Tävling

VINN EN UPPLEVELSE PÅ VILLA FRIDHEM

Var med och tävla om en upplevelse på boutiquehotellet Villa Fridhem! Genom att anmäla sig till nyhetsbrevet i formuläret nedan är du med och tävlar om en övernattning för två personer. En vistelse på Villa Fridhem är en helhets upplevelse, så middag ingår givetvis. I paketet ingår vår Prinsessan Astrids meny, vår fasta femrättersservering som anpassas efter råvaror i säsong. 

Njut av lugnet på boutiquehotell Villa Fridhem, en avslappnad stund i relaxen eller en rogivande promenad i parken. Eller varför inte boka eller planera in någon av våra pulshöjande aktiviteter innan middagen?

VAR MED OCH TÄVLA

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret bredvid för att vara med och tävla om en vistelse på Villa Fridhem!

Genom att skicka uppgifter till oss godkänner du att vi sparar dina uppgifter och kan kontakta dig framöver med nyheter, erbjudanden och annan information från Villa Fridhem.

Jag godkänner vilkoren

2 + 1 =

BOENDEPAKET PÅ VILLA FRIDHEM I SOMMAR

Sommar-weekend en natt

Unna er en sommarweekend med en gastronomisk upplevelse av högsta klass! I vårat paket Sommar-weekend ingår Prinsessan Astrids femrättersservering och varsitt glas champagne vid ankomst. Ni får även njuta av lugnet i vår relaxavdelning. Varför inte boka till aktiviteter som champagneprovning, padel eller utmana varandra i krockett?

Sommar-weekend två nätter

Lyxa till ordentligt med vårt Sommar-weekend paket med två övernattningar och upplev förstklassig gastronomi. I paketet ingår champagne vid ankomst och middag i vår nyöppnade restaurang Aperitif första kvällen. Andra kvällen avnjuter ni Prinsessan Astrids femrättersservering i Prins Carls matsal. Här finns tid för upplevelser och äventyr att boka till.

Champagnefredag

Lär er mer om champagne och uppleva fantastiska Villa Fridhem på sommaren! Unna er en champagneprovning tillsammans med vår duktiga sommelier, smaka på drycken medan ni lär er mer om den. Efter det avnjuter ni vår femrättersmiddag, som går i sommarens smaker. Varför inte avrunda kvällen med bubbel på terrassen i solnedgången innan en god natts sömn?

Lobster rolls & Champagne

Ibland är bubblor i glaset, hummer i ett bröd och magnifik utsikt det enda som behövs för en fantastisk kväll. Vår Lobster Roll serveras i vår nya restaurang Aperitif – en vinbar med flera smårätter från det franska köket med servering på vår härliga terrass. Kliv ut i parken efter middagen och utmana varandra på en omgång krockett eller en mer pulshöjande omgång padel innan middagen.

VINKÄLLAREN

Välkommen ner till en av Sveriges mest välsorterade vinkällare! Här hittar du en unik samling med noggrant utvalda viner i en kombination av små och stora producenter, från både gamla och nya världen. 

 • Champagneprovning

  En unik provning för dig som är nyfiken på drycken Champagne och dess historia. Vår fantastiska sommelier guidar dig i champagnens värld medan du får testa olika sorters champagne tillsammans med härligt tilltugg.

 • Vinprovning

  Följ med på en resa i vinets värld! Tillsammans med vår duktiga sommelier får du utforska viners karaktär, prova olika sorters viner och lära dig mer om denna fantastiska dryck. 

 • Glasprovning

  Hur påverkas dryckens karaktär och smak av vilket glas du dricker det ur? Det är här glasets utformning och storlek kommer in – lär dig mer och testa tillsammans med vår sommelier.

  MAT PÅ VILLA FRIDHEM I SOMMAR

  Middag i Prins Carls matsal

  I Prins Carls matsalar erbjuder vi Prinsessan Astrids femrättersservering, vilket är en förstklassig  gastronomisk upplevelse. Menyn går i årstidernas smaker och anpassas efter vilka råvaror som är i säsong. Prins Carls matsalar erbjuder bord i olika rum och salonger med hänförande inredning och vacker utsikt över både hotellets park och Bråvikens vatten.

  Middag på Aperitif

  Unna er en härlig middag på vår nya restaurang Aperitif – en vinbar där det serveras smårätter med inspiration från det franska köket, redan från kl 15.00. Aperitifs meny serveras ute på vår terass, som har slående utsikt över både parken och Bråvikens vatten. Det finns även bord inne i Aperitifs lokaler, med mysig inredning och stora fönsterpartier för utsiktens skull.

  Sommarlunch

  Lyxa till det med sommarlunch på Villa Fridhem. Njut av läckra smaker från vår vällagade à la carte-meny med något gott i glaset från vår välsorterade vinkällare. Sommarlunchen serveras onsdag-lördag från 5/7-19/8 och öppnar dörrarna från 12.00. Varför inte sitta och avnjuta lunchen på vår terrass för att sedan hänga en stund i vår nya vinbar Aperitif? 

  Frukost

  Starta dagen på bästa sätt i sommar med vår stora och uppskattade frukostbuffé. Här serveras allt från krispig bacon och krämig äggröra, till hembakade bröd, croissanter, ost och charkuterier, frukt, prinsesstårtsbakelser och mycket mer. Avnjut frukosten i lugnet av Prins Carls matsalar eller ute på vår inbjudande terrass med magisk utsikt över parken.

   ONSDAGAR PÅ APERITIF

   Onsdagar i sommar lever Aperitif upp lite extra med After Sun på terrassen med skön musik och bubbel i glasen. Medan sommarlunchen dukas undan öppnar Aperitif upp baren och serverar franska smårätter och riktigt bra vin på glas. Samtidigt förbereder vi musiken, ställer fram ishinkar till kvällen och korkar upp rosévinet.

   After Sun på terrassen sker varje onsdag med start 5/7 och är öppet tills långt efter att solen gått ner. 

   ATT GÖRA PÅ VILLA FRIDHEM

   Relax

   Bad

   Peacock bar

   Padel

   Biljard

   Shuffleboard

   Golf

   Vandra

   Gym

   Utegym

   Mountainbike

   Krockett

   Kubb

   SHUTTLE SERVICE

   För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

   Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

   Kontakt

   info@villafridhem.se
   011 - 622 00

   Hitta hit

   Getå Villa Fridhem 1
   616 90 Åby