Tävling

VINN EN UPPLEVELSE PÅ VILLA FRIDHEM

Var med och tävla om en upplevelse på boutiquehotellet Villa Fridhem! Genom att anmäla sig till nyhetsbrevet i formuläret nedan är du med och tävlar om en övernattning för två personer. En vistelse på Villa Fridhem är en helhets upplevelse, så middag ingår givetvis. I paketet ingår vår Prinsessan Astrids meny, vår fasta femrättersservering som anpassas efter råvaror i säsong.

Njut av lugnet på boutiquehotell Villa Fridhem, en avslappnad stund i relaxen eller en rogivande promenad i parken. Eller varför inte boka eller planera in någon av våra pulshöjande aktiviteter innan middagen?

VAR MED OCH TÄVLA

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret bredvid för att vara med och tävla om en vistelse på Villa Fridhem!

Genom att skicka uppgifter till oss godkänner du att vi sparar dina uppgifter och kan kontakta dig framöver med nyheter, erbjudanden och annan information från Villa Fridhem.

Jag godkänner vilkoren

6 + 5 =

BOENDEPAKET PÅ VILLA FRIDHEM

Gastroweekend en natt

I gastroweekend en natt ingår vår omtyckta femrättersmeny i restaurang Prins Carl, boende, stor frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning. Boka gastroweekend en natt och avnjut riktigt bra middagsupplevelse.

Gastroweekend två nätter

I gastroweekend två nätter ingår middag i båda våra restauranger – första kvällen serveras ni middag i Aperitif där det serveras franskinspirerade smårätter. Andra kvällen avnjuter ni vår omtyckta femrättersmeny i restaurang Prins Carl. 

Champagnefredag

Lär er mer om champagne och uppleva fantastiska Villa Fridhem! Unna er en champagneprovning tillsammans med vår duktiga sommelier, smaka på drycken medan ni lär er mer om den. Efter det avnjuter ni vår femrättersmiddag.

Lördag i vinkällaren

Upplevelsen inleds med vinprovning i vinbaren Aperitif, där ni sammanlagt testar fyra olika viner. Samtidigt guidar vår sommelier er genom vinets fascinerande historia. innan ni slår er ner till bords i Aperitif för en smakrik middag. Menyn består av franska smårätter med nordiska inslag. 

VINKÄLLAREN

Välkommen ner till en av Sveriges mest välsorterade vinkällare! Här hittar du en unik samling med noggrant utvalda viner i en kombination av små och stora producenter, från både gamla och nya världen. 

 • Champagneprovning

  En unik provning för dig som är nyfiken på drycken Champagne och dess historia. Vår fantastiska sommelier guidar dig i champagnens värld medan du får testa olika sorters champagne tillsammans med härligt tilltugg.

 • Vinprovning

  Följ med på en resa i vinets värld! Tillsammans med vår duktiga sommelier får du utforska viners karaktär, prova olika sorters viner och lära dig mer om denna fantastiska dryck. 

 • Glasprovning

  Hur påverkas dryckens karaktär och smak av vilket glas du dricker det ur? Det är här glasets utformning och storlek kommer in – lär dig mer och testa tillsammans med vår sommelier.

  ATT GÖRA PÅ VILLA FRIDHEM

  Relax

  Bad

  Peacock bar

  Padel

  Biljard

  Shuffleboard

  Golf

  Vandra

  Gym

  Utegym

  Mountainbike

  Krockett

  Kubb

  SHUTTLE SERVICE

  För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

  Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby