Festlokal Norrköping

Festlokal Norrköping

Livets betydelsefulla händelser förtjänar en minst lika betydelsefull inramning – oavsett om det är ett jublande bröllop, en minnesstund för att hedra någon speciell eller ett litet dop för bara familjen.

På Villa Fridhem värderar vi dessa ögonblick högt och känner stor ära i att kunna erbjuda anpassningsbara festlokaler i Norrköping som kan bemöta varje specifikt evenemangs behov. Omgivet av Kolmårdens vackra skogar, med en hänförande utsikt över Bråvikens skimrande vatten, hittar du den perfekta platsen för nästa tillställning.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade till dina personliga önskemål och behov. Låt oss berätta mer om vad vi på Villa Fridhem har att erbjuda.

Minnesvärt firande i historisk miljö

På Villa Fridhem blir firandet mer än bara en fest – det blir en upplevelse att minnas. Vi ger liv åt dina visioner och skapar personliga evenemang som speglar just din stil och dina önskemål.

I en miljö som är lika historisk som den är unik, erbjuder Villa Fridhem en atmosfär fylld av charm och värme. Vårt hotell, som en gång i tiden var ett kungligt sommarresidens, ligger i hjärtat av Kolmårdens skogar med utsikt över Bråvikens glimrande vatten – en idyllisk och magisk fond till ditt evenemang.

skräddarsy upplägg

Vårt engagerade team är här för att göra drömmen om ditt perfekta evenemang till verklighet. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg, helt enligt dina önskemål och behov, som skapar fina och oförglömliga minnen. Vi hjälper dig med allt från planering och förberedelser, till oförglömlig mat och komplett service under festen.

När festen är över tar vi hand om städningen, så att du kan fokusera på att njuta av de vackra minnen som skapats.

 

En festlokal för varje tillfälle

Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest, ett dop, en minnesstund eller en annan typ av fest, har vi en festlokal som passar ditt evenemang. Från Prins Carl med plats för 75-80 gäster, till den mer intimt designade Silvia som rymmer 6 personer, erbjuder vi ett brett urval av lokaler att välja mellan.

Att arrangera din fest på Villa Fridhem innebär mycket mer än att bara hyra en lokal – det är en hel upplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig planera ditt drömevenemang i vår unika och historiska miljö.

Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så hjälper vi dig att sjösätta dem. Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem.

  Shuttle Service

  När du bokar festlokal hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de kommer att stanna över natten eller bara deltar under festligheten och sedan åker hem.

  Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station. Så, vare sig du planerar en heldag för ett glädjefyllt bröllop eller en fest för en kväll, kan du och dina gäster känna er trygga i vetskapen om att smidigt och bekvämt kunna ta er till och från Villa Fridhem utan några extra kostnader.

  Vanliga frågor och svar om vår festlokal Norrköping

   

  Hur mycket kostar det att hyra en festlokal?

  Hur mycket det kostar att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar bland annat beroende på hur många gäster som planeras delta, vilken lokal du väljer därefter, om du vill abonnera på en privat lokal, samt dina val av måltider, dryck och eventuella tilläggstjänster.

  Obs! Vi tar endast emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert anpassad till ditt specifika evenemang, vänligen kontakta oss.

  Hur många personer ryms i lokalerna?

  Vi har flera lokaler att välja mellan som rymmer olika stora sällskap. Eftersöker du en större festlokal eller festvåning, kan vi bland annat erbjuda vår restaurang Prins Carl som rymmer upp till 75-80 gäster vid runda bord. Vi kan även erbjuda mindre lokaler som är perfekta för privata, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera. Oavsett storlek på ditt sällskap, kan vi erbjuda en lokal som passar dina behov.

  Ingår mat i kostnaden när jag hyr en festlokal?

  När du hyr en festlokal på Villa Fridhem ingår inte mat automatiskt i kostnaden, men obligatoriskt för alla våra evenemangsbokningar är att de inkluderar en eller flera måltider. Vi erbjuder olika menyer i respektive restaurang och är således mycket flexibla när det gäller att möta specifika önskemål.

  All matbeställning sker genom en dialog med oss för att säkerställa att ditt evenemang blir precis som du vill ha det.

  Erbjuder Villa Fridhem lokaler att välja mellan?

  Ja, hos oss på Villa Fridhem finns flera festlokaler att välja mellan:

  • Prins Carl: 75-80 personer vid runda bord, går även att få andra dukningar
  • Märthas Matsal: 35-40 personer
  • Aperitif: 25 personer
  • Bernadotte: 24 personer
  • Boberg: 20-30 personer
  • Bråvik: 20 personer
  • Fridhem: 18-24 personer
  • Ingrid: 14 personer
  • Eugen: 12 personer
  • Astrid: 10 personer
  • Kalla: 10 personer
  • Victoria: 6 personer
  • Silvia: 6 personer

  Vilken service ingår när jag hyr festlokal?

  Det beror på dina önskemål, då varje evenemang skräddarsys och ing färdiga paketlösningar finns att välja på. Vi kan hjälpa dig med allt från att planera evenemanget och dekorera lokalen, till att servera maten och städa upp efteråt.

  Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig och minnesvärd som möjligt, och vår personal är alltid till hands för att se till att allt går enligt plan. Kontakta oss och berätta mer om dina planer, så tar vi det därifrån.

  Hur går jag tillväga för att hyra en festlokal?

  För att hyra en festlokal hos oss på Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och vi står redo att hjälpa dig med att planera och boka det perfekta evenemanget.

  Hitta Hit

  Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

  Adress:

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby

  Hitta till oss med Google Maps

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby