Fartfylld lördag

med Porsche

Fartfylld upplevelse med Porsche

Tyvärr är denna upplevelse fullbokad. 
Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få information om nästa Porsche-event och våra andra kommande evenemang.

Välkomna till en härlig upplevelse med Porsche center från Linköping på Villa Fridhem 28–29 oktober! Under två härliga dagar får ni möjlighet att provköra flera olika av Porsches bilmodeller, champagnemingel tillsammans med representanter från Porsche, övernatta i våra nyrenoverade hotellrum samt ha fri tillgång till Villa Fridhems faciliteter så som padelbanorna, gym, promenadstråk, Peacock Bar och mycket mer. Ni får också möjlighet att boka till platser till kvällens gemensamma middag, då vår gastronomiska femrättersmeny serveras.

 • 28-29 oktober

 • Möjlighet att provköra sju modeller från Porsche

 • Champagnemingel tillsammans med profil från Porsche

 • 995 kr per person

Provkör Porsche

Porsche Center från Linköping presenterar nya Porsche Cayenne – en världsnyhet som ni får möjlighet att testköra direkt. De har även med sig sex andra modeller som ni får möjlighet att testköra, kolla på och ställa frågor om till Porsches egna experter.

Ni får möjlighet att provköra Porsches bilar vid två olika tillfällen under vistelsen. Först från 16.00 på lördagen och sedan från 10.00 på söndagen. Testa en, två eller flera olika av deras modeller!

 

Champagnemingel med Porsche

På kvällen möts vi en trappa upp i Peacock Bar för champagnemingel med snacks. Under hela kvällen är experter och profiler från Porsche med för att prata bilar, vad som händer i fordonsbranschen och svara på frågor om Porsches framtida satsningar.

 

I paketet ingår

 • Provköra Porsche vid två tillfällen
 • Champagnemingel och snacks med Porsches experter
 • Övernattning i nyrenoverade rum
 • Generös fruokstbuffé
 • Fri tillgång till padelbana, gym, aktivitetsrum med biljardbord och mycket mer
 • Fri parkering med fri laddning av elbil
 • Lån av morgonrock och tofflor
 • Möjlighet att boka till gemensam femrättermiddag för 795 kr per person

Restaurang Prins Carl

Därefter finns möjlighet att boka till en gemensam middag i restaurang Prins Carl. Ni sitter tillsammans under middagen i chambre séparée och serveras vår fasta femrättersmeny. Menyn består av råvaror och smaker som hör hösten till. Till femrättermiddagen finns möjlighet till riktigt goda viner i glasen – våra sommelierer har tagit fram olika vinpaket som lyfter hela den gastronomiska upplevelsen. Efter middagen står vår bartender redo att skaka smakrika cocktails hela kvällen.

Middagen lägger ni själva till som tillval i bokningen.

Nyrenoverade rum

Ni bor i hotellrummen i vänstra flygeln, som alla är nyrenoverade och öppnade upp våren 2023. Rummen är utformade för att ge en varm, härlig känsla som ger en wow-upplevelse – att det händer någonting oväntat. Till våra King Delux rum har det utformats en skräddarsydd platsbyggd förvaringsyta med hyllor, klädhängare, skrivbord, avlastningsyta och minibar i en komplett enhet.

King Delux-rummen är indelade i fyra olika kategorier där varje rumskategori har en unik design. I rummen är träet betsat i fyra olika färger; rostrött, mörkgrönt, mörkblått och grafitsvart och en del består av en unikt utvald marmor som går i samma nyanser som det betsade trät. Väggarna pryds av mönstrade tapeter som får tankarna till natur och fåglar vilket passar fint när vi befinner oss högt i Kolmårdenskogen med fin utsikt över Bråviken.

 

DUX-Sängar

Här kan vi utlova en riktigt god natts sömn. Samtliga nyrenoverade rum är inredda med DUX-sängar. Teknik är hemligheten bakom DUX. De strävar efter att garantera högsta möjliga sömnkvalitet, med fokus på rätt position och förbättrad djupsömn. Ett genomgående spiralsystem och beprövad teknik gör DUX-sängarna otroligt bekväma.

Mat och Dryck på Villa Fridhem

Aperitif

Varför inte tjuvstarta besöket med varsitt glas i vår nya vinbar Aperitif? Här serveras riktigt bra viner på glas tillsammans med franska smårätter. Aperitif är en förlängning av vår gedigna vinkällare, som ni gärna får kliva in i och kolla på under besöket.

Peacock Bar

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om ni föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Vinkällare

Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i flera olika prisklasser och kvalitetsnivåer. Vill ni veta mer om vinerna eller vill ta del av en upplevelse i anknytning till middagen är ni välkomna ner i vår vinkällare. Våra sommelierer erbjuder såväl champagne- som traditionella vinprovningar.

Shuttle Service för våra gäster

För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby