Festlokal Linköping

Festlokal Linköping

Man ska ta varje tillfälle i akt att fira Det tycker i alla fall vi på Villa Fridhem. Vare sig det handlar om ett brusande bröllop, ett intimt dop eller en grandios födelsedagsfest, varje händelse är unik och förtjänar ett minnesvärt firande.

Bara 40 minuter från Linköping, ligger Villa Fridhem med magiska vyer över Kolmårdens skogar och vackra Bråviken. Vi erbjuder flexibla festlokaler som är perfekta för alla typer av evenemang och skräddarsydda upplägg helt enligt dina önskemål.

Låt oss berätta mer om våra festlokaler och hur vi kan hjälpa dig i att skapa en fest som kommer att vara i minnet för evigt.

Bra att tänka på när du ska välja festlokal

1. Planering i god tid

Populära ställen som Villa Fridhem bokas ofta upp fort – speciellt under högsäsong. Se till att vara ute i god tid för att säkra ditt önskade datum.

2. Besök platsen först

Innan du slår till och bokar, uppmuntrar vi dig att besöka platsen på egen hand. Att uppleva lokalerna i verkligheten kan ge dig en tydligare bild av hur ditt evenemang kommer att se ut och förenklar din planering.

3. Ta hänsyn till antalet gäster

I valet av lokal, tänk noga på hur många gäster du planerar att bjuda. Villa Fridhem har flera lokaler som kan anpassas för både mindre och större sällskap.

4. Beakta eventuella kostrestriktioner

När du planerar menyn, utgå från dina egna smakpreferenser, men glöm inte att beakta eventuella dietrestriktioner bland dina gäster.

På Villa Fridhem erbjuds ett stort urval av alternativ som passar alla, även vegetariska, veganska och allergivänliga rätter. Egen mat tillåts ej i våra festlokaler, men vi hjälper gärna till med att planera en meny som uppfyller dina behov.

5. Planera tidsschemat för evenemanget

Bestäm och avtala ett schema för ditt evenemang med personalen på festlokalen. Se till att inkludera tid för tal, underhållning och pauser mellan rätterna för att säkerställa att allt går smidigt.

6. Håll en öppen kommunikation

Under hela planeringen, håll en öppen och nära dialog med oss. Vår eminenta personal har stor erfarenhet av att arrangera evenemang och kan ge värdefulla råd som kan göra ditt evenemang så minnesvärt som möjligt.

7. Ordna transport

Kom ihåg att ordna transport för dina gäster. På Villa Fridhem erbjuder vi en kostnadsfri shuttle service inom en radie av 3 mil, vilket passar perfekt för gäster som anländer med tåg till Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Behöver du hjälp med planeringen?

Då kan vi på Villa Fridhem hjälpa dig! Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina idéer, så hjälper vi dig att göra dem till verklighet.

Skräddarsydda evenemang på Villa Fridhem

Vi levererar skräddarsydda lösningar, helt anpassade efter dina individuella önskemål och behov, för att skapa ett evenemang och bestående minnen.

Vi är med dig i varje steg – från initial planering och förberedelser, till att leverera imponerande matupplevelser och förstklassig service under hela tillställningen. När festligheterna lider mot sitt slut, tar vi hand om städningen. Allt detta för att du ska kunna fokusera på att återuppleva och njuta av de underbara minnen som har skapats.

Hos oss är det möjligt att hyra festlokal för privata tillställningar, såväl små som stora:

  • Bröllop
  • Födelsedag
  • Dop
  • Minnesstund
  • Fest
  • Konferens

 

Våra lokaler

Kanske passar någon av våra fantastiska festlokaler bäst? På Villa Fridhem har vi flera olika lokaler att hyra som kan ta emot allt från små till stora sällskap. Vår största lokal rymmer 75-80 personer vid runda bord, medan våra minsta lokaler är mer lämpade för intima sittningar på 6-8 personer.

Oavsett om du planerar en större fest eller en sittning, kan vi erbjuda en lokal som sätter den prägel du eftersöker.

En oförglömlig fest i lokaler med historia

Festlokaler kan ibland kännas anonyma och standardiserade, men på Villa Fridhem kan vi lova att du får något annat.

Vårt hotell är från början känt som Prins Carl och hans familjs gamla sommarresidens som uppfördes 1909. Att anordna din fest hos oss innebär med andra ord att du och dina gäster får uppleva en miljö som både är unik och historiskt laddad.

Med den vackra panoramavyn över Bråvikens glittrande vatten och Kolmårdens skogar, erbjuder Villa Fridhem en drömsk och sagolik kuliss för ditt evenemang.

Kontakta oss 

Vill du komma och kolla på våra festlokaler eller få en offert efter dina specifika behov och önskemål? Ta gärna kontakt med oss och boka ett möte, så tar vi det därifrån.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hoppas att vi kan hjälpa dig att sjösätta dina idéer.

Varmt välkommen!

Vanliga frågor och svar om vår festlokal Norrköping

 

Hur hyr jag en festlokal?

För att hyra en festlokal hos Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och står redo att hjälpa dig med att planera det perfekta evenemanget.

Vad kostar det att hyra festlokal Linköping?

Vad det kostar att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar baserat på flera faktorer, såsom storleken på ditt sällskap, vilken lokal du väljer, om du önskar abonnera på en privat lokal samt dina val av måltider, vinpaket och eventuella tilläggstjänster.

Obs! Vi tar endast emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert anpassad till ditt specifika evenemang, vänligen kontakta oss.

Hur många personer får plats i festlokalerna?

Våra större lokaler, som exempelvis Prins Carl, kan rymma 75-80 gäster vid runda bord. Vi har även mindre lokaler som är perfekta för mindre, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera.

Ingår mat och dryck i lokalhyran?

Nej, mat och dryck ingår inte i lokalhyran. Däremot finns möjligheten att beställa mat, dryck och andra tilläggstjänster i samband med hyran av lokalen, så att det blir en paketlösning. Att ta med egen mat och dryck är inte tillåtet.

Bra att känna till, är att vi endast tar emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider.

Finns parkering på Villa Fridhem?

Självklart! På vår gård finns parkering för alla våra gäster, oavsett om man ska bo över eller inte.

Hur långt är det från Linköping till Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger endast 15 minuter från Norrköping, 40 minuter från Linköpings centrum och 90 minuter från Stockholm. Läget är med andra ord perfekt även för resande gäster.

Så här hittar du hit: Google Maps.

Finns det festlokal i Linköping?

Ja, Villa Fridhem är en utmärkt festlokal strax utanför Norrköping, en kort resa från Linköping. Med vårt natursköna läge och skräddarsydda tjänster är det ett perfekt val för festliga tillställningar.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby