Bröllopslokal Norrköping

Bröllopslokal Norrköping

Ert bröllop är en av livets mest minnesvärda händelser – en dag fylld av kärlek, glädje och firande.

Strax utanför Norrköping, bara 15 minuter från centrum, ligger Villa Fridhem omgivet av Kolmårdens natursköna skogar och Bråvikens glimrande vatten som ger ert bröllop en sagolik inramning.

Låt oss berätta mer om vad vi på Villa Fridhem har att erbjuda, vilka bröllopslokaler i Norrköping vi har att erbjuda och hur vi kan hjälpa er att förverkliga era idéer om ert drömbröllop.

Vigselceremonin

Förvandla er vigsel till en oförglömlig upplevelse, antingen omgiven av den natursköna utomhusmiljön med vidsträckt vy över Kolmårdens skogar och Bråvikens glimrande vatten eller inomhus i vår majestätiska sal med sin tidlösa charm.

Vilket val ni än gör, kommer vi på Villa Fridhem att skräddarsy varje detalj för att spegla era unika önskemål.

skräddarsy upplägg

Vårt engagerade team är här för att göra drömmen om ditt perfekta evenemang till verklighet. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg, helt enligt dina önskemål och behov, som skapar fina och oförglömliga minnen. Vi hjälper dig med allt från planering och förberedelser, till oförglömlig mat och komplett service under festen.

När festen är över tar vi hand om städningen, så att du kan fokusera på att njuta av de vackra minnen som skapats.

 

Bröllopsskålen

På Villa Fridhem prioriterar vi en kulinarisk upplevelse med mat som är både smakfull och presenterad med stil, kompletterat med en omsorgsfullt utvald dryckesmeny som förstärker varje rätts unika karaktär.

För att möta alla typer av smakpreferenser och önskemål har vår restaurang tagit fram en rad menypaket. Ni som brudpar får möjligheten att välja och sammansätta från dessa alternativ, vilket ger er chansen att skräddarsy en mat- och dryckesupplevelse som verkligen representerar er unika smak och personlighet.

Tillsammans med er tar vi fram ett mat- och dryckesförslag som känns bra för er!

 

Boende

Mycket av hotellets inredning hämtas direkt från påfågelns fjäderklädsel eller från kolmårdsmarmorns marmorering. Påfågelns färgspektra finns representerad i allt hotellet erbjuder – från inredning och färgval, till drinkar och desserter.

De nyrenoverade rummen är indelade i olika kategorier där varje rum har en del av färgskalan. När ni checkar in på vårt anrika hotell blir du omedelbart påmind om vilken fascinerande historia hotellet har. Samtliga rum är nyrenoverade i maj 2023 och finns att boka i olika prisklasser.

Tjänster vi erbjuder

Fotograf

Era bröllopsfoton kommer ni att titta tillbaka på resten av era liv och återuppleva er stora dag. På Villa Fridhem samarbetar vi med professionella fotografer som kan fånga allt från de stora händelserna, till de små och mest intima stunderna. Ett minne för livet ska helt klart förevigas på bästa sätt, så att ni kan återuppleva det när helst ni vill.

Blommor och dekorationer

Det är detaljerna och blommor som gör helheten. På Villa Fridhem kan vi hjälpa er att förverkliga er vision, vare sig det är med stilrena dukar, eleganta ljusdekorationer eller blommor. 

Aktiviteter vid helhelg

Om ni planerar en hel bröllopshelg hos oss på Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika aktiviteter för er och era gäster, som exempelvis vinprovning, golf, padel och mycket mer. Aktiviteter som dessa kan ge ett roligt och avkopplande inslag i er bröllopshelg. Varje upplevelse går att anpassa, så den passar ert sällskap. Läs mer om våra aktiviteter och boka.

Musik till festen

Musiken sätter stämningen, både vid middagsbordet och på dansgolvet. Vi har ett nätverk av duktiga band och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att skapa den perfekta atmosfären – oavsett om ni önskar en romantisk stämning under middagen eller festmusik för att hålla gästerna dansande in på småtimmarna.

Shuttle Service

För att göra transporten för era gäster så smidig som möjligt, erbjuder vi på Villa Fridhem kostnadsfri transport inom en radie av 3 mil från vår plats, vilket bland annat täcker Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Vanliga frågor och svar om vår festlokal Norrköping

 

Vilka alternativ finns för vigselceremonin på Villa Fridhem?

På Villa Fridhem erbjuder vi en rad olika alternativ för er vigselceremoni. Ni kan välja att ha er ceremoni utomhus med utsikt över det fantastiska landskapet, eller inomhus i vår vackra sal med dess klassiska inredning.

Hur många gäster rymmer Villa Fridhems festlokaler?

På Villa Fridhem har vi en mängd olika festlokaler som kan ta emot allt från små till stora grupper, oavsett vilket event det gäller. Vår största festlokal rymmer 75-80 personer vid runda bord. Vi har även mindre lokaler som passar mer intima sittningar på cirka 6 personer. Det går också bra att abonnera Villa Fridhem om ni önskar hålla en hel bröllopshelg hos oss för att fira er kärlek.

Vad ingår gällande mat och dryck?

På Villa Fridhem ingår naturligtvis mat och dryck i ert paket. Som brudpar bestämmer ni vad ni vill ska ingå och därefter skräddarsys mat- och dryckespaket enligt era önskemål. Efter vigselceremonin kan ni tillsammans med era gäster njuta av bröllopsskålen i vår vackra trädgård eller på vår härliga terrass, innan bröllopsmiddagen i någon av våra festlokaler.

Hur mycket kostar en bröllopslokal?

Priset för att hyra en festlokal varierar bland annat beroende på när på året bröllopet är planerat, tidsramen för bröllop och fest, vilka tjänster ni önskar ska ingå samt hur många gäster som kommer att delta. Vi rekommenderar att ni tar kontakt med oss för en skräddarsydd offert enligt era specifika behov och önskemål.

Vilka tjänster kan Villa Fridhem hjälpa till med?

På Villa Fridhem erbjuder vi en mängd tjänster för ert bröllop och kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg som passar er. Vi hjälper er gärna med fotograf, musik till festen, blommor, dekorationer och en rad olika aktiviteter om ni planerar att stanna över helgen. Dessutom erbjuder vi en kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil från vår plats. Kontakta oss gärna och berätta mer om er idéer, så tar vi det därifrån!

Hitta Hit

Villa Fridhem ligger endast 15 minuters bilfärd från Norrköping och 5 minuter in från avfart 124 eller 125 från E4an.

Adress:

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby

Hitta till oss med Google Maps

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby