Romantisk Weekend

Norrköping

en kärleksfull paus i kolmårdens skogar

Söker du romantiska hotell i Norrköping där du och din partner kan checka in för en oförglömlig weekend?

Bara 15 minuter från centrala Norrköping och 90 minuter från Stockholm, i hjärtat av Kolmårdens skogar och med en hänförande utsikt över Bråvikens glimrande vatten, erbjuder Villa Fridhem en unik och exklusiv miljö för en kärleksfull paus från vardagen. En perfekt getaway för två!

Här kan ni koppla av, njuta och skapa minnen för livet tillsammans. Varmt välkomna till oss på Villa Fridhem!

Bo, njut och upplev romantiken på Villa Fridhem

Villa Fridhem är ett enastående och förtrollande boutiquehotell strax utanför Norrköping, där kärlek och romantik genomsyrar varje detalj. Den kungliga atmosfären har sitt ursprung i hotellets historia, som sträcker sig tillbaka ända till 1909.

Vår inredning är inspirerad av påfågelns ståtliga fjäderdräkt och Kolmårdsmarmorns eleganta marmorering. Här återfinns påfågelns färgspektra i allt från möbler och väggfärger, till cocktails och desserter, vilket sammantaget skapar en unik miljö att förälska sig i.

Våra rum

I varje rum på Villa Fridhem gör påfågelns färger sig påminda, där de harmoniskt löper genom inredningen. De nyrenoverade rummen finns i olika kategorier, där varje rum har sin egen del av färgskalan.

När ni checkar in på detta anrika hotell blir ni genast påminda om dess rika och fascinerande historia. Oavsett vilken prisklass ni väljer kommer ni att finna lyx, komfort och romantik i varje hörn.

Hotellet erbjuder:

  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Gratis parkering
  • Exklusiva aktiviteter för en romantisk upplevelse
  • Slående utsikt över Bråvikens vatten och Kolmårdens skogar
  • Stor trädgård för avkopplande stunder
  • Gym både inomhus och utomhus
  • Kaffe och egna the-blandningar
  • Relaxavdelning med bubbelbad
  • Restauranger och barer som erbjuder gastronomiska upplevelser för alla smaker

Boka vistelse och erbjudanden

För att göra er romantiska weekend på Villa Fridhem ännu mer minnesvärd, kan ni boka olika paket och erbjudanden.
Skäm bort er själva med en natt i ett lyxigt rum, en romantisk middag i vår välrenommerade restaurang och kanske någon rolig aktivitet.

Upptäck våra erbjudanden och läs mer om våra upplevelser!

Shuttle Service för alla våra gäster

Kommer ni med tåg till Norrköpings Centralstation eller Kolmården station? För att ni som våra gäster ska få möjlighet att få en lugn och härlig vistelse hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil.

Ni kan känna er trygga i vetskapen om att ni enkelt och bekvämt kan ta er till och från oss utan extra kostnad. Kontakta oss gärna inför ert besök och boka Shuttle Service, så hämtar vi er!

Vanliga frågor och svar om romantisk weekend Norrköping

Vilka aktiviteter kan man göra under en romantisk weekend i Norrköping?

På Villa Fridhem kan ni njuta av avkopplande stunder i vår relaxavdelning, utforska Kolmårdens vackra skogar och njuta av kulinariska upplevelser i hotellets restauranger och barer. Läs mer om våra upplevelser och vad som finns att förgylla er weekend med!

Är det möjligt att boka en romantisk middag på Villa Fridhem?

Självklart! Hos oss på Villa Fridhem kan ni njuta av en romantisk middag i någon av våra restauranger. Menyn består av både traditionella och moderna rätter, och vi har något för alla smaker.

Finns det särskilda paket att boka för en romantisk weekend på Villa Fridhem?

Ja, Villa Fridhem erbjuder särskilda paket för romantiska weekends. Paketen kan inkludera boende, middag och tillgång till relaxavdelningen. Kontakta oss för mer information!

Finns det gratis parkering vid hotellet?

Ja, alla gäster på Villa Fridhem har alltid tillgång till gratis parkering.

Finns det spa på hotellet?

I vår relaxavdelning kan ni ta en paus från vardagens stress och rå om varandra i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder en bastu, bubbelpool och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara njuta i tystnad.

Vilka priser är det på rummen?

Priserna varierar beroende på vilket datum ni planerar att besöka oss, hur länge ni har tänkt stanna hos oss och även vad du önskar ska ingå. Läs mer om våra erbjudanden eller kontakta oss för mer information!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby