller bara koppla av i hotellets relaxavdelning. Dessutom finns flera utmärkta restauranger på hotellet där ni kan uppleva allt från exklusiva avsmakningsmenyer, till vin- och champagneprovningar.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby