Julklappar

Ge bort en minnesvärd upplevelse

Hitta perfekta julklappar till vänner och familj

Allt från minnesvärda upplevelser till doftpinnar och praliner

Hitta de perfekta julklapparna hos oss! Vi har flera minnesvärda upplevelser och presenter i olika prisklasser, allt från något av våra boendepaket eller dryckesprovningar till Villa Fridhems egna doftpinnar, pralinaskar med våra utsökta praliner eller boken om Villa Fridhem för den historiaintresserade. Letar du efter något till julklappsleken, eller efter den där perfekta presenten att ge till din käraste på juldagsmorgonen? Oavsett vad du söker så finner du något i vårt stora utbud av julklappar.

Köp presentkort till värdet av en utvald upplevelse

Köp ett presentkort på en minnesvärd upplevelse på Villa Fridhem – vi har tagit fram förslag på olika boendepaket, upplevelser och presenter som är perfekta att ge i julklapp till någon nära. Ett presentkort är en omtänksam gåva att ge, då datum och upplevelse kan anpassas efter personens egna önskningar. Inspireras av våra förslag och köp ett presentkort till valt värde direkt. Presentkortet kan antingen skickas digitalt så att ni skriver ut det själva, skickas på posten eller hämtas ut på Villa Fridhem. Självklart packat i vacker ask för att matcha gåvans omtanke.

Presentkort på boendepaket

Ge bort en upplevelse som ger oförglömliga minnen. Med ett presentkort på Villa Fridhem kan ni välja mellan våra olika boendepaket, där middag i någon av våra två restauranger ingår i alla våra boendepaket. I Champagnefredag, Lördag i vinkällaren och i Vintorsdag ingår även en dryckesprovning där vår sommelier guidar er genom antingen champagnens eller vinets fascinerande värld. 

Gastroweekend en natt

I Gastroweekend en natt inleds vistelsen med bubblande champagne en trappa upp i Peacock Bar, innan ni sätts till bords under kristallkronorna i restaurang Prins Carl. Där serveras ni vår kulinariska femrättersmeny, med möjlighet att uppgradera den till en sjurättersmeny för en minnesvärd middag. 

Från 1995 kr / person

Gastroweekend två nätter

I gastroweekend två nätter får ni se Villa Fridhems breda smakspektrum då middag ingår i båda våra restauranger – första kvällen serveras ni middag i Aperitif där det serveras franskinspirerade smårätter. Andra kvällen avnjuter ni vår kulinariska femrättersmeny i restaurang Prins Carl.

Från 2595 kr / person

Champagnefredag

Lär er mer om champagne och följ med på en fantastisk resa i den bubbliga dryckens värld tillsammans med vår Sommelier. Ni får testa tre olika champagner och provningen avslutas med en guidad tur av vår vinkällare. Efter provningen serveras ni Prinsessan Astrids femrättersmeny, med möjlighet att uppgradera till sjurättersmeny.

Från 2495 kr / person

Lördag i vinkällaren

Upplevelsen inleds med vinprovning i vinbaren Aperitif, där ni sammanlagt testar fyra olika viner i kvällens tema. Samtidigt guidar vår sommelier er genom vinets fascinerande historia. Därefter väntar en smakrik middag i Aperitif, där menyn består av franska smårätter med nordiska inslag. 

Från 1995 kr / person

Presentkort på upplevelser

Ge bort ett presentkort på en minnesvärd upplevelse hos oss! Vi har upplevelser som passar för alla – från vinkonnässören till gottegrisen. Välj mellan upplevelser som Champagne- eller vinprovning, Afternoon Tea, lördagslunch eller en middag i någon av våra restauranger.

Champagneprovning

Champagneprovning på Villa Fridhem. En upplevelse där vår fantastiska sommelier guidar er genom champagnens värld och berättar mer om denna bubbliga och underbara dryck.

Bokningsbart fredagar 17.00-18.00

650 kr / person

Vinprovning

Vinprovning tillsammans med vår sommelier i vinbaren Aperitif. Ni testar sammanlagt fyra viner samtidigt som ni får lära er mer om vinets fängslande historia. 

Bokningsbart lördagar 16.00-17.00

650 kr / person

À la carte-frukost

Starta morgonen på bästa sätt med Villa Fridhems à la carte frukost! Njut av stor frukostbuffé med varmrätter från köket medan ni ser ut över Bråvikens norra strand. 

Bokningsbart söndagar vinter/våren 2024

395 kr / person

Lördagslunch

Ett perfekt sätt att förgylla helgen med lite lördagslyx! Ge bort presentkort för lördagslunch, där lördagens Plat du Jour och varsitt glas vin ingår. 

Bokningsbart lördagar 11.30-14.00

375 kr / person

Saker att köpa från Villa Fridhem

Ge bort en gåva som påminner om en oförglömlig upplevelse här på Villa Fridhem, med saker som kittlar sinnen med smaker, dofter,  bilder och intressanta historier från Villa Fridhems anrika historia. Vi har möjlighet att skicka presenterna hem till er, kontakta oss så hjälper vi er.

Boken om Villa Fridhem

En elegant coffee table-bok om människorna, maten & miljön full av fascinerande anekdoter, historier från tiden med Prins Carls familj, intressant fakta, smakrika recept, och rikligt av fängslande bilder.

395 kr

Villa Fridhems Doftpinnar

Villa Fridhems egna signaturdofter – Patchouli Blanc, en sensuellt blommig doft, och Spiced Winter, en varm doft med toner från julens klassiska kryddning.

385 kr 

Villa Fridhems Praliner

Köp med en ask av våra smakfulla praliner! De är rena konstverk i sig själva och tillverkas på plats här på Villa Fridhem. Kontakta oss för att höra vilka smaker vi har den här veckan.

175 kr / ask med fyra praliner

Villa Fridhems egna Teblandningar

Ville Fridhems egna teblandningar – ett brett utbud med säsongsbetonade smaker i svart, rött, grönt och roibos-te. Kontakta oss för att höra vilka teblandningar vi erbjuder.

79 kr

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby