Upplev Villa Fridhem

Upplev Villa Fridhem

Anrikt boutiquehotell med djärv inredning

Villa Fridhem är ett vackert boutiquehotell strax utanför Norrköping med en kunglig historia från 1909. Det är en plats att längta till, en plats att trivas på och en plats att vilja återvända till. På Villa Fridhem vill vi utmana våra gästers samtliga sinnen; lukt, syn, hörsel, smak och känsel. Ett besök ska vara någonting att minnas.

Villa Fridhem har utvecklats under lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Huset och området ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. En plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt.

Erbjudande för er

Slettvoll är och har vart högst delaktiga i att skapa nya Villa Fridhem, och ni finner möbler och inredning från dem i samtliga rum i huset. Därför vill vi ge Slettvolls kunder och samarbetspartners chansen att uppleva vackra Villa Fridhem, vars karaktär och atmosfär mejslats fram genom vårt samarbete med Slettvoll. Boka ett av våra populära boendepaket Gastroweekend, Champangefredag, Lördag i vinkällaren och Jul på Villa Fridhem, med rabattkoden Slettvoll och få 500 kr i rabatt per bokning. Erbjudandet gäller på samtliga rum, men vi rekommenderar såklart ett av våra nyrenoverade rum vars inredning kommer från Slettvoll.

500 kr rabatt per bokning 

Gäller utvalda boendepaket 

inkluderar middag

Giltigt till och med sista april

Rabattkod: Slettvoll

utvalda boendepaket

Julupplevelse

Unna er en minnesvärd julupplevelse i stämningsfull miljö. Villa Fridhem bjuder in med inredning, dekorationer och atmosfär fullständigt osande av julstämning. I julupplevelse på Villa Fridhem ingår varsitt glas champange innan middagen, vilket ni avnjuter en trappa upp i Peacock Bar, innan det är dags att slå sig ner till bords under kristallkronorna i restaurang Prins Carl för en julinspirerad sjurättersmiddag.

Gastroweekend

En upplevelse i gastronomin tecken! Upplevelsen börjar med varsitt glas champagne vid ankomst. Under kvällen avnjuter ni vår kulinariska femrättersmeny under kristallkronorna i restaurang Prins Carl. Den har ni möjlighet att uppgradera till en sjurättersmeny, för en minnevärd middag. Till det har våra sommelier tagit fram olika vinpaket, eller så rekommenderar vi att ni kikar på vår vinlista och beställer upp något från vår vinkällare.

Champagnefredag

En minnesvärd fredag där upplevelsen inleds med champagneprovning, där vår sommelier guidar er genom Champagnes fantastiska historia medan ni testar tre olika champagner med olika tilltugg. Provningen avslutas med en visning av vinkällaren innan ni slår er ner till bord under kristallkronorna i Prins Carl. Där avnjuter ni Prinsessan Astrid femrättersservering, med möjlighet att uppgradera till en gastronomisk sjurättersmeny.

Lördag i vinkällaren

Upplevelsen inleds med vinprovning i vinbaren Aperitif, där ni sammanlagt testar fyra olika viner i kvällens tema. Samtidigt guidar vår sommelier er genom vinets fascinerande historia. Till vinerna serveras ni olika tilltugg, för att känna hur smaker och karaktär ändras. Provningen avslutas i vinkällaren med en överraskning i glasen, innan ni slår er ner till bords i Aperitif för en smakrik middag. Menyn består av franska smårätter med nordiska inslag. 

Uppge rabattkoden Slettvoll för att ta del av erbjudandet

Våra rum och sviter

Villa Fridhems alla rum, oavsett om det är en konferenslokal, salong, matsal eller boenderum, genomsyras också av den kungliga aura som hela boutiquehotell Villa Fridhem kännetecknas av. Här möts det mjuka och det hårda. Prinsesslika attiraljer och färska blommor gör sällskap av robust Kolmårdsmarmor.

 Som gäst ska ni ska minnas inredningen, färgerna, dofterna och känslan efter ert besök. Vi har flera rum i olika kategorier där var kategori har en egen unik design och inredning. Vi har jobbat med Slettvoll och Wingårdhs när hotellet har renoverats. Många av möblerna och inredningsdetaljerna bryter av på ett harmoniskt vis mot resten av den kungliga atmosfären. Från vår senapsgula soffa i entrén, till lamp-möss som byter plats i huset, till färgstarka och minnesvärda tapeter, vår egen doft i huset och mycket mer – här skapar vi intryck som våra gäster minns. 

Bildspel med utvalda ubilder från våra rum och sviter.

Boken om Villa Fridhem

Människorna, maten & miljön

Boken om Villa Fridhem är en elegant coffee table-bok full av fascinerande, historiska anekdoter från Villa Fridhem, berättelser från tiden med Prins Carls familj, intressant fakta, smakrika recept, historier från personer som vart en del av Villa Fridhems utveckling, rikligt av fängslande bilder och mycket mer! Villa Fridhem har utvecklats under en lång tid och karakteriseras av en välkomnande värme, passion och lustfylldhet. Huset och platsen ger liv åt många oförglömliga minnen och extraordinära upplevelser. Det är en plats för dig som gillar elegans från förr till nu och framåt. I den här boken vill vi förmedla ett smakprov – kom ihåg att helheten sitter i detaljerna.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby