Herrgård middagspaket

Villa Fridhem – ett herrgårdshotell med gastronomiskt fokus i härlig miljö

Vill du boka en romantisk weekend på ett herrgårdshotell, med middagspaket inkluderat?

På herrgården Villa Fridhem har vi flera erbjudanden som inkluderar övernattning och middag. Unna dig en hotellupplevelse kantad av god mat, dryck, avkoppling och med möjlighet till en rad aktiviteter och upplevelser för den som föredrar en mer aktiv hotellvistelse. Allt i en fantastisk miljö, bara en kvart från Norrköping! 

Välkommen till Villa Fridhem – en plats för avkoppling, omtanke och njutning!

Villa Fridhems boendepaket med middag

När du besöker Villa Fridhem har du självklart möjlighet att endast boka rum för en natt om så önskas. Men för de som önskar att njuta av en fulländad upplevelse, med middag inkluderad, har vi skapat olika boendepaket där mat och dryck samt övernattning ingår.

Samtliga boendepaket inkluderar en middag på någon av våra restauranger. Om ni väljer ett paket med två nätters vistelse får ni möjligheten att utforska flera av våra restaurangen, och uppleva hela atmosfären på Villa Fridhem.

Våra två restauranger Prins Carl och Aperitif, är båda unika i sitt slag, och har sin alldeles speciella charm, på olika sätt. På herrgårdens restaurang Prins Carl serveras inte en vanlig 3-rättersmiddag, utan istället en imponerande 5-rättersmeny. På restaurang Aperitif bjuder vi på små rätter inspirerade av det franska köket – eller som vi kallar de, franska tapas.

Vi strävar efter att er vistelse ska vara precis så underbar som vi vet att den kan vara här hos oss på Villa Fridhem och gör allt vi kan för att ta er hotellupplevelse till nästa nivå. Därför satsar vi alltid på service av högsta kvalitet och mat lagad med passion.

Upptäck ett hotell i Sverige med lyxig herrgårdskänsla, mitt i naturen, och bara 15 minuter från Norrköping.

 

 

Upplevelser med middagspaket

Gastroweekend en natt

Detta gastronomiska paket är skapat för er som vill njuta av en kulinarisk upplevelse. Välj detta populära paket och avnjut en femrättersmeny på restaurang Prins Carl.

För de som uppskattar vin erbjuds ett skräddarsytt vinpaket som kompletterar denna meny. Det gör middagen till en gastronomisk helhetsupplevelse och gör kvällen oförglömlig.

Vid ankomst välkomnas ni med ett glas champagne. Njut av utsikten över den glittrande Bråviken och absorbera den vackra svenska naturen.

För de som vill koppla av under vistelsen inkluderas tillgång till vår relaxavdelning. Ta er tid att njuta av spa med jacuzzis, bastu, loungeområde och bar.

Frukost ingår som en del av detta paket.

Gastroweekend två nätter

Om ni väljer gastropaketet med en vistelse över två nätter kommer ni att utforska hela hotellet. Två middagar är inkluderade, varav en serveras under kristallkornorna i restaurang Prins Carl och den andra i källarvalen på vinbaren Aperitif.

I Prins Carl serveras en fast femrättersmeny. I  vinbaren Aperitif avnjuts franska smårätter, och paketet innehåller tre rätter per måltid. Vid önskan kan ytterligare rätter beställas för de som är extra hungriga.

Vår kunniga personal står till er tjänst för att guida er genom vinlistan och rekommendera viner som kompletterar maten på bästa sätt.

Även i detta paket inkluderas tillgång till relaxavdelningen, där ni kan ta er tid att koppla av och bara njuta av lugnet.

Frukost är inräknad båda dagarna under er vistelse.

Champagne och fransk tapas

Är du sugen på en riktigt lyxig middag? Då är paketet Champagne och fransk tapas perfekt för dig. Vistelsen inleds med varsitt glas bubblande champagne som ni antingen avnjuter i vår cocktailbar Peacock Bar eller ute på vår terrass.

I paketet ingår en trerättersmiddag i vinbaren Aperitif, med möjlighet att beställa in fler rätter eller olika delikatesser från menyn. 

Menyn på Aperitif är inspirerad av det franska köket med lätta nordiska inslag – detta för att vi vill hylla familjen Bernadottes, som Prins Carl tillhörde, historiska arv. 

Aperitif är en förlängning av vår gedigna och välsorterade vinkällare, vilket innebär att vi serverar många roliga, unika och exklusiva viner på glas – perfekt för den lite mer vinintresserade. Vi kan även erbjuda visningar av vår vinkällare i samband med middagen. 

I boendepaketet ingår även frukost samt tillgång till vår relaxavdelning.

Herrgårdshotell middag – Vanliga frågor och svar

Finns det spa på Villa Fridhem?

På Villa Fridhem har vi en härlig relax-avdelning med jaccuzzi och bastu. Njut av en avkopplande stund och rå om dig själv ordentligt!

När du bokar en övernattning hos oss ingår vistelse i vår relax-avdelning.

Hur bokar jag rum på Villa Fridhem?

Det är superenkelt att boka rum på Villa Fridhem. Smidigast är det att boka direkt via vår hemsida.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ringa eller mejla oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger strategiskt placerat bara 15 minuter från Norrköpings stadskärna, och cirka 90 minuter från Stockholms Centralstation. Resor till Nyköping och Linköping tar ungefär 40 minuter.

Det strategiska läget hör att hotellet är enkelt att nå från flera större städer – samtidigt som det erbjuder en plats omgiven av naturskön skönhet.

ADRESS:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby