Middag med vinpaket

Middag med vinpaket och extra guldkant på Villa Fridhem

Söker ni ett lyxigt ställe där ni kan kombinera middag med vinpaket? Kanske vill ni till och med njuta av en vinprovning? Mitt i naturens lugn utanför Norrköping, finns en oas av lyx, komfort och god mat. Välkommen till Villa Fridhem.

Ni hittar vår oas vid Bråvikens strand ­– vi är ett elegant boutiquehotell där ni kan njuta av en upplevelse av ett lyxigt hotell, och samtidigt av det som naturen har att erbjuda.

I våra restauranger serveras spännande rätter kombinerat med viner från vår vinkällare. Här får ni en perfekt getaway toppad med det lilla extra.

Välkomna ner i vår vinkällare – vin för alla smaker och tillfällen

Hos oss på Villa Fridhem hittar ni en av Sveriges mest välsorterade vinkällare. Hör av er i förväg om ni önskar ett specifikt vin så ser vi till att vi har önskad kvantitet hemma.

Vill ni veta mer om den dryck vi har i källaren och samtidigt få en upplevelse i anslutning till middagen i vår restaurang? Välkomna ner till vinkällaren. Här guidar våra sommelierer er genom vår vinlista och kan ta fram skräddarsydda rekommendationer efter just er smak.

Vinprovning

Följ med oss på en unik resa in i vinets värld. Här får era fem sinnen agera mätinstrument när ni får chansen att under en kväll prova olika sorters viner. Med ett glas i handen får ni lära er mer om denna fantastiska produkt. Vi kommer att gå igenom provningsmetodik och berätta mer om hur era sinnen hjälper till att förstärka en upplevelse – både gastronomiskt och känslomässigt.

Välj en traditionell vinprovning och ni får tillsammans prova två röda viner och två vita viner. I detta ingår också kunskap i vinets historia och olika smakkaraktärer.

Champagneprovning

Lär er mer om champagne samtidigt som ni upplever fantastiska Villa Fridhem! Välkommen på champagneprovning hos oss, där vår fantastiska sommelier guidar er genom champagnens faschinerande värld och berättar mer om denna bubbliga och underbara dryck.

Fredagar mellan 17.00-18.00

Ni testar tre olika champagner under provningen av olika karaktär och smak. De utvalda champagnerna ändras varje vecka och så gör även provningens karaktär, vilket gör att många som besöker våra provningar är återkommande gäster.

Skräddarsydda vinprovningar

Vill ni ha en unik vinprovning där ni, tillsammans med oss, väljer inriktningen? Då erbjuder vi skräddarsydda vinprovningar som är mer utvecklade, här kan vi rikta in oss på en särskild druva, region eller enligt andra önskemål från er. 

Våra duktiga sommelierer tar fram en provning som följer era preferenser.

Hör av er till oss och låt oss berätta mer om vad vi kan göra tillsammans.

Boka på tel. 011-622 00 eller info@villafridhem.se

Middag med vinpaket

Förr var Villa Fridhem ett hem för kungligheter. Här delade kungligheter passion, värme och festliga upplevelser. Idag är det ni som är kungligheterna. Precis som då fyller vi gärna glasen med champagne – redan för 100 år sedan visste Prins Carl och hans gäster att det var det bästa sättet att starta en middag.

När ni kommer till Villa Fridhem kan ni välja om ni vill äta er middag i restaurang Prins Carl där köket serverar en fast femrättersmeny, eller i restaurang Aperitif – restaurangen där vi serverar smårätter som inspirerats av det franska köket. Välj ett av våra boendepaket för att kombinera en gastronomisk kväll med en njutningsfull övernattning.

I Prins Carl har våra sommelierer tagit fram två olika vinpaket som höjer middagen till nya gastronomiska höjder –  välj mellan vårt guld- eller silverpaket. 

Restaurang Prins Carl

I den här restaurangen har ni chans att njuta av Prinsessan Astrids femrättersservering. En väl avvägd smakupplevelse där rätterna lyfter varandra. Vår meny följer årstidernas smak och i köket har kockarna ett passionerat sätt att hantera råvaror. Här får ni mer än en middag – det är en upplevelse.

Välj till fler rätter

Vi erbjuder även en sjurättersservering i restaurang Prins Carl. Välj om ni vill uppgradera innan ni kommer hit, eller bestäm er på plats.

Restaurang och vinbar Aperitif

I restaurang Aperitif är menyn inspirerad av det franska köket, men har små inslag av nordiska smaker. Menyn är en sammansättning av ett antal utvalda mindre rätter där ni själva väljer vilka ni vill beställa efter tycke och smak. Här hittar ni ostron, råbiff och goda ostar och mycket mer. Vår sommelier hjälper er att ta fram viner perfekt för er middag utefter era preferenser. 

Om ni vill njuta av middag i Aperitif har vi två sittningstider: 17.45 och 19.45.

Våra olika boendepaket med middag

Att boka ett av våra boendepaket är helt rätt sätt att uppleva Villa Fridhem – på så vis får ni lite mer. En vistelse hos oss är mer än bara en övernattning. Det är även en möjlighet att njuta av god mat med smaker från Sverige och världen och en chans att få njuta av Östergötlands härliga natur. En lyxig frukostbuffé ingår i alla våra boendepaket.

Shuttle Service för alla våra gäster

Kommer ni med tåg till Norrköpings Centralstation eller Kolmården station? För att ni som våra gäster ska få möjlighet att få en lugn och härlig vistelse hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil.

Ni kan känna er trygga i vetskapen om att ni enkelt och bekvämt kan ta er till och från oss utan extra kostnad. Kontakta oss gärna inför ert besök och boka Shuttle Service, så hämtar vi er!

Vanliga frågor och svar om vår middag med vinpaket

Vilka typer av rum erbjuder Villa Fridhem?

Här, på Villa Fridhem, finns olika rumskategorier. Vi har både små och stora rum samt vår lyxiga svit. Ni kan räkna med att varje rum har en kunglig atmosfär och en unik stil. 

Finns det restaurang på hotellet?

Ja, vi har flera restauranger ni kan välja mellan. Här varvas svenska smaker med smaker från hela världen. Vi lovar en gastronomisk upplevelse och utmärkt service.

Ingår frukost i priset?

Alla våra boendepaket inkluderar vår generösa och lyxiga frukostbuffé.

Finns det parkering på Villa Fridhem?

Vi har gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till Villa Fridhem. Om ni kör elbil kan ni även ladda er bil kostnadsfritt medan ni vistas hos oss.

Vad kostar ett rum per natt?

Vi har olika priser beroende på vilket hotellrum ni bokar, vilket paket ni väljer och under vilken period.

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger 15 minuter från Norrköpings centrum. Om ni kommer från Nyköping eller Linköping är det 30 minuter. Och från huvudstaden tar det 90 minuter att köra. Hitta hit!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby