Covid-19

Villa Fridhem håller öppet som vanligt, men vi har vidtagit åtgärder för att kunna bedriva verksamheten på bästa vis efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Förändringar kan komma att ske med kort varsel ifall nya rekommendationer och direktiv kommer från våra myndigheter. Gällande vår servering av frukost, fika samt lunch– och middagsserveringar är åtgärderna enligt följande:

Frukostserveringen sker på buffé där vi har glesat ut mellan råvarorna och har buffén utspridd över en större yta. Alla gäster uppmanas att använda handsprit innan de plockar från buffén. Vi bemannar med personal som vägleder och har koll så inte trängsel uppstår.

Lunch och middag serveras till bords på tallrik. Tillbehör som sallad, smör och ibland potatis serveras i skålar på bordet. Kaffe, te och kaka finns på buffé, även där med tillgång till handsprit.

Afternoon tea serveras till bords i två serveringar. Kaffe och te hämtas på buffé.

Fika serveras på  bufféer som vi sprider ut på olika platser i matsalar och salonger för att undvika trängsel. Varje grupp tilldelas eget fat med fika.  

.

Generellt

Vi använder oss av olika matsalar och salonger för våra gäster och har minskat möblemanget så det finns extra gott utrymme mellan borden. Detta medför också att vi tar emot ett mindre antal gäster än vi normalt sett gör.

Vi sprider tiderna så inte alla gäster kommer vid samma tidpunkt och har satt upp skyltar för att uppmana våra gäster att hålla avstånd till varandra. 

Det finns handsprit lättillgängligt vid offentliga områden i matsal samt salonger. Dessutom har vi infört extra städning på alla toaletter samt allmänna utrymmen på hotellet. 

All personal i kök- och bageri arbetar med handskar och skyddskläder/kockkläder samt huvudbonad. Medarbetarna arbetar utan smycken, klockor, nagellack och har uppsatta frisyrer såsom alltid på Villa Fridhem.

Om symptom uppstår hos personal skickas denne hem och covidtest genomförs. Medarbetaren återgår i tjänst efter negativt test och tillfrisknande. 

För frågor gällande din bokning, kontakta info@villafridhem.se 

Viktor Lindgren, Hotelldirektör

Uppdaterad 2022-01-10

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby