Vad kostar boutiquehotell?

Villa Fridhem – ett boutiquehotell med fokus på gastronomiska upplevelser

Att bo på boutiquehotellet Villa Fridhem innebär en personlig och charmig hotellvistelse där du möts av förstklassig service i fantastiska miljöer.

Hos oss hittar du många olika typer av boendepaket och flera sorters rum – med olika karaktär och alla med sin unika prägel.

Vill du veta mer om våra olika boendepaket och priser?

Om Villa Fridhem

En hotellvistelse utöver det vanliga
– På Villa Fridhem

Villa Fridhem är ett exklusivt boutiquehotell som utmärker sig genom att förena nutida lyx med historisk elegans. Ursprungligen uppförd som en kunglig sommarresidens i början av 1900-talet har villan omvandlats till en plats där gästerna kan uppleva en perfekt balans mellan charmen från det förflutna och dagens moderna bekvämligheter.

Den tidigare kungliga sommarresidensen från tidigt 1900-tal, är idag en plats där vackert inredda rum återspeglar en perfekt balans mellan historisk pampighet och modern charm.

Mitt i naturen och 15 minuter från stan

Villa Fridhem är beläget mitt i den vackra och fridfulla naturen vid Kolmårdens skogar och Östersjön som slingrar sig in längs Bråvikens inlopp – men samtidigt bara 15 minuter från Norrköping centrum. Det idylliska läget nära stranden i Bråviken, och mitt bland de fridfulla skogarna, bidrar till en oförglömlig upplevelse.

Sammantaget erbjuder Villa Fridhem en unik och minnesvärd vistelse där den historiska charmen möter nutidens lyx i en naturskön miljö. Välkommen till en oförglömlig hotellupplevelse, hos oss på Villa Fridhem.

Maten på Villa Fridhem

En unik matupplevelse

Matupplevelserna på Villa Fridhem är något alldeles extra. Hotellet värdesätter högkvalitativ mat, vin och service. Hos oss blir du som gäst alltid väl omhändertagen av vår professionella personal. Vår passion för råvaror präglar köket, där menyer noggrant anpassas efter de svenska årstidernas smaker.

På Villa Fridhem finns det flera restauranger att välja mellan, beroende på vilken typ av måltid och stämning du är sugen på. Oavsett vilken av våra restauranger du besöker kommer vår professionella personal se till att du blir väl omhändertagen. I samtliga boendepaket ingår middag i en av våra restauranger. 

Fokus på råvaror och lokal förankring

Villa Fridhem tar stolthet i att hantera råvaror på ett passionerat sätt. Genom att använda hela råvaran och kombinera passion med nyfikenhet skapar kockarna på Villa Fridhem kreativa och spännande menyer med både nya och beprövade smakkombinationer.För att din matupplevelse hos oss ska bli något alldeles extra lägger vi stor vikt vid att skapa en atmosfär som förhöjer både stämningen och smakerna.

Menyerna speglar i stor utsträckning smakerna från de olika svenska årstiderna, och vår strävan är alltid att använda hela råvaran på ett meningsfullt sätt, så att inget går till spillo. Tillsammans med service i toppklass från vår trevliga och erfarna serveringspersonal kan vi erbjuda en restaurangupplevelse där maten, stämningen och servicen tillsammans bidrar till en helhetsupplevelse värd att återvända till. Många gånger om.

Under din vistelse hos oss har du möjlighet att välja mellan flera olika restauranger, som alla har sin unika charm.

Frukost på Villa Fridhem

På vår frukostbuffé serveras en generös kontinental frukost, alla dagar i veckan. Frukost ingår alltid när du bokar en hotellövernattning på Villa Fridhem.

Faciliteter och bekvämligheter på Villa Fridhem

Kostnadsfritt WiFi

Gästerna har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet.

Gratis parkering och laddning för elbil

En kostnadsfri parkering med möjlighet till laddning för elbilar finns tillgänglig.

Exklusiva romantiska aktiviteter

Särskilda och exklusiva aktiviteter som är avsedda för en romantisk och minnesvärd upplevelse.

Imponerande panoramautsikt

Rummen erbjuder en slående utsikt över Bråvikens vatten och Kolmårdens skogar.

Stor trädgård

En omfattande trädgård finns tillgänglig för avkopplande stunder och promenader.

Träning

Gästerna har tillgång till gym både inomhus och utomhus.

Kaffe och egna the-blandningar

Njut av färskt kaffe och the av högsta kvalitet, när du vill.

Relaxavdelning med bubbelpool

Välkommen till vår avkopplande relaxavdelning där vi erbjuder jacuzzi och bastu för extra avslappning.

Gastronomiska restauranger och barer

På hotellet hittar du flera trevliga restauranger och barer som erbjuder en mångfald av gastronomiska upplevelser som tilltalar alla smaker.

Aktiviteter under vistelsen

Det finns mycket att göra under en herrgårdsweekend på Villa Fridhem. Herrgården ligger mitt i naturen intill Kolmårdens lummiga skogar och med en bedövande vacker utsikt över havet och Bråviken.

Champagneprovning - fredag

Avsluta dagen på bästa sätt genom att delta i en exklusiv champagneprovning. Få en ökad förståelse för de olika varianterna av champagne och njut av de sprudlande smakerna. En en underbar upplevelse att dela med någon nära eller för att fira en särskild händelse.

Pris: 650 sek per person.

Vinprovning - Torsdag och lördag

Ta del av en resa genom vinets fascinerande värld med hjälp av Villa Fridhems kunniga sommelier. Under en vinprovning får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper om olika vinsorter och hur de gifter sig med andra smaker. En utmärkt möjlighet att utveckla dina vinkunskaper för framtida måltider och festligheter.

Pris: 650 sek per person.

Padel

Utnyttja möjligheten att spela en omgång padel på Villa Fridhems utomhusbanor. Padel passar alla, oavsett ålder och erfarenhet. En utmärkt aktivitet för att förena nöje och motion.

Kanske är det dags att utmana dina vänner eller familjemedlemmar i en spännande match?

Rummen på Villa Fridhem

De vackert inredda rummen på Villa Fridhem återspeglar den harmoniska stämningen på hotellet, och skapar en lika tidlös som samtida atmosfär.

Vi vill att våra gäster ska känna av den vackra historia som sitter i väggarna, samtidigt som hotellet ska andas modernitet och nytänk.

Våra boendemöjligheter

Vi strävar efter att alla våra rum ska utstråla en gemensam känsla av värme, trivsel och en wow-faktor. Som gäst är vår önskan att skapa en minnesvärd helhetsupplevelse, där du bär med dig intrycken av inredningen, färgerna, dofterna och känslan även efter avslutat besök.

Vi erbjuder flera rumskategorier, var och en präglad av en unik design och inredning. Vänsterflygelns hotellrum genomgick en omfattande renovering våren 2023, alla inspirerade av påfågelns praktfulla fjäderdräkt och den vackra marmoreringen i Kolmårdsmarmorn.

Många av dessa rum erbjuder en magnifik utsikt över Kolmårdens skogar och det skimrande havet.

Välkommen till ett riktigt bra boutiquehotell bara 15 minuter från Norrköping centrum, och samtidigt mitt i den vackra och fridfulla naturen vid Kolmårdens skogar och med Östersjön som öppnar upp sig vid Bråviken.

Parkvillan

I vår trädgård återfinns parkvillan, där vår lyxiga svit nyligen renoverats. Sviten, som ligger mer avskilt belägen, lockar med en privat jacuzzi på terrassen och en imponerande utsikt över både havet och vår charmiga park.

De övriga rummen i parkvillan är ”naturligt” inredda med rosttema för att förstärka kopplingen till parken. Efter en natt i parkvillans rum vaknar du upp till den förtrollande utsikten över parken och havet, som bidrar till en harmonisk och nästan meditativ känsla.

Vill du veta mer om våra olika rum och boendepaket?

Shuttle service för alla våra gäster

Vi på Villa Fridhem är stolta över att erbjuda en unik och exklusiv förmån för våra gäster – en kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil. Denna service är särskilt uppskattad av de många gäster som reser med tåg, eftersom den täcker två viktiga tågstationer: Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Oavsett om ni kommer för att bo på vårt hotell eller bara besöker oss för en fantastisk middag på någon av våra restauranger, kan ni känna er trygga i vetskapen om att ni enkelt och bekvämt kan ta er till och från er destination utan extra kostnad. Shuttle servicen är en mycket omtyckt tjänst som snabbt bokar på – så boka er vistelse och Shuttle Service i god tid för att säkra er plats.

Vad kostar boutiquehotell – Vanliga frågor och svar

Var ligger Villa Fridhem?

Hotellet Villa Fridhem ligger strategiskt placerat bara 15 minuter från Norrköping, cirka 40 minuter från Nyköping och Linköping och 90 minuter från Stockholm. Bara ett par minuters bilresa från hotellet hittar du Kolmårdens tågstation från vilken de går direkttåg till flera större städer i Sverige.

Med Bråviken och havet inom 1 km avstånd och sjön Skiren inom 2 km avstånd finns gott om härliga promenadstråk med vackra utsikter.

Hitta hit

Finns det spa på hotellet?

Ja. Hos oss på Villa Fridhem finns ett härligt spa-utrymme med bubbelpool och bastu. Hos oss finns det även gym både inomhus och utomhus om du är sugen på ett träningspass. Ta på er morgonrockarna eller träningskläderna och besök vår relaxavdelning eller något av gymmen!

Finns det parkering på Villa Fridhem?

Givetvis finns det parkering hos oss på Villa Fridhem. Vi erbjuder alla våra gäster gratis parkering och för dig som har en elbil finns det möjlighet att ladda din bil utan extra kostnad.

Vad kostar boutiquehotell?

Kostnaden för att bo på ett boutiquehotell kan givetvis variera – men ibland är det just de där charmiga och personliga hotellen som ger värde för pengarna. Det bästa sättet att ta reda på priset för ett boutiquehotell är att besöka hotellets hemsida. Här kan du läsa mer om rum och priser på Villa Fridhem: Läs mer och boka.

Vad kostar boutiquehotell per natt?

Kostnaden för att bo på ett boutiquehotell per natt varierar kraftigt beroende på flera faktorer, inklusive plats, säsong, hotellstandard och de tjänster och bekvämligheter som erbjuds. Boutiquehotell är vanligtvis kända för att erbjuda en personlig och unik upplevelse, vilket kan påverka priserna jämfört med mer konventionella hotell.

I populära turistdestinationer eller städer med hög efterfrågan kan priserna för boutiquehotell vara högre. Det kan också vara dyrare om hotellet erbjuder exklusiva tjänster, lyxiga bekvämligheter eller unika teman. För att få exakta prisuppgifter och boka boende är det bäst att besöka boutiquehotellets officiella webbplats eller använda bokningsplattformar där du kan jämföra priser och få information om tillgänglighet. Priserna kan variera över tid och kan påverkas av olika erbjudanden, kampanjer eller speciella paket som hotellet kan erbjuda.

Här kan du läsa mer om rum och priser på Villa Fridhem:

Läs mer och boka.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby