Hotell med middag

hotellpaket med gastronomisk middag

Letar ni efter ett hotell som också serverar middag? Oavsett var ni bor i Sverige är det lätt att ta sig till Villa Fridhem. Vi är ett charmigt boutiquehotell utanför Norrköping som har flera restauranger i byggnaden. Vår vackra herrgård har sin plats i Kolmårdens skogar och när ni ser ut genom fönstret är det en slående utsikt över Bråviken.

När ni bokar något av våra boendepaket med både middag och övernattning ingår både frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning med spa -känsla. I relaxavdelningen hittar ni jacuzzis, bastu, loungeområde och en bar.

Checka in på vårt kungliga hotell och njut av komfort, gastronomi och natur.

Välkomna!

Hotell med middag – Villa Fridhems restauranger

Förgyll er vistelse hos oss och ät middag i någon av våra restauranger. Våra kockar lagar mat med stor passion till råvarorna och försöker i allra möjligaste mån att följa årstidernas smaker och skiftningar. God mat och dryck är viktigt för oss och vi har två olika restauranger.

Restaurang Prins Carl

På restaurang Prins Carl kan ni njuta av mer än en vanlig 3-rätters-middag. Här serverar vi nämligen Prinsessan Astrids 5-rätters-middag,  Mat lagad på lyxiga råvaror som vi försöker att anpassa efter säsong och årstidernas smaker. Om ni vill lyxa till det kan ni uppgradera er middag till en 7-rätters-middag.

Om ni bokar något av följande hotellpaket ingår vår femrätters- middag på restaurang Prins Carl:

Gastroweekend 1 natt
Ingår: övernattning, ett glas champagne vid ankomst, femrätters- middag på Prins Carl, generös frukost och tillgång till relaxavdelning.

Gastroweekend 2 nätter
Ingår: övernattning två nätter, ett glas champagne vid ankomst, femrätters- middag på Prins Carl, middag på Aperitif, generös frukost och tillgång till relaxavdelning.

Champagnefredag
Ingår: övernattning, champagneprovning, femrätters- middag på Prins Carl, generös frukost och tillgång till relaxavdelning.

Restaurang Aperitif

I restaurang och vinbar Aperitif komponerar ni er egen middag. På menyn står smårätter inspirerade av det franska köket. Välj själv hur många och vilka rätter ni är sugna på? Blir det 2-rätters? Eller kanske fyra? Dessert, ostron, råbiff och svampsoppa – det och många andra kulinariska rätter finns att beställa här.

Om ni bokar något av följande hotellpaket ingår middag på restaurang och vinbar Aperitif:

Gastroweekend 2 nätter
Ingår: övernattning två nätter, ett glas champagne vid ankomst, femrätters- middag på Prins Carl, middag på Aperitif, generös frukost och tillgång till relaxavdelning.

Champagne och fransk tapas
Ingår: övernattning, middag på Aperitif, ett glas champagne vid ankomst, generös frukost och tillgång till relaxavdelning.

Boka hotell med middag

Vill ni läsa mer om våra olika boendepaket? I alla våra boendepaket ingår middag i någon av våra restauranger.

Upptäck våra erbjudanden och läs mer om våra upplevelser!

Shuttle Service för alla våra gäster

Kommer ni med tåg till Norrköpings Centralstation eller Kolmården station? För att ni som våra gäster ska få möjlighet att få en lugn och härlig vistelse hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil. Ni kan känna er trygga i vetskapen om att ni enkelt och bekvämt kan ta er till och från oss utan extra kostnad. Kontakta oss gärna inför ert besök och boka Shuttle Service, så hämtar vi er!

Vanliga frågor och svar om vårt hotell med middag

Vad finns det för rum på Villa Fridhem?

Vi har inrett våra hotellrum så som vi tänker oss att kungligheterna som bodde här förr skulle ha gjort idag. Modern inredning gifter sig med gamla stilval. Det ger en härlig, unik stil med en personlig touch ­– boutique helt enkelt.

Rummen är nyrenoverade och indelade i olika kategorier. Det finns stora rum, mindre rum och en lyxig svit.

Hotellet erbjuder bland annat:

  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Gratis parkering med gratis laddning av elbil
  • Exklusiva aktiviteter
  • Slående utsikt
  • Stor trädgård
  • Kaffe och egna the-blandningar
  • Relaxavdelning
  • Restauranger och barer för en gastronomisk upplevelse
  • Välsorterad vinkällare
  • Exklusiva dryckesprovningar

Kan jag ta mig till Villa Fridhem utan bil?

Ja, vi erbjuder en kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster – såväl hotell- som middagsgäster. Vi plockar upp er inom en radie av 4 mil från hotellet, vilket gör att vi till exempel kan hämta er vid tågstationerna Norrköpings Centralstation eller Kolmården station.

Med vår Shuttle Service kan du känna dig trygg i att enkelt och bekvämt kunna ta dig till och från din destination – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: bokning@villafridhem.se

Är frukost inkluderad i rumspriset på Villa Fridhem?

Om ni bokar något av våra paket ingår alltid frukostbuffé. Men om ni bokar genom andra tjänster än direkt via oss kan andra villkor gälla. Kontrollera villkoren vid din bokning eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

Om ni vill komma hit och äta frukost utan att bo på hotellet går det utmärkt och kostar 195:- per person.

Kan man boka bord på Villa Fridhem?

I er bokning av boendepaket ingår en bordsbokning. Besöker ni oss utan att bo på hotellet går det utmärkt att boka bord inför ert besök. Då har vi möjlighet att förbereda och erbjuda bästa möjliga service. Ni bokar enkelt bord på vår hemsida eller genom att ringa vår bokningsavdelning.

Boka bord

Vad kostar ett rum per natt på Villa Fridhem?

Vad det kostar att övernatta på Villa Fridhem beror på. Faktorer som spelar in är vilket hotellrum ni väljer och under vilken period ni bokar. Oavsett vilket rum ni väljer kommer ni att sova gott i sköna sängar och kunna njuta av naturen runt knuten.

Upptäck våra rum och boka det rum som passar er bäst!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby