Konferensrum Norrköping

Här förenas effektivt arbete
med välförtjänt njutning

Bekvämt beläget, bara 15 minuter från centrala Norrköping och 90 minuter från Stockholm, är Villa Fridhem den optimala samlingspunkt vid konferenser och kick-offer.

Med ett avskilt läge och fantastisk utsikt över den stora parken och Bråviken, kan vi i en historiskt kunglig miljö erbjuda unika konferenslokaler med modern mötesteknik som skapar ett lugn och en produktiv atmosfär – det bästa av två världar.

Låt oss berätta mer om våra konferensrum och vad vi har att erbjuda er under er vistelse!

Villa fridhems konferensrum

Villa Fridhems konferensrum

På Villa Fridhem kan vi erbjuda 12 anpassningsbara konferensrum i tre olika byggnader, vilka rymmer grupper från 2 upp till hela 50 personer.

Alla rum är fullt rustade med modern teknik för digitala möten, kuddhäng för informella sammanhang och otrolig utsikt över glimrande Bråviken. I vår park står Parkvillan som lämpar sig perfekt för mindre sällskap som vill konferera och övernatta avskilt från andra hotellgäster i en egen byggnad.

Vi strävar alltid efter att ge er bästa möjliga service under er konferens hos oss och hittar gärna på bra lösningar som är skräddarsydda efter era specifika önskemål. Oavsett om ni planerar en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans hos oss eller en heldagskonferens, så kan vi erbjuda något som passar för alla typer av möten och företag. Kontakta oss gärna inför ert besök och berätta mer om era behov och önskemål.

Konferensrum på plan 1:

 1. Fridhem: 56 kvm, kapacitet för 18 personer vid styrelsebord och 24 personer i öar (grupper av stolar och/eller bord).
 2. Lilla Fridhem: 28 kvm, fast möblering med soffor och fåtöljer, plats för 12 personer.
 3. Bråvik: 59 kvm, kan rymma 50 personer i biosittning, 32 i skolsittning, 20 vid U-bord, 20 vid styrelsebord och 16 i öar.
 4. Eugen: 35 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 10 personer.
 5. Kalla: 28 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 10 personer.

Konferensrum på plan 2:

 1. Boberg: 60 kvm, har plats för 64 personer i biosittning, 40 i skolsittning, 24 vid U-bord, 20 vid styrelsebord och 30 i öar.
 2. Bernadotte: 50 kvm, kan rymma 40 personer i biosittning, 26 i skolsittning, 20 vid U-bord, 24 vid styrelsebord och 16 i öar.
 3. Ingrid: 30 kvm, har plats för 12 vid styrelsebord.
 4. Astrid: 23 kvm, max 10 personer, styrelsebord.

Grupprum:

 1. Victoria: 12 kvm, fast möblering med styrelsebord, plats för 6 personer.
 2. Skiren: 20 kvm, 6-8 personer, soffgrupp.
 3. Lilla Fridhem: 28 kvm, fast möblering med soffor och fåtöljer, plats för 12 personer.
 4. Leopold: 10 personer, styrelsebord

”Biosittning” avser en sittning med alla stolar vända mot en skärm eller scen, likt i en biograf. ”Skolsittning” innebär att deltagarna sitter vid bord, ofta i rader, vända mot en skärm eller scen. ”U-bord” är en sittning där bord är organiserade i form av ett ”U”, och ”Styrelsebord” innebär att alla deltagare sitter runt ett stort bord. ”Öar” innebär att deltagarna sitter i grupper vid separata bord.

Våra konferenspaket

Kanske behöver ni bara ett möte över dagen eller så behöver ni lägga lite mer tid ihop eller vill helt enkelt ha en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans – vi har något som kan passa för alla typer av möten och företag.

Dagskonferens

 • Kaffe med smörgås
 • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
 • Eftermiddagsfika
 • Lokalhyra i huvudlokal

Kontakta oss för offert

 

Parkvillan

 • Prinsessan Estelles svit
 • Åtta dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Margareta – sällskapsrum/mötesrum
 • Frukt, godis och vatten
 • Lån av badrock och tofflor
 • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu

Pris för Parkvillan
från 19 415 kr ex moms

 

 

Helpension

 • Kaffe med smörgås
 • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
 • Kaffe med fika
 • Trerätters middag inkl. kaffe
 • Logi i enkelrum inkl. frukost
 • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Lokalhyra huvudlokal

Kontakta oss för offert

 

 

Digitala möten

Vill ni koppla upp er digitalt, så att fler kollegor kan delta i dagens möten? Vi har nya specialinredda lokaler för digitala, hybrida och livestreamade möten. Om något extra skulle behövas, ordnar vi det ni vill ha. Naturligtvis hjälper vi också till vid uppstart, så att allt fungerar perfekt.

För att kunna erbjuda extra säkerhet till möten och konferenser på Villa Fridhem har varje konferenslokal ett eget nätverk och WiFi, och vi erbjuder rum helt utan monterade kameror eller mikrofoner. 

Aktiviteter under er konferens i Norrköping

En bra konferens ska vara både inspirerande och bidra med energi för produktiva möten. Därför är det viktigt att förena nytta med nöje.

Avsätt utrymme för avkoppling och teambuilding efter en dag fylld av krävande möten och hårt arbete. På Villa Fridhem erbjuder vi en rad upplevelser att välja mellan som sätter guldkant på er konferens.

Champagneprovning

Vinprovning

Relaxavdelning

Padel

Cykling eller vandring

Golf

Träning

BAD

Biljard eller Shuffle board

Fantastiska matupplevelser under er konferens i Norrköping

Under er konferens hos oss på Villa Fridhem kommer ni få flera fantastiska matupplevelser som passar alla smaker. Vi värderar bra mat, vin och högklassig service, vilket innebär att du och ditt sällskap kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

Under konferensen kan ni välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på era önskemål och tidsschema:

Frukost

Inled dagen med en härlig frukost tillsammans på Villa Fridhem.

Lunch

Njut av en vällagad lunch med Norrköpings vackraste utsikt över Bråviken.

Middag

Efter en lång dag av konferenser kan ni njuta av en elegant middag i restaurang Prins Carl.

Bar

Avsluta dagen på Peacock Bar där enklare, men utsökta, rätter serveras i en avslappnad miljö.

Boka konferens med övernattning

Njut av en fullständig konferensupplevelse genom att även boka övernattning hos oss på Villa Fridhem. Efter en lång dag av möten och aktiviteter kan du och ditt sällskap koppla av i våra bekväma och välutrustade rum.

När ni checkar in på vårt anrika hotell blir ni omedelbart påmind om vilken fascinerande historia hotellet har– ett före detta kungligt sommarresidens som nu har fått en djärv och levande inredning. Alla våra rum är nyrenoverade och finns att boka i olika prisklasser. Vår vackra miljö och förstklassiga service säkerställer en avkopplande vistelse som ger er ny energi inför nästa arbetsdag.

Om ni önskar boka övernattning eller har några frågor, får ni gärna ta kontakt med oss!

Vanliga frågor och svar om lunch Norrköping

Vad kostar det att hyra ett konferensrum?

Kostnaden för ett konferensrum hos oss på Villa Fridhem varierar beroende på vilket konferenspaket ni väljer och hur många personer som deltar i konferensen. Vill ni abonnera Parkvillan kostar det från 19 415 kr ex. moms. Kontakta oss gärna för att få en offert, så tar vi det därifrån.

Hur många personer rymmer konferensrummen?

Mötesrummen på Villa Fridhem rymmer grupper från 2 upp till 50 personer. Större grupper kan fördelas i olika lokaler om det behövs.

Erbjuder Villa Fridhem konferenspaket?

På Villa Fridhem erbjuder vi flera konferenspaket – såsom halvdagskonferenser, heldagskonferenser och exklusiv användning av Parkvillan. Paketen kan anpassas efter era behov och inkluderar måltider, lokalhyra, boende och tillgång till relaxavdelningen. Kontakta oss för mer information!

Finns det möjlighet till digitala möten och hybridmöten på Villa Fridhem?

Självklart! Vi kan erbjuda specialinredda lokaler för både digitala och hybrida möten. Vi kan även hjälpa till vid uppstart för att säkerställa att tekniken fungerar perfekt.

Kan man boka aktiviteter under konferensen?

På Villa Fridhem erbjuder vi en mängd aktiviteter och upplevelser – såsom golf, padel, vandring, cykling, biljard, shuffleboard, relaxavdelning samt provningar av vin, champagne och praliner. Vi kan hjälpa er att skräddarsy upplevelser som passar ert sällskap.

Är det möjligt att boka övernattning?

Absolut! Det är möjligt att boka övernattning under er konferens hos oss på hotell Villa Fridhem. Hotellet erbjuder bekväma, välutrustade och nyrenoverade rum i olika prisklasser.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby