företagsaktiviteter nyköping

Företagsaktiviteter Nyköping

Bara 40 minuter från Nyköping, precis vid Bråvikens strand och omgiven av Kolmårdens natursköna skogar, hittar ni Villa Fridhem – en perfekt plats där företagsaktiviteter får en extra dimension.

Vi erbjuder oändliga möjligheter och upplägg som främjar teamwork, stärker relationer och höjer arbetsglädjen. På Villa Fridhem är vi dedikerade till att göra ert företagsevent, kick-off eller teambuilding till en oförglömlig upplevelse som för ert team närmare varandra.

Eftersom vi skräddarsyr våra aktiviteter utifrån de unika behov och önskemål som finns, lägger vi stor vikt vid detaljerna – allt ifrån inspirerande konferenser, till trevliga vinprovningar och fartfyllda padelmatcher. Hos oss är allt möjligt!

10 tips för lyckade företagsaktiviteter

  1. Vad är aktivitetens syfte? Börja med att klargöra vad du vill uppnå med aktiviteten. Är målet att stärka teamkänslan, höja moralen, fira något särskilt eller bara ha kul tillsammans? Målet avgör vilken typ av aktiviteter som passar bäst. Ett tips är att välja en aktivitet som inte så många i teamet har provat på tidigare, då det kan skapa starka och positiva minnen från eventet.
  2. Vilka består teamet av? Ha koll på vilka dina medarbetare är, vad de är intresserade av, deras färdigheter och komfortzoner. Välj aktiviteter som tilltalar majoriteten eller ge ett urval av alternativ för att tillgodose olika intressen.
  3. Vad får det kosta? Sätt en budget för företagsaktiviteten. Kostnaden per person kan skilja sig mycket mellan olika aktiviteter, så det är viktigt att välja något som passar inom er budget.
  4. När ska tillställningen äga rum? Bestäm när och var aktiviteten ska hållas. Försäkra er om att det passar alla inblandade och inte krockar med andra viktiga händelser på företaget – och boka aktiviteterna i god tid.
  5. Var ska tillställningen äga rum? Utgå från vilken typ av aktivitet du har valt när du väljer plats. Om det är en utomhusaktivitet, kolla att platsen har de faciliteter som behövs och fundera över alternativ om vädret skulle bli dåligt.
  6. Behövs mat och dryck? Om tillställningen sträcker sig över en hel dag eller under flera dagar, är det bra att planera för måltider och förfriskningar.
  7. Vad behöver deltagarna veta i förväg? Se till att alla är medvetna om vad som förväntas av dem och vad de kan förvänta sig av tillställningen. Skicka ut inbjudningar i god tid och håll deltagarna uppdaterade med alla detaljer de behöver veta.
  8. Finns speciella behov i gruppen? Se till att aktiviteten är säker för alla deltagare. Ta reda på eventuella allergier, funktionsvariationer eller andra behov hos deltagarna i förväg.
  9. Vad tyckte deltagarna? När tillställningen är över är det bra att följa upp med deltagarna för att ta emot feedback gällande vad du kan förbättra till kommande aktiviteter.
  10. Behöver du hjälp att planera? Om planeringen känns överväldigande, överväg att ta professionell hjälp för att skapa ett lyckat evenemang för alla deltagare. På Villa Fridhem bistår vi gärna med allt från planering till genomförande, för att säkerställa att er företagsaktivitet går som på räls.

FÖRETAGSAKTIVITETER PÅ VILLA FRIDHEM

Att planera en kick off eller ett teambuilding-event är en fantastisk möjlighet att stärka teamet, förbättra samarbetet och öka motivationen. På Villa Fridhem förstår vi vikten av dessa händelser och vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som är speciellt utformade för att främja teambuilding och skapa positiva minnen.

Vare sig ni är på jakt efter utmaningar som skärper teamets problemlösningsförmåga, avkopplande aktiviteter som hjälper er att koppla av efter en intensiv konferensdag, eller kanske en kombination av båda, kan ni vara säkra på att hitta rätt aktivitet hos oss

Låt oss ge några tips på vad ni kan planera för teambuilding hos oss. Upptäck våra olika upplevelser nedan och hitta rätt teambuilding-aktivitet för er.

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne.   Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Padel

Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla deltagare, oavsett ålder och färdighetsnivå. En perfekt aktivitet för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

Cykling eller vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Biljard och Shuffleboard

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Relaxavdelning

Unna er en stunds avkoppling och njut av Villa Fridhems relaxavdelning efter en lång konferensdag med möten. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

HUR HITTAR JAG TILL VILLA FRIDHEM?

Villa Fridhem är belägen i en unik naturskön miljö med Kolmårdens skogar och den glittrande Bråviken som våra närmaste grannar – bara 40 minuter från Nyköpings centrum.

Våra restauranger

Vi värderar bra mat, vin och förstklassig service, vilket innebär att du och ditt sällskap kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

Under ert företagsevent hos oss på Villa Fridhem kommer du och ditt sällskap få flera matupplevelser som är riktigt bra där ni kan välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på hur upplägget av er konferens ser ut och era önskemål.

Läs mer om våra restauranger nedan och boka bord.

Prins carl

Chambré Separée

Prinsessan Märthas matsalar

peacock bar

Aperitif

Vinkällaren

Boka övernattning

Boka övernattning för en komplett konferensupplevelse. Efter en lång dag med inspirerande möten och aktiviteter kan ni checka in och koppla av i rymliga, charmiga och nyligen renoverade dubbelrum som blev klara i maj 2023.

Ni har full frihet att välja hur rummen ska fördelas, med möjligheten att bo en eller två personer i varje rum. Om ni önskar boka övernattning i samband med er konferens hos oss eller har några frågor, är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss!

Vanliga frågor och svar om företagsaktiviteter på Villa Fridhem

Vad finns det för aktiviteter?

På Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika företagsaktiviteter för att passa varje grupp och varje tillfälle. Här kan ni bland annat njuta av champagneprovning eller vinprovning med vår kunniga sommelier, utmana kollegorna på en match i padel, upptäcka områdets natursköna cykel- och vandringsleder, hålla igång i vårt gym eller utegym, spela en omgång golf på den närliggande golfklubben, spela biljard eller shuffleboard, eller koppla av i vår relaxavdelning med jacuzzibad.

Läs mer om våra upplevelser och upptäck fler aktiviteter att välja mellan. 

Vad kan man göra på en kickoff?

En kickoff på Villa Fridhem kan skräddarsys efter era behov och önskemål. Vi kan organisera allt från inspirerande föreläsningar och workshops i våra moderna konferensrum, till teambuilding-aktiviteter som padel, cykelturer eller vinprovningar.

Dessutom erbjuder vi flera matupplevelser i våra restauranger och kan avsluta dagen med en gemensam middag eller cocktail i vår eleganta bar.

Vad kan man göra på personalfest?

På en personalfest på Villa Fridhem kan ni njuta av en välsmakande middag i restaurang Prins Carl, spela biljard eller shuffleboard, njuta av en drink i vår eleganta cocktailbar, eller kanske prova någon av våra många företagsaktiviteter som vinprovning eller padel.

Vi kan skräddarsy en oförglömlig kväll enligt era önskemål, där vi kombinerar avkoppling, kul och gemenskap.

Kan man boka företagsaktiviteter även om man inte konfererar på Villa Fridhem?

Ja, det är fullt möjligt att boka företagsaktiviteter hos oss även om ni inte ska hålla er konferens här.

Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, allt från champagneprovning och vinprovning till padel och vandring, som är öppna för alla företag. Dock kan det vara bra att kolla tillgängligheten i förväg då vissa aktiviteter kan vara bokade av konferensgäster.

Finns det möjligheter för anpassade aktiviteter för vårt företag på Villa Fridhem?

Absolut, vi på Villa Fridhem strävar alltid efter att möta våra gästers unika behov och önskemål. Kontakta oss gärna i förväg så kan vi tillsammans diskutera och planera för anpassade företagsaktiviteter som passar just er.

Vår personal har stor erfarenhet och kunskap att skräddarsy en upplevelse som kommer att stärka er teamkänsla och bidra till en minnesvärd vistelse.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby