Golfpaket Norrköping

Varför nöja sig med bra när det kan vara världsklass?

Golfpaket norrköping

Boka en golfweekend utöver det vanliga där ni kan lägga allt fokus på golfen. Allt ni behöver är klubbor, skor och klädombyten – resten ordnar vi.

På boutiquehotell Villa Fridhem erbjuder vi en unik golfupplevelse där ni låter oss ta hand om er fullt ut. Ni bor hos oss och spelar golf på Sveriges bästa golfbanor.

I våra golfpaket ingår alltid boende i stora dubbelrum, härlig frukostbuffé och mängder av aktiviteter att välja till. Njut av golfen, medan vi tar hand om allt annat. En golfupplevelse med extra guldkant kan vi lova.

Läs mer om våra golfpaket och boka er vistelse!

BO PÅ VILLA FRIDHEM

Mycket av hotellets inredning hämtas direkt från påfågelns fjäderklädsel eller från kolmårdsmarmorns marmorering. Påfågelns färgspektra finns representerad i allt hotellet erbjuder – från inredning och färgval, till drinkar och desserter. Detta gäller även våra rum.

Hos oss bor ni bekvämt i stora, härliga dubbelrum som renoverades i maj 2023. Ni väljer själva hur fördelningen mellan rummen ser ut, då ni kan bo en eller två personer i varje rum.

Vi strävar alltid efter att ge er bästa möjliga service och hittar gärna på bra lösningar om ni har specifika önskemål. Kontakta oss gärna inför ert besök och berätta mer om era önskemål.

 

I våra golfpaket ingår ALLTID:

  • Boende i nyrenoverade rum
  • Frukost, lunch och middag varje dag
  • Tillgång till olika golfbanor, exempelvis Visby GK ena dagen och Skövde andra dagen
  • Helikoptertransfer mellan banorna
  • 1 glas champagne vid ankomst
  • Greenfee
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

  GOlfbanor runt hörnet

   

   

  Nära hotell Villa Fridhem ligger Norrköpings finaste golfbanor med fantastiska omgivningar och olika inriktning, kategorisering och slingor. Spela golf på en bana där ni går bredvid havet större delen av slingan eller välj en golfbana där ni får utmanande slagmöjligheter.

  För er som vill spela golf i närområdet har vi ett samarbete med Bråvikens golfklubb där ni kan kombinera något av våra övernattningspaket med en dag på golfbanan. Givetvis löser vi transport till och från banan med vår Shuttle Service eller med båt rakt över Bråviken.

  Bo på Villa Fridhem – spela golf någon annanstans i Sverige

  Under en golfweekend hos oss är det även möjligt att spela på vilken golfbana ni vill i Sverige, där vi ordnar transport via helikopter utan extra kostnad.

  GOLFAKADEMIN

  Golfklubben erbjuder även en golfakademi, med möjlighet att ta grönt kort eller lektioner tillsammans med en licensierad tränare. Träna tillsammans i grupp eller boka privatlektion för att förfina din puttning.

  Här erbjuds även tematräningar och event, perfekt om ni vill ha golf som en aktivitet på en kick-off eller svensexa. Vi kan hjälpa dig med bokning!

   våra restauranger

  Avsmakningsmeny, Private dining, Chef’s Table, à la carte, vin- eller champagneprovning.

   

  Vad är ni sugna på att uppleva?

  upplevelser på villa fridhem

   

   

  Shuttle Service

  Vi ser till att ni kommer hit och hem utan kostnad med vår shuttle service. 

  Vinprovning

  Upplev en smakresa i vinets värld.

  Padel

  Spela padel i en miljö utöver det vanliga hos oss. 

  Vanliga frågor och svar om våra golfpaket Norrköping

  Vad kostar ett golfpaket hos Villa Fridhem?

  Vi erbjuder olika golfpaket i flera prisklasser med pris per person eller pris per sällskap, beroende på vad som passar er bäst. Kontakta oss för mer information och prisförslag!

  Vad ingår i ett golfpaket?

  I ett golfpaket på Villa Fridhem, där ni kan välja mellan en eller två nätter, ingår: varsitt glas champagne vid ankomst, boende, greenfee, 4-rättersmiddag, relaxavdelning, transport till och från golfbanan, och fri parkering med elbilsladdning.

  Vilka golfbanor kan jag spela på under en golfweekend i Norrköping?

  Under en golfweekend på Villa Fridhem har ni tillgång till flera av Norrköpings bästa golfbanor, inklusive Bråvikens golfklubb och Norrköping Söderköping Golfklubb. Under en golfweekend hos oss är det även möjligt att spela på vilken golfbana ni vill i Sverige, där vi i så fall ordnar transport åt er med helikopter utan extra kostnad.

  Varför erbjuder ni olika golfpaket?

  För att kunna erbjuda golfpaket som både passar för och gör det möjligt för flera att ta del av en härlig upplevelse

  Hitta Hit

  Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

  Adress:

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby

  Hitta till oss med Google Maps

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby