Boka Golfpaket

Varför nöja sig med bra när det kan vara världsklass?

Njut av en golfweekend på hotell med golfbana runt hörnet

Här bokar ni ert golfpaket – ett golfpaket där ni kan lägga allt ert fokus på golf medan vi ordnar med resten. 

Fyll i formuläret nedan, med valt paket, önskat datum, antal gäster och övriga detaljer så återkommer vår bokningsavdelning direkt till er för en bokning. 

I alla våra golfpaket ingår alltid boende i stora dubbelrum, vår populära femrättersmiddag i restaurang Prins Carl, en välsmakande frukostbuffé och mängder av aktiviteter att boka till om ni önskar. Njut av golfen, medan vi tar hand om resten. 

Boka golfpaket på Villa Fridhem


  Våra golfpaket

  Villa Fridhem Golfpaket

  För er som vill boka ett bekvämt och härligt golfpaket erbjuder vi golf i närområdet, då vi har ett nära samarbete med Bråvikens golfklubb där ni kan kombinera något av våra övernattningspaket med en dag på golfbanan. Säg till vid bokningen så löser vi transport till och från banan med vår Shuttle Service. Mellan spelandet låter ni oss skämma bort er med mat och dryck i fantastiska miljöer – allt ni behöver!

  När ni bokar er golfresa hos oss på Villa Fridhem kommer ni uppleva golf på en helt ny nivå med bekvämligheter runt omkring och fantastisk gastronomi. På boutiquehotell Villa Fridhem bor ni bekvämt i stora, härliga dubbelrum välj mellan vår klassiska eller de nya som renoverades i maj 2023. Ni väljer själva hur fördelningen mellan rummen ser ut, då ni kan bo en eller två personer i varje rum.

  I vårat standard-golfpaket ingår:

  • Boende dubbelrum rum
  • Femrättersmiddag i restaurang Prins Carl
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till olika golfbanor på Bråvikens Golfklubb
  • Möjlighet att boka kostnadsfri transfer med vår shuttle service mellan banorna och Villa Fridhem
  • 1 glas champagne vardera vid ankomst
  • Greenfee
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering med fri elbildsladdning
  • Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi och bastu

  Boka något av våra golfpaket och vi kan utlova en oförglömlig golfweekend. Vi ser fram emot ert besök!

  Att göra på Villa Fridhem

  Gör er vistelse hos oss ännu bättre! En helg är lång och full av möjligheter. På Villa Fridhem erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter för alla smaker som garanterar en oförglömlig helg fylld av roliga aktiviteter, avkoppling och massa njutning:

  Champagneprovning

  Ett mysigt inslag under er helg hos oss kan vara att delta i en champagneprovning där ni får chansen att smaka på och lära er mer om champagne. Det bästa av två världar – avkoppling och utsökt dryck.

  Vinprovning

  Unna er en vinprovning och resa genom vinets värld tillsammans med Villa Fridhems eminenta sommelier. Ni får lära er mer om olika viner samt hur de passar till olika maträtter – något som ni kan ha med er till framtida middagar och tillställningar.

  Relaxavdelning

  Skäm bort er själva med en stunds avkoppling och njut av vårt spa. Här kan ni ta en paus efter en dag på ranchen och återhämta er i en lugn och harmonisk miljö. Området erbjuder två bubbelpooler och bekväma sittplatser där man kan slå sig ner och läsa en bok eller bara koppla av.

  Padel

  Utmana varandra i en padelmatch på våra utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer och är en utmärkt aktivitet för att ha kul tillsammans. Våra banor är öppna varje dag mellan kl. 07.00-23.00.

  Cykling eller vandring

  Upptäck den vackra naturen runt Villa Fridhem genom att cykla eller vandra. Det finns flera härliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske lockar en guidad vandring i Kolmården där du kan njuta av fantastiska vyer och uppleva den storslagna naturen.

  Krocket och Kubb

  Tillbringa tiden utomhus i vår vackra park med kubb eller krocket. Vi har stora ytor där ni kan utmana varandra, både direkt i skinande solsken eller i skuggan av ekarna. 

  Träning

  Håll igång kroppen under er vistelse i vårt gym, utegym eller varför inte genom att ta en löptur längs Sofias runda. Sofias runda är en slinga på cirka 3 km i vacker och varierande terräng.

  BAD

  Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren een härloig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder bråviken ut sig med flerabadplatser att välja mellan.

  Biljard eller Shuffle board

  Det slår aldrig fel med en omgång biljard eller shuffleboard innan eller efter middagen. Intill Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt trevliga umgängesytor att hänga i.

  Shuttle service till och från Villa Fridhem

  På Villa Fridhem erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster inom en radie av cirka 3 mil. Inom denna radie finner ni en flera golfbanor att spela på om ni önskar boka en längre vistelse. Hör av er i tid så hjälper vi er även vid något längre sträckor.

  Denna service är särskilt uppskattad av de många gäster som reser med tåg, eftersom den täcker två viktiga tågstationer: Norrköpings Centralstation och Kolmården station. 

  Med vår Shuttle Service kan ni känna er trygg i att enkelt och bekvämt kunna ta er till och från er destination – utan extra kostnad.

  Boka Shuttle Service:

  Telefon: 011- 622 00
  E-post: bokning@villafridhem.se

  Vanliga frågor och svar om våra golfpaket

  Vilket pris är det på ett golfpaket hos er?

  Vi erbjuder olika golfpaket i flera prisklasser som passar de flesta. Kontakta oss för mer information om våra olika paket!

  Vad ingår i ett golfpaket på Villa Fridhem?

  I ett vårat golfpaket på Villa Fridhem, där ni kan välja mellan en eller två nätter som standard, ingår: varsitt glas champagne vid ankomst, boende, greenfeeavgift, 5-rättersmiddag, relaxavdelning, transport till och från golfbanan, och fri parkering med elbilsladdning.

  Är Villa Fridhem ett herrgård eller ett slott?

  Hotellet är faktiskt varken en klassisk herrgård eller ett slott. Villa Fridhem uppfördes som ett privat sommarresidens åt Prins Carl med familj och har renoverats om samt utvecklats till ett boutiquehotell.

  Varför erbjuder ni olika golfpaket?

  För att kunna erbjuda golfpaket som både passar för och gör det möjligt för flera att ta del av en härlig upplevelse.

  Finns det spa på anläggningen?

  I dagsläget finns inget spa, däremot ingår entré till vår relaxavdelning med två jacuzzis, loungeområde och bar i besöket. Vi har däremot långt gångna planer på att bygga spa, inom en relativt snar framtid.

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby