Bröllopsmiddag Norrköping

Bröllopsmiddag Norrköping

Att fira er stora dag med en oförglömlig bröllopsmiddag är en central del av bröllopsfestligheterna. På Villa Fridhem strävar vi efter att överträffa era förväntningar och skapa en magisk kulinarisk upplevelse som varken ni eller era gäster kommer att glömma. Vår passion för gastronomi och detaljerad planering återspeglas i varje del av middagen – från utvalda ingredienser, till enastående presentation och service.

Villa Fridhem är mer än bara en plats för er bröllopsmiddag i Norrköping. Med oss får ni en helhetslösning skräddarsydd efter era önskemål för er stora dag. Vårt dedikerade team är experter på att skapa skräddarsydda, lyxiga bröllopsmiddagar som speglar er personliga smak och stil. Vi hjälper er genom hela processen – från initial planering, till sömlöst genomförande av en fantastisk bröllopsmiddag.

Låt oss ta hand om detaljerna, så att ni kan njuta av varje ögonblick!

Fira er kärlek i sagolik miljö

Bara en kvarts bilfärd från Norrköpings centrum finner ni Villa Fridhem. Vackert beläget vid Bråvikens glimrande vatten och omringat av Kolmårdens lummiga skogar, ger det er en idyllisk inramning för ert bröllop.

Villa Fridhem är inte bara ett boutiquehotell, utan ett historiskt sommarresidens som andas både tradition och modern elegans. Vare sig ni drömmer om ett storstilat bröllop eller en intim sammankomst, erbjuder Villa Fridhems unika atmosfär och engagerade team de bästa förutsättningarna att göra verklighet av era drömmars bröllop.

Med ett brett utbud av menyer, festlokaler och personlig service från planering till genomförande, hjälper vi er att både planera och genomföra en bröllopsmiddag som speglar er unika kärlekshistoria.

Bröllopsmiddagen

På Villa Fridhem sätter vi högt värde på en förstklassig matupplevelse. Vi strävar efter att servera mat som är smakrik, estetiskt tilltalande och kompletterad av en noggrant utvald dryckesmeny som framhäver varje rätts distinkta karaktär.

Vi vet att varje par är unikt och att era smakpreferenser kommer att vara lika unika. Därför har vår restaurang utformat ett urval av menypaket. Som brudpar har ni friheten att välja och mixa från dessa valmöjligheter. Detta ger er möjligheten att skapa en personligt anpassad mat- och dryckesupplevelse som verkligen reflekterar er smak.

Vi arbetar nära er för att utveckla ett mat- och dryckesförslag som känns rätt för er och er stora dag!

 

Tips när ni ska planera och boka bröllopsmiddagen

Planera i god tid: Villa Fridhem, likt många andra populära platser, blir snabbt fullbokade. Därför rekommenderar vi att ni bokar er bröllopsmiddag i god tid för att säkerställa att ni får det datum ni önskar.

Boka visning av lokalen innan: Vi uppmuntrar er att besöka Villa Fridhem innan ni bokar. Att se lokalerna i verkligheten ger er en tydligare bild av hur er bröllopsdag kan se ut och hjälper er att planera alla detaljer.

Ha antalet gäster i åtanke: När ni väljer vilken av Villa Fridhems festlokaler som passar er bäst, tänk på hur många gäster ni planerar att bjuda. Vi har olika utrymmen som passar både mindre och större sällskap.

Ta hänsyn till eventuella allergier: Utgå från era personliga smakpreferenser när ni väljer meny, men kom ihåg att beakta eventuella kostrestriktioner bland era gäster. Vi på Villa Fridhem kan erbjuda ett brett utbud av kulinariska alternativ, inklusive vegetariska och allergivänliga alternativ.

Låt middagen ta tid: Diskutera tidsschemat för middagen med oss. Ta hänsyn till tid för tal, eventuell underhållning och pauser mellan rätterna. Det hjälper oss att säkerställa att allt flyter på smidigt.

Kommunikation: Håll en öppen och nära dialog med oss under planeringen. Vårt team har stor erfarenhet av att anordna bröllopsmiddagar och kan ge värdefulla råd och förslag för att göra er dag så minnesvärd som möjligt.

Smidig transport för gästerna: Glöm inte att planera transport för era gäster. Villa Fridhem erbjuder kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil från vår plats, vilket bland annat täcker Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Behöver ni hjälp med planeringen?

Då kan vi på Villa Fridhem hjälpa er! Ta gärna kontakt med oss och berätta om era visioner, så hjälper vi er att göra dem till verklighet.

 

Bröllopsmiddagen

På Villa Fridhem prioriterar vi en kulinarisk upplevelse med mat som är både smakfull och presenterad med stil, kompletterat med en omsorgsfullt utvald dryckesmeny som förstärker varje rätts unika karaktär.

För att möta alla typer av smakpreferenser och önskemål har vår restaurang tagit fram en rad menypaket. Ni som brudpar får möjligheten att välja och sammansätta från dessa alternativ, vilket ger er chansen att skräddarsy en mat- och dryckesupplevelse som verkligen representerar er unika smak och personlighet.

Tillsammans med er tar vi fram ett mat- och dryckesförslag som känns bra för er!

välj festlokal

Kanske passar någon av våra fantastiska festlokaler bäst för festen efter bröllopet? På Villa Fridhem har vi ett brett urval av festlokaler som kan anpassas till sällskap av olika storlekar. Vår största lokal rymmer upp till 75-80 personer vid runda bord, medan vi också erbjuder mindre lokaler för mer privata sammanhang.

Oavsett om ni önskar en storslagen fest eller en mer intim sammankomst, kan vi tillhandahålla en plats som fulländar er bröllopsdag och inleder början på ert gemensamma äventyr. Med stöd av vårt dedikerade team kan ni lita på att varje detalj kommer att vara genomtänkt och skötar på ett professionellt sätt – från planering, till genomförande. Kontakta oss gärna för mer information!

Vi gör er dröm till verklighet

Fotograf

Era bröllopsfoton kommer ni att titta tillbaka på resten av era liv och återuppleva er stora dag. På Villa Fridhem samarbetar vi med professionella fotografer som kan fånga allt från de stora händelserna, till de små och mest intima stunderna. Ett minne för livet ska helt klart förevigas på bästa sätt, så att ni kan återuppleva det när helst ni vill.

Blommor och dekorationer

Det är detaljerna och blommor som gör helheten. På Villa Fridhem kan vi hjälpa er att förverkliga er vision, vare sig det är med stilrena dukar, eleganta ljusdekorationer eller blommor. 

Aktiviteter vid helhelg

Om ni planerar en hel bröllopshelg hos oss på Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika aktiviteter för er och era gäster, som exempelvis vinprovning, golf, padel och mycket mer. Aktiviteter som dessa kan ge ett roligt och avkopplande inslag i er bröllopshelg. Varje upplevelse går att anpassa, så den passar ert sällskap. Läs mer om våra aktiviteter och boka.

Musik till festen

Musiken sätter stämningen, både vid middagsbordet och på dansgolvet. Vi har ett nätverk av duktiga band och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären – oavsett om ni önskar en romantisk stämning under middagen eller festmusik för att hålla gästerna dansande in på småtimmarna.

Shuttle Service

För att göra transporten för era gäster så smidig som möjligt, erbjuder vi på Villa Fridhem kostnadsfri transport inom en radie av 3 mil från vår plats, vilket bland annat täcker Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Vanliga frågor och svar om bröllopsmiddag Norrköping

 

Vad har man för mat på bröllop?

Bröllopsmiddagen kan bestå av en mängd olika rätter, beroende på brudparets preferenser och kulturella traditioner. På Villa Fridhem erbjuder vi flera olika menypaket och vårt kök kan tillgodose allt från traditionella svenska rätter till mer internationella alternativ. Vi strävar efter att skapa en kulinarisk upplevelse som passar just ert unika bröllop.

Hur lång tid är en middag på bröllop?

Längden på en bröllopsmiddag kan variera, men i genomsnitt tar det mellan två till tre timmar. Detta inkluderar tid för att servera flera rätter, hålla tal och kanske även en paus mellan rätterna för underhållning eller dans. Vid Villa Fridhem är vi flexibla och arbetar för att skapa en tidsplan som passar era önskemål för dagen.

Hur går en bröllopsmiddag till?

En bröllopsmiddag börjar ofta med en välkomstdrink och kanapéer, följt av en sittande middag. Under middagen hålls ofta tal av nära och kära, och det kan finnas utrymme för underhållning eller spel. Måltiden avslutas typiskt med dessert och kaffe, varefter dansen inleds. Varje bröllop är unikt, och vi på Villa Fridhem arbetar tillsammans med er för att skapa en upplevelse som speglar era personliga önskemål.

Finns vegetariska alternativ på Villa Fridhem?

Ja, absolut! På Villa Fridhem förstår vi att alla har olika kostbehov och preferenser, och erbjuder således ett brett utbud av menyer, inklusive vegetariska och veganska alternativ. Vårt köksteam har en gedigen erfarenhet av att skapa läckra och kreativa vegetariska rätter som kommer att tillfredsställa alla era gäster.

Är Villa Fridhem ett herrgård eller ett slott?

Villa Fridhem är varken en traditionell herrgård eller ett slott. Istället har denna anrika byggnad en unik historia som ett privat sommarresidens, uppfört för Prins Carl och hans familj. Med tiden har Villa Fridhem varsamt renoverats och förvandlats till ett moderniserat boutiquehotell, samtidigt som det har behållit sin ursprungliga charm och känsla av historisk elegans.

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger bara 15 minuter från Norrköping centrum, 40 minuter från Nyköping och Linköping samt 90 minuter från Stockholm. Kommer ni med tåg till Norrköping eller Kolmården kan vi erbjuda vår uppskattade Shuttle Service – helt utan extra kostnad. Är det första gången ni besöker oss? Hitta hit!

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby