hyra Festlokal Norrköping

hyra Festlokal Norrköping

Livets stora ögonblick förtjänar en lika stor scen. Oavsett om det är en glädjefylld bröllopsdag, ett intimt dop eller en stund att minnas en älskad, förtjänar varje tillfälle ett storslaget firande.

På Villa Fridhem förstår vi betydelsen av dessa stunder och är stolta över att kunna erbjuda festlokaler i Norrköping för alla tillfällen, som kan anpassas efter varje unikt tillfälle.

Beläget i hjärtat av Kolmårdens skogar med utsikt över glittrande Bråviken, är Villa Fridhem mer än bara en perfekt plats för event av olika slag – det är en komplett upplevelse, skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Minnesvärt firande i historisk miljö

Festlokaler kan ibland kännas opersonliga, men på Villa Fridhem hjälper vi dig att skapa ett evenemang som speglar just din stil och dina önskemål.

Att hålla en fest hos oss innebär att du och dina gäster får uppleva en atmosfär som är lika unik som historisk. Vårt charmiga hotell, som en gång var ett kungligt sommarresidens, är beläget i hjärtat av Kolmårdens skogar. Med utsikt över Bråvikens glittrande vatten, bjuder Villa Fridhem på en idyllisk och magisk miljö till ditt evenemang.

skräddarsy upplägg

Vårt dedikerade team av professionella planerare är här för att hjälpa dig att sjösätta dina idéer och göra verklighet av dem. På Villa Fridhem erbjuder vi skräddarsydda upplägg, helt enligt dina önskemål och behov, som skapar fina och oförglömliga minnen.

Vi kan hjälpa dig med allt från planering och förberedelser som matchar ändamålet, till komplett service under tillställningen och en matupplevelse som kommer att imponera på dina gäster.

Under själva evenemanget kan du och dina gäster fokusera på att njuta av stunden, medan vårt erfarna serviceteam ser till att allt löper smidigt. Efteråt står vi givetvis för städningen, så att du kan pusta ut och glädjas åt den fantastiska festen du just har haft. Vi tar hand om allt, helt enkelt.

Hos oss är det möjligt att hyra festlokal för privata tillställningar, såväl små som stora:

 • Bröllop
 • Födelsedag
 • Dop
 • Minnesstund
 • Fest
 • Konferens

Kontakta oss för att börja planera ditt drömevenemang. Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem!

En festlokal för varje tillfälle

Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest, ett dop, en minnesstund eller en annan typ av fest, har vi en festlokal som passar ditt evenemang. Från Prins Carl med plats för 75-80 gäster, till den mer intimt designade Silvia som rymmer 6 personer, erbjuder vi ett brett urval av lokaler att välja mellan.

Att arrangera din fest på Villa Fridhem innebär mycket mer än att bara hyra en lokal – det är en hel upplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig planera ditt drömevenemang i vår unika och historiska miljö.

Kontakta oss gärna och berätta mer om dina idéer, så hjälper vi dig att sjösätta dem. Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem.

  Shuttle Service

  När du bokar festlokal hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de kommer att stanna över natten eller bara deltar under festligheten och sedan åker hem.

  Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station. Så, vare sig du planerar en heldag för ett glädjefyllt bröllop eller en fest för en kväll, kan du och dina gäster känna er trygga i vetskapen om att smidigt och bekvämt kunna ta er till och från Villa Fridhem utan några extra kostnader.

  Vanliga frågor och svar om vår festlokal Norrköping

   

  Hur hyr jag en festlokal?

  För att hyra en festlokal hos Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och står redo att hjälpa dig med att planera det perfekta evenemanget.

  Vad kostar det att hyra festlokal?

  Vad det kostar att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar baserat på flera faktorer, såsom storleken på ditt sällskap, vilken lokal du väljer, om du önskar abonnera på en privat lokal. samt dina val av måltider, vinpaket och eventuella tilläggstjänster.

  Vi tar endast emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert anpassad till ditt specifika evenemang, vänligen kontakta oss.

  Hur många personer rymmer lokalen?

  Vi har flera lokaler att välja mellan, var och en med sin egen kapacitet. Våra större lokaler, som exempelvis Prins Carl, kan rymma 75-80 gäster vid runda bord.

  Vi har även mindre lokaler som är perfekta för mindre, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera. Oavsett storlek på ditt sällskap, har vi garanterat en lokal som bemöter dina önskemål.

  Ingår mat i hyran av lokalen?

  När du hyr en festlokal på Villa Fridhem ingår inte mat automatiskt i hyran, men alla våra evenemangsbokningar inkluderar en måltid. Vi erbjuder olika menyer i respektive restaurang och vi är mycket flexibla när det gäller att möta specifika önskemål.

  All matbeställning sker genom en dialog med oss för att säkerställa att ditt evenemang blir precis som du vill ha det.

  Finns det flera lokaler att välja mellan?

  Ja, på Villa Fridhem har vi flera lokaler att välja mellan för att anpassa din festlokal till ditt evenemang. Valet av lokal beror på antalet gäster, typen av evenemang och dina personliga önskemål.

  Vilka tjänster ingår i hyran?

  När du hyr en festlokal i Norrköping hos oss på Villa Fridhem, sträcker sig vår service mycket längre än bara uthyrning av lokalen. Vi hjälper också till med allt från att planera evenemanget och dekorera lokalen, till att servera maten och komplett städning efteråt.

  Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig och minnesvärd som möjligt, och vår personal finns alltid här för dig för att se till att allt går enligt plan.

  Hitta Hit

  Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

  Adress:

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby

  Hitta till oss med Google Maps

  Kontakt

  info@villafridhem.se
  011 - 622 00

  Hitta hit

  Getå Villa Fridhem 1
  616 90 Åby