företagsaktiviteter

Företagsaktiviteter

På Villa Fridhem, omgivet av den vackra naturen kring Kolmårdens skogar och med utsikt över Bråviken, erbjuder vi ett brett spektrum av aktiviteter som bidrar till att stärka teamkänslan, bygga varaktiga relationer och öka arbetsglädjen.

På Villa Fridhem strävar vi efter att förvandla era företagsevent, kick offs och teambuilding-aktiviteter till unika upplevelser som bidrar till ett effektivt, starkt och sammanhållet team.

Vi anpassar våra aktiviteter till era specifika behov och önskemål och ser till att varje detalj är på plats, från inspirerande konferensmöten, till härliga vinprovningar och utmanande padelmatcher.

Välkommen till Villa Fridhem – den perfekta destinationen för att arrangera inspirerande och roliga företagsaktiviteter.

tips för lyckade företagsaktiviteter

  1. Syftet med aktiviteten

Först och främst är det bra att definiera syftet med aktiviteten. Vill ni bygga teamkänsla, öka motivation, fira en speciell händelse eller bara ha en rolig stund? Målet kommer att styra valet av aktiviteter. Tips: Planera en aktivitet som inte så många på företaget har gjort förut, då detta ofta skapar extra starka och trevliga minnen av er kick off.

  1. Känna till teamet

Förstå vilka medarbetarna är, deras intressen, färdigheter och komfortzoner. Välj aktiviteter som passar de flesta, eller erbjuda ett urval av olika alternativ för att möta olika preferenser.

  1. Budget

Fastställ en budget för företagsaktiviteten. Priset per person för olika aktiviteter kan variera kraftigt, så det är viktigt att välja något som är inom budgetramen.

  1. Tidsplanering

Planera när och var aktiviteten ska äga rum. Se till att det är lämpligt för alla involverade och inte kolliderar med andra viktiga företagshändelser.

  1. Plats

Välj en plats som passar för aktiviteten. Om det handlar om en utomhusaktivitet, kontrollera att platsen har lämpliga faciliteter och tänk på eventuellt dåligt väder.

  1. Mat och dryck

Om aktiviteten varar hela dagen, överväg att inkludera måltider och förfriskningar i planen.

  1. Inbjudningar och kommunikation

Se till att alla vet vad som förväntas av dem och vad de kan förvänta sig av aktiviteten. Skicka ut inbjudningar i god tid och uppdatera deltagarna med alla detaljer de behöver veta.

  1. Säkerhet

Se till att aktiviteten är säker för alla deltagare. Ta reda på eventuella allergier, funktionsvariationer eller andra behov hos deltagarna i förväg.

  1. Uppföljning

Efter aktiviteten, följ upp med deltagarna. Ta emot feedback för att förbättra framtida aktiviteter.

  1. Professionell hjälp

Om planeringen av aktiviteten verkar överväldigande, överväg att ta hjälp för att planera en bra aktivitet för alla deltagare. Vi på Villa Fridhem hjälper gärna till med planeringen, all logistik och ser sedan till att evenemanget går smidigt.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Tveka då inte att ta kontakt med oss, så berättar vi mer om hur vi tillsammans med er kan planera en rolig och givande företagsaktivitet helt efter de unika behov och förutsättningar som finns i gruppen – oavsett hur litet eller stort sällskap det handlar om.

Företagsaktiviteter för kick off och teambuilding

Att planera en kick off eller ett teambuilding-event är en fantastisk möjlighet att stärka teamet, förbättra samarbetet och öka motivationen. På Villa Fridhem förstår vi vikten av dessa händelser och vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som är speciellt utformade för att främja teambuilding och skapa positiva minnen.

Vare sig ni är på jakt efter utmaningar som skärper teamets problemlösningsförmåga, avkopplande aktiviteter som hjälper er att koppla av efter en intensiv konferensdag, eller kanske en kombination av båda, kan ni vara säkra på att hitta rätt aktivitet hos oss

Låt oss ge några tips på vad ni kan planera för teambuilding hos oss. Upptäck våra olika upplevelser nedan och hitta rätt teambuilding-aktivitet för er.

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne.   Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Padel

Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla deltagare, oavsett ålder och färdighetsnivå. En perfekt aktivitet för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

Cykling eller vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Biljard och Shuffleboard

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Relaxavdelning

Unna er en stunds avkoppling och njut av Villa Fridhems relaxavdelning efter en lång konferensdag med möten. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

15 minuter från Norrköping, 90 minuter från Stockholm

Villa Fridhem är belägen i en unik naturskön miljö med Kolmårdens skogar och den glittrande Bråviken som våra närmaste grannar, bara 15 minuter från Norrköping centrum och 90 minuter från Stockholm.

