Festlokal Nyköping

Festlokal Nyköping

Livet är fyllt av stunder värda att fira – stora som små. Vare sig det handlar om ett bröllop, ett dop eller en födelsedagsfest, så är varje händelse unik och förtjänar ett minnesvärt firande.

Strax utanför Norrköping, bara 40 minuter från Nyköping, ligger Villa Fridhem med slående vyer över Kolmårdens vackra skogar och Bråvikens glittrande vatten. Här erbjuder vi flexibla festlokaler som är perfekta för alla typer av evenemang och skräddarsydda upplägg helt enligt dina önskemål där vi kan ansvara för varje detalj. Även om det är du som planerar och är värd för festen, vill vi helt enkelt att du också ska kunna vara närvarande och njuta av din egen fest.

Låt oss berätta mer om våra festlokaler och hur vi kan hjälpa dig i att skapa en fest som kommer att vara i minnet för evigt.

Tips för att välja rätt festlokal

1. Planering i god tid

Populära ställen som Villa Fridhem bokas ofta upp fort – speciellt under högsäsong. Se till att vara ute i god tid för att säkra ditt önskade datum.

2. Besök platsen först

Innan du slår till och bokar, uppmuntrar vi dig att besöka platsen på egen hand. Att uppleva lokalerna i verkligheten kan ge dig en tydligare bild av hur ditt evenemang kommer att se ut och förenklar din planering.

3. Ta hänsyn till antalet gäster

I valet av lokal, tänk noga på hur många gäster du planerar att bjuda. Villa Fridhem har flera lokaler som kan anpassas för både mindre och större sällskap.

4. Beakta eventuella kostrestriktioner

När du planerar menyn, utgå från dina egna smakpreferenser, men glöm inte att beakta eventuella dietrestriktioner bland dina gäster.

På Villa Fridhem erbjuds ett stort urval av alternativ som passar alla, även vegetariska, veganska och allergivänliga rätter. Egen mat tillåts inte i våra festlokaler, men vi hjälper gärna till med att planera en meny som uppfyller dina behov.

5. Hur mycket tid behövs för olika moment?

Bestäm och avtala ett schema för ditt evenemang med personalen på festlokalen. Se till att inkludera tid för tal, underhållning och pauser mellan rätterna för att säkerställa att allt går smidigt.

6. Behöver du hjälp med planeringen?

Vi kan hjälpa dig från planeringen, till genomförandet. Håll gärna en öppen och nära dialog med oss. Vår eminenta personal har stor erfarenhet av att arrangera evenemang och kan ge värdefulla råd som kan göra ditt evenemang så minnesvärt som möjligt.

7. Behövs transport?

Kom ihåg att ordna transport för dina gäster. På Villa Fridhem erbjuder vi en kostnadsfri shuttle service inom en radie av 3 mil, vilket passar perfekt för gäster som anländer med tåg till Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Behöver du hjälp med planeringen?

Då kan vi på Villa Fridhem hjälpa dig! Ta gärna kontakt med oss och berätta om dina idéer, så hjälper vi dig att göra dem till verklighet.

 

Skräddarsydda evenemang på Villa Fridhem

Vi levererar skräddarsydda lösningar, helt anpassade efter dina individuella önskemål och behov, för att skapa ett evenemang och bestående minnen.

Vi är med dig i varje steg – från initial planering och förberedelser, till att leverera imponerande matupplevelser och förstklassig service under hela tillställningen. När festligheterna lider mot sitt slut, tar vi givetvis hand om städningen.

Hos oss är det möjligt att hyra festlokal för privata tillställningar, såsom:

  • Bröllop
  • Födelsedag
  • Dop
  • Minnesstund
  • Fest
  • Konferens

 

Våra festlokaler 

På Villa Fridhem har vi flera olika lokaler att välja mellan som rymmer allt från små till stora sällskap. Kanske passar någon av våra fantastiska, intima festlokaler och en egen, pampig festvåning bäst?

Vår största lokal rymmer 75-80 personer vid runda bord, medan våra två minsta lokaler är mer lämpade för intima sittningar på 6-8 personer. Oavsett om du planerar en riktig dunderfest eller en mindre sittning, kan vi erbjuda en lösning som lever upp till dina önskemål.

Vi kan också hjälpa dig med:

Aktiviteter

Om du planerar en hel helg av festligheter hos oss på Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika aktiviteter för dig och era gäster, som exempelvis vinprovning, golf, padel och mycket mer. Aktiviteter som dessa kan ge ett roligt och avkopplande inslag i helgens bravader. Varje upplevelse går att anpassa, så den passar ert sällskap. Läs mer om våra aktiviteter och boka.

Shuttle Service

När du bokar vår festlokal, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil för alla gäster, oavsett om de kommer för att stanna över natten eller bara deltar under festligheten.

Boende

För att erbjuda dina gäster en fullständig upplevelse, varför inte boka övernattningsmöjligheter direkt på Villa Fridhem? Vi har ett brett utbud av rum och sviter, alla med sin egen charm, där dina gäster kan koppla av och njuta av en god natts sömn efter festligheterna. Dessutom kan alla vakna upp till en härlig frukostbuffé nästa morgon. Att ha boende på plats eliminerar också eventuella transportbekymmer efter festen och bidrar till en mer avslappnad och njutbar upplevelse för alla inblandade.

Musik

Musiken sätter stämningen, både vid middagsbordet och på dansgolvet. Vi har ett nätverk av duktiga band och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären – oavsett om du önskar en avslappnad stämning under middagen eller ösig festmusik som får gästerna att dansa till gryningen.

Dekorationer

Det är detaljerna som gör helheten. På Villa Fridhem kan vi hjälpa dig att förverkliga dina idéer, vare sig det är med stilrena dukar, eleganta ljusdekorationer eller andra dekorativa element.

Vill du veta mer?

Om du vill komma och kolla på våra festlokaler eller få en offert efter dina specifika behov och önskemål, är du varmt välkommen att ta kontakt med oss och boka ett möte, så tar vi det därifrån.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hoppas att vi kan hjälpa dig att sjösätta dina idéer.

Vanliga frågor och svar om vår festlokal Nyköping

 

Vad kostar det att hyra festlokal i Nyköping?

Vad det kostar att hyra en festlokal på Villa Fridhem varierar bland annat beroende på antal gäster som förväntas delta, vilken lokal du vill hyra, val av måltider, dryckespaket och eventuella tilläggstjänster. Vänligen observera att vi enbart tar emot bokningar för evenemang som inkluderar måltider. För att få en offert baserad på dina specifika behov, vänligen kontakta oss.

Hur många personer får plats i en festlokal?

Våra större lokaler kan rymma 75-80 gäster vid runda bord. Vi har även mindre lokaler som är perfekta för mindre, mer intima evenemang, som exempelvis Silvia och Victoria som rymmer 6 gäster vardera.

Ingår mat och dryck i lokalhyran?

Nej, mat och dryck ingår inte i lokalhyra basbelopp. Däremot finns möjligheten att beställa mat, dryck och andra tilläggstjänster i samband med hyran av lokalen som blir en paketlösning. Bra att vara medveten om när du bokar festlokal, är att vi enbart tar emot bokningar av evenemang som inkluderar måltider. Att ta med egen mat och dryck är inte tillåtet.

Hur hyr jag en festlokal?

Vill du hyra en festlokal hos Villa Fridhem, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje evenemang och kan hjälpa dig med att planera det perfekta evenemanget.

Finns parkering på Villa Fridhem?

Självklart! På vår gård finns parkering för alla våra gäster.

Hur långt är det från Nyköping till Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger endast 15 minuter från Norrköping, 40 minuter från Nyköping och 90 minuter från Stockholm. Detta gör Villa Fridhem till en perfekt plats att hålla din fest oavsett om du bor i Östergötland eller Södermanland. Hitta hit!

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby