Festvåning Norrköping

festvåning Norrköping

Letar du efter den perfekta festvåningen i Norrköping för ditt evenemang? Låt Villa Fridhem, med sin unika charm och historiska bakgrund, förvandla din dröm till verklighet.

Oavsett om du planerar en storslagen fest, ett intimt mingel, ett företagsevent eller ett romantiskt bröllop, har vi den perfekta festlokalen för dig. Våra lokaler är designade för att passa olika tillfällen – stora som små.

Inget evenemang är det andra likt. Därför erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade till dina personliga önskemål och behov. Låt oss berätta mer om vad vi har att erbjuda på Villa Fridhem och hur vi kan hjälpa dig.

skräddarsy upplägg med dina önskemål i fokus

Vårt engagerade team hjälper dig gärna genom hela ditt evenemang och finns vid din sida hela vägen – från det att en första idé föds, till det att festen är över.

På Villa Fridhem erbjuder vi skräddarsydda upplägg i enlighet med dina önskemål och under själva evenemanget kan du och dina gäster fokusera på att njuta av stunden, medan vårt erfarna serviceteam tar hand om er.

Efteråt står vi givetvis för städningen, så att du kan pusta ut och glädjas åt den fantastiska festen du just har haft. Vi tar hand om allt, helt enkelt.

Det möjligt att boka vår festvåning för såväl små, privata fester som stora tillställningar:

 • Bröllop
 • Födelsedag
 • Dop
 • Minnesstund
 • Fest
 • Konferens

Våra olika festlokaler

 • Victoria: 6 personer
 • Silvia: 6 personer
 • Kalla: 10 personer
 • Astrid: 10 personer
 • Eugen: 12 personer
 • Ingrid: 14 personer
 • Bråvik: 20 personer
 • Fridhem: 18-24 personer
 • Bernadotte: 24 personer
 • Märthas Salong: 25 personer
 • Aperitif: 25 personer
 • Boberg: 20-30 personer
 • Märthas Matsal: 35-40 personer
 • Prins Carl: 75-80 personer vid runda bord, går även att få andra dukningar.

Boka visning av lokal

Att uppleva festvåningen i verkligheten kan vara avgörande för att få en riktig uppfattning av huruvida den passar ditt arrangemang. Därför är det möjligt att boka visning, så att du kan komma hit och uppleva allt från den storslagna miljö som Villa Fridhem omramas av och den atmosfär våra festlokaler bjuder på, till våra mysiga och nyrenoverade rum om övernattning hos oss planeras i samband med tillställningen.

Vår uppmärksamma personal finns tillgänglig för att svara på alla dina frågor, diskutera dina specifika behov och önskemål. Vi är mycket stolta över den unika charm som genomsyrar våra lokaler.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ett oförglömligt evenemang hos oss på Villa Fridhem. Varmt välkommen!

Shuttle Service

När du bokar festlokal hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de kommer att stanna över natten eller bara deltar under festligheten och sedan åker hem.

Denna tjänst är särskilt uppskattad av gäster som anländer med tåg, då vår Shuttle Service täcker både Norrköpings Centralstation och Kolmården station. Så, vare sig du planerar en heldag för ett glädjefyllt bröllop eller en fest för en kväll, kan du och dina gäster känna er trygga i vetskapen om att smidigt och bekvämt kunna ta er till och från Villa Fridhem utan några extra kostnader.

Vanliga frågor och svar om vår festvåning Norrköping

 

Hur bokar jag en festvåning?

För att hyra en festlokal hos oss på Villa Fridhem, kontaktar du oss direkt via telefon eller e-post. Tillsammans skräddarsyr vi den perfekta lösningen för ditt evenemang!

Vad kostar det att hyra er festvåning?

Kostnaden för att hyra festvåning på Villa Fridhem kan variera. Det beror på flera faktorer som till exempel antalet gäster, vilken lokal du väljer och om du vill ha en privat lokal, samt vilka mat- och tilläggstjänster du väljer.

Bra att veta är att vi enbart tar emot bokningar för evenemang där mat ingår. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en offert anpassad till ditt specifika evenemang.

Hur många personer rymmer festvåningen?

På Villa Fridhem har vi flera festlokaler att välja mellan och alla rymmer olika stora sällskap. Om du bokar en egen festvåning kan vi exempelvis erbjuda vår restaurang Prins Carl med kapacitet för upp till 75-80 gäster vid runda bord. Vi har även mindre festlokaler för mer intima tillställningar, som våra salonger Silvia och Victoria, med plats för 6 gäster var.

Ingår mat när jag hyr festvåning?

När du hyr vår festvåning, kommer vi tillsammans med dig att gå igenom vilken mat som önskas samt hur många måltider. Det vi sedan kommer fram till, kommer att vävas in i offerten för hela eventet. Vi har inga färdiga paketlösningar där maten ingår, då varje event är unikt och skräddarsys. Kontakta oss gärna och bolla dina idéer med oss, så för vi dialogen vidare!

Finns det flera festvåningar att välja mellan?

På Villa Fridhem har vi ett flertal festlokaler att välja mellan. Vilken lokal du väljer beror på hur många gäster du ska ha, vilken typ av evenemang du planerar och vad du föredrar.

Vilken service ingår i hyran?

När du hyr en festvåning hos oss på Villa Fridhem får du mycket mer än bara en lokal. Vi stöttar dig genom hela processen – från planering, till dekoration, servering och städning efter evenemanget. Beroende på hur dina önskemål ser ut, planerar vi ett upplägg som inkluderar den service du vill ha och behöver.

 

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby