Bröllop norrköping

Bröllop Norrköping

Bröllopet är en av livets största och mest betydelsefulla händelser, en dag fylld med kärlek och glädje som förtjänar en lika fantastisk inramning. På Villa Fridhem förstår vi detta, och strävar efter att göra varje bröllop till en oförglömlig upplevelse.

Beläget i hjärtat av Kolmårdens skogar med en hänförande utsikt över glittrande Bråviken, är Villa Fridhem en plats som erbjuder sagolik miljö för ert bröllop. Vårt unika och historiska läge och atmosfär, skapar den perfekta bakgrunden när ni säger ”ja” till varandra.

Vi på Villa Fridhem finns här för att skapa minnen för livet tillsammans med er. Låt oss berätta mer om hur!

Vigseln

Att gifta sig är en av livets största händelser, där platsen ni väljer spelar en stor betydande roll.

Villa Fridhems läge ger en vidsträckt panoramavy över landskapet som omger oss – från havets lugn, till skogens rofyllda grönska och himlens ständigt skiftande palett. Det är en plats där naturen själv bidrar till er dag och varje ögonblick blir ett minne för livet. Vår miljö är unik och skapar en perfekt ram för er vigsel.

På Villa Fridhem står er stora dag i centrum och vi är här för att hjälpa er att göra ert drömbröllop till verklighet!

Boka Bröllopsskålen och middagen

När ni håller ert bröllop hos oss serverar vi bröllopsskålen på terrassen, som båda erbjuder en storslagen utsikt och skapar en magisk stämning. Under dagen och kvällen, har ni möjlighet att välja om ni vill ha öppen bar eller inte. För att skapa en intim och sammanhållen känsla under bröllopet har vi också möjlighet att bygga upp en bar direkt i matsalarna. Vi har även två ordinarie barer tillgängliga – Peacock Bar och Aperitif.

På Villa Fridhem har vi fokus på smakrik och vackert presenterad mat, med ett noggrant utvalt utbud av drycker som kompletterar varje rätt på bästa sätt. För att tillgodose alla smaker och önskemål har vi satt ihop flera paketförslag. Som brudpar får ni friheten att välja och kombinera bland dessa alternativ, för att skapa en mat- och dryckesupplevelse som speglar er personlighet och smak. I samråd med er tar vi fram ett mat- och dryckesförslag som känns bra för er!

Bröllopslokal och festlokal

På Villa Fridhem erbjuder vi enastående lokaler för fest. I våra mångsidiga festlokaler kan ni ge ert bröllop det perfekta avslutet – och starten på det nya. Vare sig ni planerar en stor fest eller en sittning, kan vi erbjuda en lokal som passar er. Länge leve kärleken!

Våra lokaler

 • Prins Carl: 75-80 personer vid runda bord, går även att få andra dukningar
 • Märthas Matsal: 35-40 personer
 • Aperitif: 25 personer
 • Bernadotte: 24 personer
 • Boberg: 20-30 personer
 • Bråvik: 20 personer
 • Fridhem: 18-24 personer
 • Ingrid: 14 personer
 • Eugen: 12 personer
 • Astrid: 10 personer
 • Kalla: 10 personer
 • Victoria: 6 personer
 • Silvia: 6 personer

Med vårt team vid er sida, kan ni vara säkra på att varje detalj kommer att vara perfekt – från planering, till utförande. Kontakta oss gärna för mer information!

Vi gör er dröm till verklighet

Ett bröllop är en av de största och mest betydelsefulla händelserna i livet och att planera allt till den stora dagen kan vara en utmaning.

Vad ni än behöver, gör vi på Villa Fridhem allt vi kan för att er drömdag ska bli verklighet. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg för ert bröllop – oavsett om ni drömmer om en liten ceremoni i solnedgången eller en stor fest i våra eleganta salonger, så har vi resurserna och erfarenheten att göra det möjligt.

Varje detalj kan anpassas enligt era önskemål och visioner. Vi kan bland annat hjälpa er med:

Dekorationer och blommor

Vi på Villa Fridhem kan hjälpa till att skapa den perfekta atmosfären för er bröllopsfest genom noggrant utvalda dekorationer och blommor. Vår bröllopskoordinator hjälper er att skräddarsy vad ni önskar. 

Fotograf

En bröllopsdag är fylld av ögonblick som förtjänar att förevigas. På Villa Fridhem samarbetar vi med flera professionella fotografer som kan fånga allt från de stora händelserna, till de små och mest intima stunderna.

Musik till festen

Inget bröllop är komplett utan den perfekta musiken. Oavsett om ni vill ha ett liveband för att skapa en romantisk atmosfär under middagen eller en DJ för att få igång dansgolvet senare på kvällen, kan vi hjälpa till. Vi har ett nätverk av begåvade musiker och DJs i Norrköping med omnejd och kan hjälpa er att hitta rätt musikalisk stämning för ert bröllop.

Aktiviteter vid helhelg

Om ni väljer att abonnera Villa Fridhem för hela bröllopshelgen kan vi erbjuda ett brett utbud av olika aktiviteter för er och era gäster – såsom champagneprovningar, vinprovningar, golfrundor, padel och mycket mer. Detta kan vara ett roligt och uppskattat inslag i firandet. Läs mer om våra aktiviteter.

boende

På Villa Fridhem erbjuds en kunglig boendeupplevelse som ingen annan. Hotellrummen, som omfamnar det historiska residensets elegans, ger en personlig touch av lyx och komfort.

Njut av våra rum som renoverades i maj 2023, där varje rum är unikt designat med inspiration från påfågelns färgspektra och Kolmårdsmarmorns eleganta marmorering, vilket inte går obemärkt förbi.

För gäster

Varje rum är utformat med gästernas komfort och behov i åtanke. Inredningen andas modern elegans, och färgschemat speglar påfågelns färgstarka palett. Naturligtvis finns gratis WiFi tillgängligt i alla rum.

Bröllopssviten

I Villa Fridhems bröllopssvit kommer ni få en drömlik bröllopsnatt. När ni öppnar dörren möts ni av doften av färska rosor, medan ett kylt glas champagne väntar för att skåla in er gemensamma framtid. Prata gärna med oss om era önskemål, så ser vi till att de är uppfyllda när ni anländer.

Vanliga frågor och svar om bröllop Norrköping

Vad kostar en lokal för bröllop?

Kostnaden för lokalhyran på Villa Fridhem kan variera beroende på vilken dag i veckan bröllopet är planerat, tidsramen för evenemanget, vilka faciliteter ni önskar använda samt hur många gäster som förväntas delta. Vi rekommenderar att ni tar kontakt med oss direkt för en offert skräddarsydd efter era specifika behov och önskemål.

Kan vi ha vår vigselceremoni på Villa Fridhem?

Absolut! Villa Fridhem är en fantastisk plats för att hålla vigselceremonier. Vi har flera platser som är lämpliga för ceremonin, exempelvis våra vackert anlagda trädgårdar och vår eleganta salong. Kontakta oss för mer information och för att diskutera era specifika behov.

Hur många gäster kan Villa Fridhem ta emot för bröllop?

Vi har flera olika rum och platser som kan anpassas för att rymma allt från mindre, intimare sällskap till större sällskap. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för att diskutera era specifika behov och för att hitta det bästa upplägget för er.

Tillhandahåller Villa Fridhem mat och dryck för bröllop?

Ja, på Villa Fridhem erbjuder vi en komplett servering av både mat och dryck under ert bröllop. Vår erfarna personal och vårt passionerade köksteam arbetar tillsammans för att skapa en utsökt meny som kommer att komplettera er stora dag perfekt. Vi kan även skräddarsy menyn för att passa speciella kostbehov eller preferenser.

Är det möjligt att abonnera Villa Fridhem en hel helg?

Absolut, det är möjligt att abonnera Villa Fridhem för en hel helg. Ni och era gäster kan njuta av en hel helgs firande från välkomstmiddagen på fredagen, till bröllopsfesten på lördagen och en avkopplande brunch på söndagen. Kontakta oss gärna för mer information och tillgänglighet. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa er drömhelg!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Vanliga frågor och svar om vårt boutique hotell i Norrköping

Vad kostar det per natt att bo på Villa Fridhem boutiquehotell i Norrköping?

Vi erbjuder olika boendepaket till olika priser. Bra att veta är att under ett boendebesök på boutiquehotell Villa Fridhem ingår alltid middag i upplevelsen.

Finns det spa på hotellet?

I dagsläget finns inte spa på hotellet. Däremot finns en relaxavdelning som ett bra komplement till den dagen vi har byggt vårt spa.

Var ligger hotellet?

Hotellet ligger i Åby strax utanför Norrköping, högt upp i Kolmårdsskogen med fin utsikt över Bråvikens norra strand. Bara några hundra meter bort ligger havet.

Kan man bara besöka parken utan att betala?

Det går absolut bra att komma ut och besöka vår park utan att vara gäst, och det är givetvis gratis. Vi visar gärna upp vår park som utöver att vara otroligt trevlig, även har en av Norrköpings bästa utsikter.

Finns det strand och badmöjligheter hos er?

Några hundra meter från hotellet finner ni Skiren, en trevlig skogssjö med bra strand och Norrköpings klaraste och bästa badvatten.