På Villa Fridhem bjuds ni på en unik atmosfär, präglad av historisk charm, moderna faciliteter, förstklassig service och ett brett utbud av aktiviteter. Här skapas minnesvärda upplevelser och oförglömliga stunder, vilket gör Villa Fridhem till den perfekta destinationen för både arbete och avkoppling, nära lugnet och skönheten i naturen med enkel tillgänglighet till stadens puls.

Våra restauranger

Vi värderar bra mat, vin och förstklassig service, vilket innebär att ni kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

Under ert företagsevent hos oss på Villa Fridhem kommer ni få flera matupplevelser som är riktigt bra där ni kan välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på hur upplägget av er konferens ser ut och era önskemål:

frukost

Inled dagen med en härlig frukost tillsammans. På Villa Fridhem erbjuds en fräsch och mångsidig frukost för att ge er energi inför konferensen.

lunch

Ta en välbehövlig lunchpaus och njut av en vällagad lunch med Norrköpings vackraste utsikt över Bråviken.

Middag

Efter en dag fullspäckad av möten kan ni njuta av en elegant middag i restaurang Prins Carl, där en à la carte-meny med lyxiga rätter med de finaste råvarorna i fokus som följer de svenska årstiderna

Bar

Besök Peacock Bar som är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail och personlig service, oavsett om man föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt.

Boka övernattning

Boka övernattning för en komplett konferensupplevelse. Efter en lång dag med inspirerande möten och aktiviteter kan ni checka in och koppla av i rymliga, charmiga och nyligen renoverade dubbelrum som blev klara i maj 2023.

Hotellets inredning präglas av kolmårdsmarmorns marmorering och påfågelns fjäderklädsel, vars färgspektra representeras i allt som hotellet har att erbjuda.

Ni har full frihet att välja hur rummen ska fördelas, med möjligheten att bo en eller två personer i varje rum. Om ni önskar boka övernattning i samband med er konferens hos oss eller har några frågor, är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Vanliga frågor och svar om företagsaktiviteter på Villa Fridhem

Vad finns det för aktiviteter?

På Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika företagsaktiviteter för att passa varje grupp och varje tillfälle.

Här kan ni njuta av champagneprovning eller vinprovning med vår kunniga sommelier, utmana kollegorna på en match i padel, upptäcka områdets natursköna cykel- och vandringsleder, hålla igång i vårt gym eller utegym, spela en omgång golf på den närliggande golfklubben, spela biljard eller shuffleboard, eller koppla av i vår relaxavdelning med jacuzzibad.

Vad kan man göra på en kickoff?

En kickoff på Villa Fridhem kan skräddarsys efter era behov och önskemål. Vi kan organisera allt från inspirerande föreläsningar och workshops i våra moderna konferensrum, till teambuilding-aktiviteter som padel, cykelturer eller vinprovningar.

Dessutom erbjuder vi flera matupplevelser i våra restauranger och kan avsluta dagen med en gemensam middag eller cocktail i vår eleganta bar.

Vad är ett företagsevent?

Ett företagsevent är en organiserad sammankomst för ett företag och dess anställda, kunder eller affärspartners. Syftet kan vara allt från teambuilding och nätverkande, till utbildning och firande av företagets framgångar.

På Villa Fridhem erbjuder vi skräddarsydda lösningar för företagsevent, inklusive konferenser, kick offs, produktlanseringar, seminarier, mottagningar och mer.

Vad kan man göra på personalfest?

På en personalfest på Villa Fridhem kan ni njuta av en välsmakande middag i restaurang Prins Carl, spela biljard eller shuffleboard, njuta av en drink i vår eleganta cocktailbar, eller kanske prova någon av våra många företagsaktiviteter som vinprovning eller padel.

Vi kan skräddarsy en oförglömlig kväll enligt era önskemål, där vi kombinerar avkoppling, kul och gemenskap.

Kan man boka företagsaktiviteter även om man inte konfererar på Villa Fridhem?

Ja, det är fullt möjligt att boka företagsaktiviteter hos oss även om ni inte ska hålla er konferens här.

Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, allt från champagneprovning och vinprovning till padel och vandring, som är öppna för alla företag. Dock kan det vara bra att kolla tillgängligheten i förväg då vissa aktiviteter kan vara bokade av konferensgäster.

Finns det möjligheter för anpassade aktiviteter för vårt företag på Villa Fridhem?

Absolut, vi på Villa Fridhem strävar alltid efter att möta våra gästers unika behov och önskemål. Kontakta oss gärna i förväg så kan vi tillsammans diskutera och planera för anpassade företagsaktiviteter som passar just er.

Vår personal har stor erfarenhet och kunskap att skräddarsy en upplevelse som kommer att stärka er teamkänsla och bidra till en minnesvärd vistelse.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby