Fira midsommar på herrgård

Fira midsommar på Villa Fridhem

Fira midsommar i vacker miljö på hotell Villa Fridhem! Njut av lugnet i den harmoniska atmosfären och fira midsommar hela helgen på hotell. Boka midsommarpaketet på hotellet där upplevelsen har stort fokus på gastronomiska upplevelser med svenska, klassiska midsommarinslag. I midsommarpaketet väntar en tvårätterslunch på midsommarafton, följt av en gemensam champagneskål på eftermiddagen innan det är dags att avnjuta kvällens fyrarättersmiddag med tillhörande vin-paket. Vi reser midsommarstången, dans är frivilligt. På hotell Villa Fridhem möts traditionellt midsommarfirande med moderna inslag.

Midsommarfirande en natt

21-22 juni

Firandet inleds med resningen av midsommarstången följt av en härlig midsommarlunch i två serveringar. Upplev ett härligare midsommarfirande där ni njuter av dagen, vädret och varandra medan vi ordnar med resten. Checka ut från vardagen och checka in och bara njut av den svenska midsommaren.

I Midsommarpaketet en natt ingår: 

  • Tvårätterslunch på midsommarafton
  • Resning av midsommarstång
  • Gemensam champagneskål på vår terrass på midsommarafton
  • Fyrarättersmiddag på midsommarafton med tillhörande vinpaket
  • Övernattning i dubbelrum en natt
  • Generös frukostbuffé
  • Tillgång till relaxavdelning
  • Fri parkering med möjlighet till fri elbilsladdning
  • Möjlighet till sen utcheckning fram till klockan 14:00
  • Tillgång till mängder av aktiviteter och upplevelser på området

Från 3475 kr per vuxen och 1095 kr för barn upp till 12 år.

Midsommarmiddag

Middagen på midsommar inleds med en gemensam champagneskål på terrassen 17.00, där vi tillsammans skålar in sommaren. Njut av bubblorna i glaset och den vackra utsikten från vår terrass innan det är dags för vår välsmakande midsommarmiddag.

Vår midsommarmiddag består av fyra serveringar, som är noga utvalda för att representera de klassiska midsommarsmakerna och samtidigt utmana med moderna inslag för en gastronomisk kombination. Till middagen serveras vinpaket som våra sommelierer tagit fram för att de elegant ska komplettera och lyfta rätternas smaker. Till våra yngre gäster ingår ingen dryck, utan den beställes separat utefter vad de önskar.

Meny

Röding

Rimmad röding med färskpotatis, bakat ägg, löjrom, syrad grädde, lök och frasig potatis

***

Lamm

Kryddstekt lammytterfilé med sotad vit sparris, rökt palsternacka, brynt smör och citron

***

Ostar

Nordiska & franska ostar med marmelad och fröknäcke

***

Pannacotta

Gräddfilspannacotta med citronsorbet, italiensk maräng, dill och citronkaka

God mat på midsommar

Här finns utrymme att bara njuta av god mat och dryck. Under midsommar erbjuder vi flera olika måltider – en härlig morgon med vår generösa frukostbuffé, en lyxig stund mitt på dagen med vår midsommarlunch i två serveringar och vår gastronomiska midsommarmiddag i fyra serveringar med tillhörande vinpaket!

Midsommarfrukost

Vår frukostbuffé erbjuder allt ni kan önska för en lyxig start på dagen – självklart med inslag av svensk sommar. Alltid med gott kaffe och ett flera olika te-sorter. Missa inte våra prinsesstårtsbakelser eller den alkoholfria champagnen för en kunglig frukost!

Midsommarlunch

Midsommarlunch på Villa Fridhem – en härlig stund mitt på dagen med resning av midsommarstången och en välsmakande lunch-servering. Rätterna är noga utvalda, och är en smakrik kombination av svenska klassiker med moderna smaker.

Midsommarmiddag

En gastronomisk upplevelse där ni bara kan njuta av de kulinariska konstverken som våra kockar tagit fram, med smaker inspirerade av svenska traditionella rätter. Var rätt i de fyra serveringarna är noga utvald och ackompanjerad av ett vinpaket som kompletterar smakupplevelsen på bästa sätt. Givetvis inleder vi vistelsen med en gemensam champagneskål. 

Sommar på Villa Fridhem

Villa Fridhem, en herrgård mitt i hjärtat av kolmårdsskogen, är en perfekt plats att njuta av den svenska sommaren. Här finns flera olika aktiviteter för den som vill svalka sig när det är varmt – promenera upp till den fina skogssjön Skiren eller våga er ner till Bråviken för ett dopp i havet. Varför inte boka en runda på vår padelbana innan doppet? Vi har två padelbanor som är bokningsbara hela sommaren, och för er som lämnat era racket hemma finns det att hyra från oss. För de mer äventyrliga finns även mountainbikes att hyra och vacka leder att upptäcka i området. I vår relaxavdelning, som ingår i vistelsen, finner ni två jacuzzis, gemensam bastu, bar och loungeområde både inomhus och utomhus – perfekt för en stunds avkopppling under midsommarfestligheterna.

I vår park erbjuder vi även ett stort utbud av klassiska sommaraktiviteter som krocket, kubb och fina promenadstråk såväl i parken som i kolmårdsskogen.

Välkommen till Villa Fridhem i sommar

För alla som önskar besöka det gamla kungliga sommarresidensen Villa Fridhem i sommar så erbjuder vi olika boendepaket. I samtliga paket ingår varsitt glas champagne vid ankomst, middag i en av våra restauranger och tillgång till relaxavdelning med jacuzzis, bastu, loungeområde och bar.

Gastroweekend en natt

Välkomna på en kulinarisk upplevelse som är en frestelse för alla sinnen. I boendepaketet Gastroweekend en natt ingår vår kulinariska femrättersmeny under kristallkronorna i restaurang Prins Carl. Här kombineras historisk atmosfär med modern matkonst för en minnesvärd upplevelse. Köket serverar en välkomponerad meny av förstklassiga råvaror i säsongens smaker. Till middagen har våra sommelierer tagit fram skräddarsydda vinpaket som förhöjer den gastronomiska upplevelsen ytterligare.

Gastroweekend två nätter

Välkomna till en exklusiv kulinarisk upplevelse som är en frestelse för alla dina sinnen. I boendepaketet Gastroweekend två nätter ingår både en middag i vinbaren Aperitif, där menyn består av smårätter med inspiration från det franska köket, och vår kulinariska femrättersmeny i restaurang Prins Carl. Här kombineras historisk atmosfär med modern matkonst för en minnesvärd upplevelse. Köket serverar en välkomponerad meny av förstklassiga råvaror i säsongens smaker.

Champagne och fransk tapas

I paketet Champagne och fransk tapas ingår en middag komponerat av våra kockar på tre smårätter var och ett glas champagne i vår vinbar Aperitif. Till det har ni möjlighet att beställa viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär. I Aperitif erbjuder vi flera av våra viner både på flaska, halv- och helglas.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby