Festlokal Norrköping

Festlokal Östergötland

Söker du en festlokal i Östergötland? Oavsett om du och ditt livs kärlek planerar att säga ja till varandra inför familj och vänner följt av en storslagen kärleksfest, döpa ert barn eller hedra minnet av en älskad person, erbjuder varje tillfälle en möjlighet till ett oförglömligt firande.

Villa Fridhem, beläget i hjärtat av Östergötland, värdesätter dessa minnesvärda ögonblick och är stolta över att kunna erbjuda en flexibel festlokal som kan anpassas till varje specifik evenemangs krav.

Strax utanför Norrköping, omgivet av Kolmårdens vackra skogar med ett hänförande läge och utsikt över Bråvikens strand och glimrande vatten, är Villa Fridhem den perfekta platsen för nästa event.

Här på Villa Fridhem erbjuder vi inte bara en imponerande festlokal – vi erbjuder en helhetsupplevelse helt anpassad efter dina personliga önskemål och behov.

Fira i en miljö fylld av historia och skönhet

Villa Fridhem förvandlar varje firande till en händelse att minnas för livet. Vi tar dina drömmar och förvandlar dem till verklighet genom att skapa personliga evenemang som speglar just din stil och smak.

Inramad av historisk charm och unika detaljer, erbjuder Villa Fridhem en atmosfär som vibrerar av värme och gästvänlighet. Vårt boutiquehotell, som en gång i tiden var en kunglig sommarresidens, erbjuder en idyllisk och magisk miljö.

Dina idéer, vårt uppdrag – Skräddarsydda evenemang på Villa Fridhem

Vårt hängivna team är här för att förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, som helt och hållet utformats efter dina personliga önskemål och krav för att skapa ett evenemang och minnen som varar livet ut.

Vi finns här för dig i varje steg – från planering och förberedelser, till att leverera enastående matupplevelser och ypperlig service under hela evenemanget. När festligheterna avrundas, ser vi till att sköta städningen. Detta för att du ska kunna ägna dig åt att återuppleva och njuta av de fantastiska minnen som skapats.

En festlokal för varje tillfälle

Våra större salar är perfekta för majestätiska tillställningar, med plats för alla dina gäster att fira tillsammans. Om du letar efter en mer intim plats, erbjuder våra mindre rum en mysig atmosfär för mindre sammankomster.

Varje lokal är präglad av Villa Fridhems historiska charm och elegans, med moderna bekvämligheter.

Våra lokaler

 • Prins Carl: 75-80 personer vid runda bord, går även att få andra dukningar
 • Märthas Matsal: 35-40 personer
 • Aperitif: 25 personer
 • Bernadotte: 24 personer
 • Boberg: 20-30 personer
 • Bråvik: 20 personer
 • Fridhem: 18-24 personer
 • Ingrid: 14 personer
 • Eugen: 12 personer
 • Astrid: 10 personer
 • Kalla: 10 personer
 • Victoria: 6 personer
 • Silvia: 6 personer

Med vårt team vid din sida, kan du vara säker på att varje detalj kommer att vara perfekt – från planering, till utförande. Kontakta oss gärna för mer information!

Boka visning av lokal

Att hitta rätt festlokal är avgörande för ett lyckat evenemang. Det ska helt enkelt kännas rätt.

Därför är det möjligt att boka visning av våra lokaler, så att du i lugn och ro kan utforska våra lokaler, från stora salar till mindre rum, och direkt uppleva den speciella atmosfär vi erbjuder.

Vår personal finns tillhands för att svara på dina frågor, diskutera dina önskemål och behov.

Boka visning för att komma och kolla på våra olika festlokaler. Vi ser fram emot att hjälpa dig planera ett oförglömligt evenemang hos oss på Villa Fridhem.

shuttle service

När du bokar någon av våra festlokaler, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de ska stanna över natten eller enbart deltar under festligheten.

Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Oavsett om du planerar en heldag för ett glädjefyllt bröllop eller en fest för en kväll, kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina gäster smidigt och bekvämt kan ta sig till och från Villa Fridhem – utan extra kostnad.

OM HOTELL VILLA FRIDHEM

Hotellet byggdes som ett privat sommarresidens till Prins Carl och familj år 1909. Prins Carl var prins i Sverige och hans tre döttrar, de tre prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, gifte sig alla med andra kungligheter i Europa.

Byggnaden är uppförd som en herrgård i nationalromantisk stil, med stor park i direkt anslutning och sedan havet. Stilen var mycket populär i Sverige under sekelskiftet och Villa Fridhem ansågs redan då som en pampig herrgård.

Här kan du och dina gäster njuta av vacker natur som passar både för att strosa runt och koppla av i, men även mer pulshöjande aktiviteter som löpning, vindsurfing och mer om ni bokar övernattning hos oss för ett tillställning som sträcker sig över flera dagar.

Kontakta oss på info@villafridhem.se eller 011-622 00, så hjälper vi dig med din bokning.

Vanliga frågor och svar om vår festlokal Norrköping

 

Hur många personer får plats i lokalerna?

Vi har flera lokaler att välja mellan som rymmer olika stora sällskap. Eftersöker du en egen festvåning för dig och ditt sällskap, kan vi bland annat erbjuda vår restaurang Prins Carl som rymmer upp till 75-80 gäster vid runda bord. Vi kan även erbjuda mindre lokaler som är perfekta för privata, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera. Oavsett storlek på ditt sällskap, har vi en lokal som passar dina behov.

Vad kostar det att hyra festlokal?

Priset för att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar baserat på flera faktorer, inklusive storleken på ditt sällskap, vilken lokal du väljer, om du önskar abonnera på en privat lokal, samt dina val av måltider och eventuella tilläggstjänster.

Obs! Vi tar endast emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert anpassad till ditt specifika evenemang, vänligen kontakta oss direkt.

Ingår mat i hyran av lokalen?

När du hyr en lokal för fest, konferens eller annan tillställning på Villa Fridhem ingår inte mat automatiskt i hyran, men alla våra evenemangsbokningar inkluderar en måltid. Vi erbjuder olika menyer i respektive restaurang och vi är mycket flexibla när det gäller att möta specifika önskemål.

All matbeställning sker genom en dialog med oss för att säkerställa att ditt evenemang blir precis som du vill ha det.

Finns det flera lokaler att välja mellan?

På Villa Fridhem har vi flera lokaler att erbjuda, med möjlighet att anpassa den festlokal du väljer efter dina önskemål.

Vilka tjänster ingår i kostnaden?

När du hyr en festlokal i Norrköping hos oss på Villa Fridhem, går vår service mycket längre än bara uthyrning av lokalen. Vilka tjänster som ingår, beror helt på vad du behöver och efterfrågar. Därefter skräddarsyr vi upplägget och erbjudandet, vilket du får en fast prislapp på.

Hur hyr jag en festlokal på Villa Fridhem?

För att hyra en festlokal hos Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och vi står redo att hjälpa dig med att planera och boka det perfekta evenemanget.

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger endast 15 minuter från Norrköping, 45 minuter från Linköping och 90 minuter från Stockholm. Läget är med andra ord perfekt även för resande gäster.

Är Villa Fridhem ett slott?

Hotellet är faktiskt varken en klassisk herrgård eller ett slott. Villa Fridhem uppfördes som ett privat sommarresidens åt Prins Carl med familj som under åren har renoverats samt utvecklats till ett boutiquehotell.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby