Festlokal

Festlokal

Ingen händelse är för liten för att fira. Oavsett om det är frågan om ett jublande bröllop, ett mysigt dop eller ett storslaget födelsedagsfirande, förtjänar varje tillfälle sitt egna firande.

Därför erbjuder vi på Villa Fridhem anpassningsbara festlokaler i Norrköping för varje unikt evenemang och kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar helt enligt dina behov och önskemål.

Vi strävar alltid efter att varje evenemang ska bli en personlig och unik upplevelse, som går i linje med din stil och dina speciella önskemål. Låt oss berätta mer om våra festlokaler och hur vi kan hjälpa dig att arrangera en minnesvärd fest.

Minnesvärt firande i historisk miljö

Beläget i hjärtat av Kolmårdens majestätiska skogar med en glittrande utsikt över Bråviken, är Villa Fridhem en perfekt plats att hålla din fest.

Att arrangera ditt evenemang på Villa Fridhem innebär att du och dina gäster kommer att uppleva en atmosfär fylld med historisk charm. Vårt idylliska hotell, som en gång var ett kungligt sommarresidens, bjuder på en unik blandning av traditionell elegans och modern bekvämlighet.

Villa Fridhem är en plats där festligheter blir till varaktiga minnen. Med skogen som kuliss och Bråvikens glittrande vatten som fond, skapas festmiljö som är både personlig och minnesvärd.

Tips när du ska välja festlokal

Att välja den perfekta festlokalen kan vara en svår uppgift, oavsett om det handlar om att fira ett bröllop, en födelsedag eller någon annan speciell händelse.

Det finns mycket att tänka på – från lokalens storlek, till typen av mat som serveras, och till och med hur gästerna ska komma dit. Men oroa dig inte, vi har sammanställt en lista med tips för att hjälpa dig att navigera genom denna process. Här är våra bästa tips tänka på när du ska boka festlokal:

 1. Planering i god tid

Villa Fridhem, likt många andra populära platser, blir snabbt fullbokade – särskilt under högsäsong. Se till att boka i god tid för att vara säker på att få det datum du önskar.2.

 1. Besök platsen först

Innan du gör din bokning, uppmuntras du att besöka platsen personligen. Att se lokalerna i verkligheten hjälper dig att få en bättre uppfattning om hur ditt evenemang kan komma att se ut och underlättar planeringen.

 1. Ta hänsyn till antalet gäster

När du väljer lokal, var noga med att beakta hur många gäster du planerar att bjuda. Villa Fridhem har olika utrymmen som kan anpassas för både mindre och större grupper.

 1. Beakta eventuella kostrestriktioner

När du planerar mat och dryck, börja med dina egna smakpreferenser, men glöm inte att ta hänsyn till eventuella kostrestriktioner bland dina gäster. På Villa Fridhem erbjuds ett brett många alternativ för alla smaker, även vegetarian, vegan och allergivänliga alternativ. Vid hyr av våra festlokaler är det inte tillåtet med egen mat, men vi hjälper dig gärna att planera mat som passar ändamålet.

 1. Planera tidsschemat för evenemanget

Diskutera och fastställ ett tidsschema för ditt evenemang med festlokalens personal. Ta med tid för tal, underhållning och pauser mellan rätterna för att se till att allt flyter på smidigt.

 1. Håll en öppen kommunikation

Under hela planeringen, håll en öppen och nära dialog med festlokalens personal. De har stor erfarenhet av att arrangera evenemang och kan ge värdefulla råd och förslag för att göra ditt evenemang så minnesvärt som möjligt.

 1. Ordna transport

Glöm inte att planera transport för dina gäster. På Villa Fridhem erbjuds en kostnadsfri shuttle service inom en radie av 3 mil, vilket är perfekt för gäster som anländer med tåg till Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Behöver du hjälp med planeringen?

Då kan vi på Villa Fridhem hjälpa dig! Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina idéer, så hjälper vi dig att göra dem till verklighet.

 

skräddarsy upplägg

Vårt dedikerade team av professionella planerare är här för att hjälpa dig att sjösätta dina idéer och göra verklighet av dem. På Villa Fridhem erbjuder vi skräddarsydda upplägg, helt enligt dina önskemål och behov, som skapar fina och oförglömliga minnen.

Vi kan hjälpa dig med allt från planering och förberedelser som matchar ändamålet, till komplett service under tillställningen och en matupplevelse som kommer att imponera på dina gäster.

Under själva evenemanget kan du och dina gäster fokusera på att njuta av stunden, medan vårt erfarna serviceteam ser till att allt löper smidigt. Efteråt står vi givetvis för städningen, så att du kan pusta ut och glädjas åt den fantastiska festen du just har haft. Vi tar hand om allt, helt enkelt.

Hos oss är det möjligt att hyra festlokal för privata tillställningar, såväl små som stora:

 • Bröllop
 • Födelsedag
 • Dop
 • Minnesstund
 • Fest
 • Konferens

Kontakta oss för att börja planera ditt drömevenemang. Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem!

Våra lokaler

Kanske passar någon av våra fantastiska, intima festlokaler och en egen, pampig festvåning bäst? På Villa Fridhem har vi flera olika lokaler att hyra som kan ta emot allt från små till stora sällskap. Vår största lokal rymmer 75-80 personer vid runda bord, medan våra minsta lokaler är mer lämpade för intima sittningar på 6-8 personer.

Vare sig du planerar en stor fest eller en intim sittning, kan vi garanterat erbjuda en lokal som passar perfekt för ändamålet. Med vårt team vid er sida, kan ni vara säkra på att varje detalj kommer att vara perfekt – från planering, till utförande.

Tilläggstjänster

Musik: Musiken sätter stämningen, både vid middagsbordet och på dansgolvet. Vi har ett nätverk av duktiga band och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären – oavsett om du önskar en avslappnad stämning under middagen eller ösig festmusik som får gästerna att dansa till gryningen.

Dekorationer: Det är detaljerna som gör helheten. På Villa Fridhem kan vi hjälpa dig att förverkliga dina idéer, vare sig det är med stilrena dukar, eleganta ljusdekorationer eller andra dekorativa element.

Shuttle Service: När du bokar vår festlokal, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de kommer för att stanna över natten eller bara deltar under festligheten.

Boende: För att erbjuda dina gäster en fullständig upplevelse, varför inte boka övernattningsmöjligheter direkt på Villa Fridhem? Vi har ett brett utbud av rum och sviter, alla med sin egen charm, där dina gäster kan koppla av och njuta av en god natts sömn efter festligheterna. Dessutom kan alla vakna upp till en härlig frukostbuffé nästa morgon. Att ha boende på plats eliminerar också eventuella transportbekymmer efter festen och bidrar till en mer avslappnad och njutbar upplevelse för alla inblandade.

Aktiviteter: Om du planerar en hel helg av festligheter hos oss på Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika aktiviteter för dig och era gäster, som exempelvis vinprovning, golf, padel och mycket mer. Aktiviteter som dessa kan ge ett roligt och avkopplande inslag i helgens bravader. Varje upplevelse går att anpassa, så den passar ert sällskap. Läs mer om våra aktiviteter och boka.

Vanliga frågor och svar om festlokal

 

Hur hyr jag en festlokal?

För att hyra en festlokal hos Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och står redo att hjälpa dig med att planera det perfekta evenemanget.

Vad kostar det att hyra festlokal?

Vad det kostar att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar baserat på flera faktorer, såsom storleken på ditt sällskap, vilken lokal du väljer, om du önskar abonnera på en privat lokal samt dina val av måltider, vinpaket och eventuella tilläggstjänster.

Vi tar endast emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert anpassad till ditt specifika evenemang, vänligen kontakta oss.

Vart kan man ha en fest?

Du kan ha din fest hos oss på Villa Fridhem, beläget i Kolmårdens hjärta med vacker utsikt över Bråviken. Här erbjuder vi mångsidiga festlokaler som kan anpassas efter olika evenemang och sällskapsstorlekar, vilket gör det till det perfekta valet för ditt evenemang.

Hur många personer rymmer festlokalerna?

Våra större lokaler, som exempelvis Prins Carl, kan rymma 75-80 gäster vid runda bord. Vi har även mindre lokaler som är perfekta för mindre, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera. Oavsett storlek på ditt sällskap, har vi garanterat en lokal som bemöter dina önskemål.

Ingår mat och dryck i hyran?

Nej, mat och dryck ingår inte i hyran. Däremot finns möjligheten att beställa mat, dryck och andra tilläggstjänster i samband med hyran av lokalen, så att det blir en paketlösning. Att ta med egen mat och dryck är inte tillåtet.

Finns parkering på Villa Fridhem?

Självklart! På vår gård finns parkering för alla våra gäster, oavsett om man ska bo över eller inte.

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger endast 15 minuter från Norrköping, 40 minuter från Linköping och 90 minuter från Stockholm. Läget är med andra ord perfekt även för resande gäster.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby