företagsaktiviteter linköping

Företagsaktiviteter linköping

Planerar du företagets nästa konferens, kick off eller teambuilding-aktiviteter i Linköping? Endast 40 minuter från Linköping, beläget vid Bråvikens kust och omringad av Kolmårdens pittoreska skogar, hittar du Villa Fridhem – en idealisk destination där företagsaktiviteter tar klivet till nästa nivå.

Vi erbjuder oändliga möjligheter och upplägg som främjar teamwork, stärker relationer och höjer arbetsglädjen. På Villa Fridhem är vi dedikerade till att göra ert företagsevent, kick-off eller teambuilding till en oförglömlig upplevelse.

Eftersom vi skräddarsyr våra aktiviteter utifrån de unika behov och preferenser som finns, lägger vi stor vikt vid detaljerna – allt ifrån inspirerande konferenser, till trevliga vinprovningar och fartfyllda padelmatcher.

Med oss är ingenting omöjligt när det gäller företagsaktiviteter, oavsett om det handlar om medarbetare eller kunder!

Champagneprovning

En trevlig aktivitet efter avslutad konferensdag hos oss, är att delta i en champagneprovning där ni tillsammans provar och lär er mer om olika sorters champagne.   Perfekt för att koppla av och stärka teamkänslan.

Vinprovning

Njut av en vinprovning där ni får följa med på en resa i vinets värld tillsammans med Villa Fridhems sommelier. Lär er mer om olika vinsorter och hur de passar till olika rätter, vilket kan vara användbart för framtida middagar och evenemang.

Padel

Passa på att utmana kollegorna i en padelmatch på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla deltagare, oavsett ålder och färdighetsnivå. En perfekt aktivitet för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans. Varför inte köra en americano vid stora sällskap?

Cykling eller vandring

Utforska den vackra naturen kring Villa Fridhem genom att antingen cykla eller vandra. Det finns flera trevliga cykel- och vandringsleder att välja mellan. Kanske passar vår guidade vandring i Kolmården där ni kan njuta av vackra vyer och uppleva den svenska naturen.

Träning

Håll igång kroppen under konferensen i Villa Fridhems gym, utegym eller genom att ta en löptur längs Sofias runda. En aktiv och pigg kropp bidrar till ökad koncentration och arbetsglädje.

Golf

För golffantasterna finns möjlighet att boka golfrundor på närliggande Bråvikens golfklubb, där ni kan kombinera konferenspaketet med en dag på golfbanan. Shuttle Service till och från banan kan ordnas vid behov.

Biljard och Shuffleboard

Efter en lång konferensdag kan det vara trevligt att koppla av med en runda biljard eller shuffleboard. I närheten av Peacock Bar på plan 2 finns både biljardbord och shuffleboard, samt sköna sällskapsytor att umgås på. Dessa aktiviteter är tillgängliga under barens öppettider.

Relaxavdelning

Unna er en stunds avkoppling och njut av Villa Fridhems relaxavdelning efter en lång konferensdag med möten. Här kan ni ta en välförtjänt paus i en lugn och harmonisk miljö. Avdelningen erbjuder två jacuzzibad och bekväma sittplatser där ni kan slappna av, läsa en bok eller bara koppla av i tystnad. Det är det perfekta sättet att varva ner och ladda batterierna.

HITTA TILL VILLA FRIDHEM MED BIL

 

 Villa Fridhem är belägen i en unik naturskön miljö med Kolmårdens skogar och den glittrande Bråviken som våra  närmaste grannar strax utanför Norrköping, bara 40 minuters bilfärd från Linköping

SHUTTLE SERVICE

På Villa Fridhem erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster inom en radie av 3 mil. Det betyder att vi kan hämta er om ni anländer med tåg till Norrköpings Centralstation – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: info@villafridhem.se

Våra restauranger

Vi värderar bra mat, vin och förstklassig service, vilket innebär att ni kommer att bli väl omhändertagna av vår professionella personal.

Under ert företagsevent hos oss på Villa Fridhem kommer ni få flera matupplevelser som är riktigt bra där ni kan välja mellan olika måltidsalternativ, beroende på hur upplägget av er konferens ser ut och era önskemål:

Boka övernattning

För att fullända er konferensupplevelse, varför inte boka övernattning? Efter en dag fylld av inspirerande samtal och aktiviteter, kan ni slappna av i våra rymliga, charmiga dubbelrum som nyligen renoverats och stod klara i maj 2023.

Det är upp till er att bestämma hur rummen ska fördelas, med möjligheten att inkvartera en eller två personer per rum. Om ni funderar på att boka övernattning i samband med er konferens, eller om ni har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Ni är alltid varmt välkomna att nå ut till oss!

Vanliga frågor och svar om företagsaktiviteter Linköping

Vilka aktiviteter finns att välja mellan?

Villa Fridhem bjuder på ett brett urval av företagsaktiviteter anpassade för varje gruppstorlek och situation. Här kan ni till exempel delta i en vin- eller champagneprovning ledd av vår a skickliga sommelierer, utmana varandra i en padelmatch, utforska områdets vackra cykel- och vandringsleder, utnyttja vårt inomhus- och utegym för en uppfriskande träningsstund, prova på golf på den närliggande golfbanan, roa er med biljard eller shuffleboard eller bara slappna av i vår relaxavdelning komplett med jacuzzi. Valmöjligheterna är många!

Går det att anpassa aktiviteter för vårt företag?

Absolut, vi på Villa Fridhem strävar alltid efter att möta våra gästers unika behov och önskemål. Kontakta oss gärna i förväg, så kan vi tillsammans diskutera och planera för anpassade företagsaktiviteter som passar just er.

Vad kan man göra på en kick off?

En kickoff på Villa Fridhem kan skräddarsys efter era behov och önskemål. Vi kan organisera allt från inspirerande föreläsningar och workshops i våra moderna konferensrum, till roliga teambuilding-aktiviteter som padel, cykelturer eller vinprovningar. Dessutom erbjuder vi flera matupplevelser i våra restauranger och kan avsluta dagen med en gemensam middag eller cocktail i vår eleganta bar.

Vad kan man göra på personalfest?

Vid en personalfest på Villa Fridhem kan ni avnjuta en utsökt middag i vår restaurang Prins Carl, delta i en biljard- eller shuffleboard-match, unna er en drink i vår sofistikerade cocktailbar, eller kanske utforska någon av våra många företagsaktiviteter såsom vinprovning eller padel. Vi har möjlighet att skräddarsy en personalfest kväll helt efter era önskemål, där vi sammanför avslappning, glädje och gemenskap.

Är det möjligt att boka företagsaktiviteter även om man inte konfererar på Villa Fridhem?

Ja, det är fullt möjligt att boka företagsaktiviteter hos oss även om ni inte ska hålla er konferens här.

Vi ska boka konferens – hur många personer ryms i ett konferensrum?

Villa Fridhem konferensrum rymmer grupper från 2 upp till 50 personer. Större grupper kan fördelas i olika lokaler om det behövs och mindre grupper kan boka Parkvillan för ett mer privat upplägg.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby