Bröllopslokal nyköping

Bröllopslokal Nyköping

Bröllopet är en av de mest betydande händelserna i livet, en dag fylld av passion och lycka som förtjänar en lika härlig atmosfär. På Villa Fridhem förstår vi denna betydelse och strävar efter att göra varje vigsel till en minnesvärd händelse.

Gift er i en sagolik miljö

Bara 40 minuter från Nyköping, ligger Villa Fridhem med förtrollande vyer över Kolmårdens skogar och det glittrande Bråviken. Det är en plats som tillhandahåller en sagolik miljö för ert bröllop. Vår unika och historiska miljö skapar den perfekta inramningen när ni säger ”ja” till varandra.

Länge leve kärleken!

Vigselceremonin

Vi på Villa Fridhem erbjuder en rad olika alternativ för er vigselceremoni. Ni kan välja att ha er ceremoni utomhus med utsikt över det fantastiska landskapet, eller inomhus i vår vackra sal med dess klassiska inredning. Oavsett vilket alternativ ni väljer, kommer vi att se till att allt är perfekt anpassat efter era önskemål.

Efter vigseln

Efter ceremonin kan ni och era gäster njuta av en mottagning i vår vackra trädgård eller på vår rymliga terrass med utsikt över havet. Vi kan ordna med champagne och snittar, och vår erfarna personal kommer att se till att ni kan slappna av och njuta av er dag, medan vi tar hand om all logistik och planering.

Boende

För er och era gäster erbjuder vi lyxigt boende i våra vackra rum. Alla våra rum är individuellt inredda och många har en fantastisk utsikt över landskapet. Som en del av ert bröllopspaket kan ni också njuta av en romantisk frukost på sängen dagen efter ert bröllop.

 

Vår filosofi

På Villa Fridhem tror vi på att skapa personliga och minnesvärda upplevelser. Vi förstår att varje bröllop är unikt och vi strävar efter att erbjuda den mest skräddarsydda servicen möjligt. Låt oss hjälpa er att skapa minnen som varar livet ut.

Vi ser fram emot att välkomna er till Villa Fridhem för att fira ert stora dag!

välj festlokal

På Villa Fridhem erbjuder vi enastående lokaler för bröllopsfesten och det finns flera alternativ att välja mellan. Kanske passar någon av våra festlokaler er och ger ert bröllop det perfekta avslutet som det förtjänar – och starten på det nya kapitlet som ni har framför er. Vare sig ni planerar en stor fest eller en intim sittning, kan vi erbjuda en lokal som passar er.

Vilken lokal ni än väljer, går lokalen att anpassa efter era unika behov och önskemål.

Våra lokaler

 • Prins Carl: 75-80 personer vid runda bord, går även att få andra dukningar
 • Märthas Matsal: 35-40 personer
 • Aperitif: 25 personer
 • Bernadotte: 24 personer
 • Boberg: 20-30 personer
 • Bråvik: 20 personer
 • Fridhem: 18-24 personer
 • Ingrid: 14 personer
 • Eugen: 12 personer
 • Astrid: 10 personer
 • Kalla: 10 personer
 • Victoria: 6 personer
 • Silvia: 6 personer

  Med vårt team vid er sida, kan ni vara säkra på att varje detalj kommer att vara perfekt – från planering, till utförande. Kontakta oss gärna för mer information!

Vi hjälper er att göra verklighet av er dröm

Fotograf

Era bröllopsfoton kommer ni att titta tillbaka på resten av era liv och återuppleva er stora dag. På Villa Fridhem samarbetar vi med professionella fotografer som kan fånga allt från de stora händelserna, till de små och mest intima stunderna. Ett minne för livet ska helt klart förevigas på bästa sätt, så att ni kan återuppleva det när helst ni vill.

Blommor och dekorationer

Det är detaljerna och blommor som gör helheten. På Villa Fridhem kan vi hjälpa er att förverkliga er vision, vare sig det är med stilrena dukar, eleganta ljusdekorationer eller blommor. 

Aktiviteter vid helhelg

Om ni planerar en hel bröllopshelg hos oss på Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika aktiviteter för er och era gäster, som exempelvis vinprovning, golf, padel och mycket mer. Aktiviteter som dessa kan ge ett roligt och avkopplande inslag i er bröllopshelg. Varje upplevelse går att anpassa, så den passar ert sällskap. Läs mer om våra aktiviteter och boka.

Musik till festen

Musiken sätter stämningen, både vid middagsbordet och på dansgolvet. Vi har ett nätverk av duktiga band och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären – oavsett om ni önskar en romantisk stämning under middagen eller festmusik för att hålla gästerna dansande in på småtimmarna.

Shuttle Service

För att göra transporten för era gäster så smidig som möjligt, erbjuder vi på Villa Fridhem kostnadsfri transport inom en radie av 3 mil från vår plats, vilket bland annat täcker Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Vanliga frågor och svar om bröllopslokal Nyköping

 

Var ligger Villa Fridhem?

Villa Fridhem ligger bara 15 minuter från Norrköping centrum, 40 minuter från Nyköping och Linköping samt 90 minuter från Stockholm. Kommer ni med tåg till Norrköping eller Kolmården kan vi erbjuda vår uppskattade Shuttle Service – helt utan extra kostnad. Är det första gången ni besöker oss? Hitta hit!

Vilka alternativ finns för vigselceremonin på Villa Fridhem?

På Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika alternativ för er vigselceremoni. Ni kan välja att ha er ceremoni utomhus med utsikt över det fantastiska landskapet, eller inomhus i vår vackra sal med dess klassiska inredning.

Vilka tjänster erbjuder Villa Fridhem för bröllopet?

På Villa Fridhem erbjuder vi en mängd tjänster för ert bröllop och kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg som passar er. Vi kan hjälpa till med fotograf, musik till festen, blommor, dekorationer och en rad olika aktiviteter om ni planerar att stanna över helgen. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil från vår plats. Kontakta oss gärna och berätta mer om er idéer, så tar vi det därifrån!

Vilka boendemöjligheter finns det för bröllopsgästerna?

För er och era gäster erbjuder vi lyxigt boende i våra vackra rum. Alla våra rum är individuellt inredda och många har en fantastisk utsikt över landskapet. Som en del av ert bröllopspaket kan ni också njuta av en romantisk frukost på sängen dagen efter ert bröllop.

Hur många gäster kan Villa Fridhem ta emot i sina festlokaler?

På Villa Fridhem har vi en mängd olika festlokaler som kan ta emot allt från små till stora grupper. Vårt största utrymme, Prins Carl, kan ta emot 75-80 personer vid runda bord. Vi har även mindre utrymmen för mer intim sittning, till exempel Victoria och Silvia, som båda tar emot 6 personer.

Vad kan man förvänta sig av mat och dryck under bröllopsfesten på Villa Fridhem?

Efter vigselceremonin kan ni och era gäster njuta av en mottagning i våra vackra trädgårdar eller på vår rymliga terrass med utsikt över havet. Vi kan ordna med allt från champagne och snittar, till en fullständig middag med flera rätter. Vår erfarna personal kommer att se till att ni kan slappna av och njuta av er dag, medan vi tar hand om all logistik och planering.

Hur mycket kostar en bröllopslokal?

Kostnaden för att hyra en bröllopslokal varierar bland annat beroende på när bröllopet är planerat, tidsramen för evenemanget, vilka tjänster ni önskar ska ingå samt hur många gäster som förväntas delta. Vi rekommenderar att ni tar kontakt med oss direkt för en offert skräddarsydd efter era specifika behov och önskemål.

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby