Välkomna till oss!

 

EN PLATS ATT LÄNGTA TILL

Villa Fridhem är en unik plats belägen strax utanför Norrköping med en kunglig historia från 1909. Det är en plats att längta till, en plats att trivas på och en plats att vilja återvända till. Villa Fridhem har utvecklats under lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet.

Huset och området ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. En plats för er som gillar elegans från förr till nu och framåt.

Bo på Villa Fridhem

Boka ett boendepaket hos oss på Villa Fridhem – den perfekta destinationen för er som uppskattar både historisk charm och modern komfort, samt vill utforska våra historiska och vackra omgivningar. Här handlar allt om personlig service, kvalitet och komfort för gästerna i en magnifik miljö. När ni checkar in blir ni omedelbart påminda om hotellets historia – ett f.d. kungligt sommarresidens som nu fått en djärv och levande inredning. 

Samtliga av våra boendepaket inkluderar middag i någon av våra restauranger. Bokar ni något av våra två-nätterspaket får ni testa både Prins Carl, där det serveras en fast femrättersmeny, och Aperitif, där menyn består av smårätter med inspiration från det franska köket. I restaurang Prins Carl finns det även möjlighet att uppgradera till vår sjurättersmeny, vilket utlovar en storslagen kulinarisk upplevelse! 

Suit King och våra Suit Queens
King Delux Pine och Maroon

Sedan 2020 har samtliga delar av Villa Fridhem renoverats och gjorts om. I huvudbyggnaden har alla konferensrum renoverats och utrustat med de  modernaste digitala lösningarna. Restaurangernas matsalar är helt nyrenoverade med nya, kungliga färger med diskreta delajer i guld. Terrassen är ny och ger goda möjligheter till att avnjuta mat och dryck med närhet till vår vackra park med utsikt över Bråvikens Norra strand. 

Våra sviter, King Suit och Queen Suit är också nyrenoverade. Vardera rum har en egen särpräglad stil och är rum värda att minnas. Den ena flygeln är även den helt nyrenoverad och har fyra olika rum med unika utseenden – Maroon, Graphit, Pine och Petrol. 

Mat och dryck på Villa Fridhem

Under eran vistelse på Villa Fridhem kommer ni att ha tillgång till flera fantastiska mat- och dryckesupplevelser som passar alla smaker och behov. 

På Villa Fridhems har vi ett passionerat sätt att hantera råvaror på och menyerna följer i största möjliga mån de svenska årstidernas smaker. För att både ha ett hållbart och innovativt fokus är vår strävan att alltid försöka tillvarata hela råvaran. Utifrån vår passion, kombinerad med vår nyfikenhet, utvecklar vi sedan nya och gamla smakkombinationer till kreativa och smakfulla rätter. 

Njut av vår fasta fem- eller sjurättersmeny i restaurang Prins Carl. Eller välj vår vinbar Aperitif för att välja från en spännande meny bestående av smårätter med inspiration från det franska köket. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby