Välkommen till oss!

Nu när du landat på Villa Fridhem vill vi tipsa dig om…

Måndag – fredag 11.30-14.00

Lunch

Välkommen till Villa Fridhem för att avnjuta vår goda lunch i en naturnära miljö!

Inled er upplevelse med…

En drink i Peacock Bar

Säsongens smaker väntar på dig i Peacock Bar!
Vår bartender har förberett ett gäng säsongsinspirerade cocktails redo att beställas. 

   Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö. Du hittar Peacock bar en trappa upp i huvudbyggnaden.

Öppet måndag-fredag från kl 16.00 och lördagar från 15.00.  

Till höger om Peacock Bar hittar du rummet Solsidan där möjlighet finns att utmana varandra i en runda biljard eller shuffleboard!

Cykling

Runt Bråviken finns många trevliga cykelvägar som går genom vida skogar, förbi ängar och längs sjöar. I Kolmårdsskogarna finns leder för mountainbike.

Vill man cykla på egen hand rekommenderar vi att man laddar ner appen: MTB guide, där man kan välja mellan 7 rundor i närheten av oss på Villa Fridhem.

Köp med en matig matsäck, sedan är det bara att trampa i väg!

Har du inte egen cykel finns möjlighet att hyra våra mountainbikes på plats:

2 timmar – 195 kr
Halvdag – 395 kr
Heldag – 595 kr 

För en upplevelse utöver det vanliga rekommenderar vi vårt mountainbikepaket där du får njuta av blandningen mellan natur och lyx. 

Aktivera kroppen

TRÄNING

Hos oss finns gott om alternativ för att hålla igång kroppen, oavsett om du är sugen på ett tungt gympass eller en lugn promenad.

GYM
I anläggningens högra flygeln hittar du Villa Fridhems gym med utrustning för att ge dina muskler en genomkörare. Här finns bland annat två motionscyklar, kabelmaskin med tillhörande redskap, benmaskin och fria vikter. 

UTEGYM
Är du mer sugen på frisk luft beger du dig längst ner till parkens vänstra hörn där du hittar vårt utegym. Här finns allt du behöver för ett helkroppspass och stora grönytor att nyttja. 

SOFIAS RUNDA
Sofias runda är en 3 km lång slinga i naturskönt område kring äng och skog med start och mål bara ett stenkast från vår anläggning. Välj själv om du vill promenera, jogga eller löpa. Längs rundan finns flera utmaningar, så som plankan och utfall, för extra puls och aktivering av musklerna. 

 

Vill ni uppleva naturen?

Vandra i Kolmården

I området Kolmården finns idag en mängd vandringsmöjligheter. Både lättare och mer krävande vandring. I djupa John Bauer skogar, med fantastisk utsikt eller precis vid kanten av en sjö eller Bråviken. På flera platser är det enkelt att själv välja hur lång sträckan ska vara då det finns genvägar. Villa Fridhem är en perfekt bas att utgå ifrån när man vill vandra kortare eller längre sträckor. Vi tipsar om fem olika leder:

Marmorbruksleden
Bråvikenbranten
Stora Älgsjön runt
Getåravinens naturstig och vandringsled
Ågelsjön runt

Köp med en måltidsupplevelse att njuta av och fylla på med energi längs vägen.

Vill du uppleva fantastisk natur och utsikt bara ett stenkast från vår anläggning? Ta dig upp till någon av våra två utsiktsplatser! Efter en kort promenad uppför skogsstigarna utlovas storslagen utsikt över Bråviken. Här finns också grillplatser som självklart kan nyttjas!

skaldjursplatå

Älskar du också skaldjur? Boka in dig på skaldjursafton!  
Ankomst måndag-lördag.

Från 2395 kr/person i delat dubbelrum. 

Upplev vår vinkällare

BOKA VINPROVNING

Är du nyfiken på vår vinkällare eller bara vill uppleva och lära dig mer om vin?

Boka en vinprovning tillsammans med vår sommelier.

 

Psst…

Du vet väl om att vi har shuttle service?

Vi kör er till och från Villa Fridhem i vår omtalade shuttlebus. Givetvis utan kostnad. Låt upplevelsen börja redan i ditt hem.

Shuttle service bokas på tel 011- 622 00 eller på info@villafridhem.se

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Information om Covid-19