Konferenslokal Norrköping

Här förenas effektivt arbete
med välförtjänt njutning

Endast 15 minuter från Norrköping och 90 minuter från Stockholm, utgör vi en perfekt mötesplats för er konferens, utbildning eller kick off. Avskilt och med fantastisk utsikt över den stora parken och Bråviken, hittar ni en mötesplats som inger lugn och arbetsro.

Här möts historisk atmosfär och modern mötesteknik. Underbara miljöer, annorlunda upplevelser, gastronomisk mat och värdskap i världsklass.  Mötesrummen välkomnar grupper från två upp till 50 personer och självklart skräddarsyr vi mötet efter era behov. Vi välkomnar även större grupper som då fördelas i olika lokaler. 

våra konferenslokaler

På Villa Fridhem erbjuder vi 15 flexibla möteslokaler i tre olika byggnader. Våra mötesrum rymmer grupper från 2 upp till hela 50 personer och självklart skräddarsyr vi upplägget efter era behov. Vi välkomnar även större grupper som då fördelas i olika lokaler, om alla inte får plats i samma rum.

Lokalerna är rustade med modern teknik för digitala möten, kuddhäng för informella sammanhang och magisk utsikt över Bråviken. Som ett eget litet minihotell ute i parken, står Parkvillan – perfekt för mindre sällskap som vill bo och konferera bekvämt i en egen byggnad.

Oavsett om ni planerar en heldagskonferens eller behöver en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans, så kan vi erbjuda något som passar för alla typer av möten och företag.

PRISER OCH UPPLÄGG 2023

Kanske behöver ni bara ett möte över dagen eller så behöver ni lägga lite mer tid ihop eller vill helt enkelt ha en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans – vi har något som kan passa för alla typer av möten och företag.

Dagskonferens

 • Kaffe med smörgås
 • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
 • Eftermiddagsfika
 • Lokalhyra i huvudlokal

Kontakta oss för offert

 

Parkvillan

 • Prinsessan Estelles svit
 • Åtta dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Margareta – sällskapsrum/mötesrum
 • Frukt, godis och vatten
 • Lån av badrock och tofflor
 • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu

Pris för Parkvillan
från 19 415 kr ex moms

 

 

Helpension

 • Kaffe med smörgås
 • Tvårätterslunch inkl. kaffe och kaka
 • Kaffe med fika
 • Trerätters middag inkl. kaffe
 • Logi i enkelrum inkl. frukost
 • Entré till relaxavdelning med jacuzzibad och bastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Lokalhyra huvudlokal

Kontakta oss för offert

 

 

Digitala möten

Vill ni koppla upp er digitalt, så att fler kollegor kan delta i dagens möten? Vi har nya specialinredda lokaler för digitala, hybrida och livestreamade möten. Om något extra skulle behövas, ordnar vi det ni vill ha. Naturligtvis hjälper vi också till vid uppstart, så att allt fungerar perfekt.

För att kunna erbjuda extra säkerhet till möten och konferenser på Villa Fridhem har varje konferenslokal ett eget nätverk och WiFi, och vi erbjuder rum helt utan monterade kameror eller mikrofoner. 

Boka konferens med övernattning

Njut av en fullständig konferensupplevelse genom att även boka övernattning hos oss på Villa Fridhem. Efter en lång dag av möten och aktiviteter kan du och ditt sällskap koppla av i våra bekväma och välutrustade rum.

När ni checkar in på vårt anrika hotell blir ni omedelbart påmind om vilken fascinerande historia hotellet har– ett före detta kungligt sommarresidens som nu har fått en djärv och levande inredning. Alla våra rum är nyrenoverade och finns att boka i olika prisklasser. Vår vackra miljö och förstklassiga service säkerställer en avkopplande vistelse som ger er ny energi inför nästa arbetsdag.

Om ni önskar boka övernattning eller har några frågor, får ni gärna ta kontakt med oss!

Aktiviteter under er konferens i Norrköping

När ni arrangerar en konferens är det viktigt att även ge utrymme för avkoppling och teambuilding efter en dag fylld av krävande möten och hårt arbete.

Underbara miljöer, gastronomiska upplevelser, event och aktiviteter för alla smaker samt värdskap i världsklass. På Villa Fridhem erbjuder vi en rad upplevelser att välja mellan som sätter guldkant på er konferens:

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne. Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Relaxavdelning

Unna er en stunds avkoppling och njut av Villa Fridhems relaxavdelning efter en lång konferensdag med möten. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder en bastu, ett jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

Padel

 1. Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla åldrar och färdighetsnivåer. Den perfekta aktiviteten för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

Cykling eller vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

BAD

Ett hundratal meter från hotellet erbjuder skogssjön Skiren en härlig stund för bad och avkoppling. Här finns både sandstrand och klippor att bada vid. Nedanför hotellet breder bråviken ut sig med flera badplatser att välja mellan.

Biljard eller Shuffle board

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Fantastiska matupplevelser under er konferens i Norrköping

Under er konferens i Norrköping på Villa Fridhem kommer ni få flera fantastiska matupplevelser som passar alla smaker. Vi värderar bra mat, vin och högklassig service, vilket innebär att du och ditt sällskap kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

Under konferensen kan ni välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på era önskemål och tidsschema:

Frukost

Börja dagen med en härlig frukost på Villa Fridhem. Här erbjuds ett brett utbud av fräscha och näringsrika rätter för att ge er energi inför konferensen.

Middag

Efter en lång dag av konferenser kan ni njuta av en elegant middag i vår restaurang Prins Carls matsalar, där en à la carte-meny med lyxiga råvaror erbjuds. Med utsikt över parken och Bråviken kan ni smaka på rätter som följer de svenska årstidernas smaker och säsonger.

Lunch

Njut av en vällagad lunch med utsikt över Bråviken. Välj mellan dagens lunch eller en affärslunch, där säsongens råvaror står i fokus.

Bar

För en mer avslappnad atmosfär efter konferensen kan ni besöka Peacock Bar där enklare, men utsökta, rätter serveras. Här kan ni även njuta av goda cocktails och personlig service i en klassisk miljö.

Om boutiquehotell Villa Fridhem

Villa Fridhem byggdes ursprungligen som ett privat sommarresidens till den svenske Prins Carl och hans familj år 1909. Prins Carl var far till de tre prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, vilka alla gifte sig med europeiska kungligheter. Han och hustrun prinsessan Ingeborg hade även sonen Prins Carl Jr, en playboy under sin tid som omnämns i många intressanta historier.

Byggnaden är uppförd som en herrgård i nationalromantisk stil, med stor park i direkt anslutning och sedan havet. Stilen var mycket populär i Sverige under sekelskiftet och Villa Fridhem ansågs redan då som en pampig herrgård.

Vanliga frågor och svar om konferens i Norrköping

Vad kostar det att hyra ett konferensrum?

Kostnaden för ett konferensrum hos oss på Villa Fridhem varierar beroende på vilket konferenspaket ni väljer och hur många personer som deltar i konferensen. Vill ni abonnera Parkvillan kostar det från 19 415 kr ex. moms. Kontakta oss gärna för prisförslag.

Vilka konferenspaket erbjuder Villa Fridhem?

På Villa Fridhem erbjuder vi flera konferenspaket – såsom halvdagskonferenser, heldagskonferenser och exklusiv användning av Parkvillan. Paketen kan anpassas efter era behov och inkluderar måltider, lokalhyra, boende och tillgång till relaxavdelningen. Kontakta oss för mer information!

Finns det möjlighet till digitala möten på Villa Fridhem?

Ja, vi har specialinredda lokaler för både digitala möten samt hybrida möten. Vi kan även hjälpa till vid uppstart för att säkerställa att allt fungerar perfekt.

Hur många personer ryms i ett konferensrum?

Villa Fridhem konferensrum rymmer grupper från 2 upp till 50 personer. Större grupper kan fördelas i olika lokaler om det behövs och mindre grupper kan boka Parkvillan för ett mer privat upplägg.

Vad kan man göra på en konferens?

Utöver möten i våra toppmoderna konferensrum, erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter – såsom golf, Villa Fridhem Teambuilding Challange, padel, vandring, cykling, biljard, shuffleboard, relaxavdelning samt provningar av vin, champagne och praliner. Vi hjälper er gärna att skräddarsy upplevelser som passar ert sällskap!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby