Boendepaket med middag

Boendepaket med middag och extra guldkant på Villa Fridhem

Romantisk weekend, affärsresa eller en upplevelse för hela familjen? Oavsett vilken typ av getaway ni är ute efter kan hotell Villa Fridhem bjuda på en oas av avkoppling, god mat och dryck.

När ni bokar något av våra boendepaket med middag ingår både övernattning, mat, frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning.

Här kan ni njuta kungligt i Prins Carls sommarresidens, med känslan av att vara på ett slott. Unika rum med kunglig fägring och restauranger som erbjuder det bästa i matväg. Läs mer om våra olika hotellpaket och boka er upplevelse idag.

Villa Fridhems paket med övernattning och middag

När ni kommer till Villa Fridhem kan ni förstås bara boka rum för en natt om ni önskar. Men om ni vill njuta av en helhetsupplevelse tillsammans har vi satt ihop olika boendepaket.

I alla boendepaket ingår middag i någon av våra restauranger. Om ni väljer ett paket där ni stannar två nätter får ni chans att prova olika restauranger och uppleva hela Villa Fridhem.

Våra två restauranger heter restaurang Prins Carl och restaurang Aperitif. I Prins Carl serverar vi ingen vanlig 3-rätters-middag utan slår på stort med en fast 5-rätters-meny, med möjlighet att uppgradera den till en gastronomisk 7-rätters-meny. I Aperitif bjuder vi på smårätter som har inspirerats av det franska köket.

Vi vill att er vistelse ska vara perfekt och att ni ska ha en härlig tid när ni bor på Villa Fridhem. Därför satsar vi alltid på service av högsta klass och mat lagad med passion.

Våra olika boendepaket med middag

Att boka ett av våra boendepaket är helt rätt sätt att uppleva Villa Fridhem – på så vis får ni lite mer. En vistelse hos oss är mer än bara en övernattning. Det är även en möjlighet att njuta av god mat med smaker från Sverige och världen och en chans att få njuta av Östergötlands härliga natur. En lyxig frukostbuffé ingår i alla våra boendepaket.

Gastroweekend en natt

Det här är ett gastronomiskt paket för er som vill njuta av god mat. Välj detta populära paket och få en femrättersmeny på restaurang Prins Carl – för äkta gastronomer går det bra att uppgradera menyn till sju rätter.

Om ni gillar vin kan ni välja till vinpaket som är skräddarsydda för just denna meny. Det gör middagen till en kulinarisk helhetsupplevelse som gör kvällen oförglömlig.

Vid ankomst får ni ett varmt välkomnande med ett glas champagne. Njut av utsikten över den glittrande Bråviken och ta in den vackra naturen vi har i Sverige.

Om ni vill slappna av under er vistelse ingår tillgång till vår relaxavdelning. Ta en stund och njut av spa med jacuzzis, bastu, loungeområde och bar.

Frukost ingår.

Gastroweekend två nätter

Väljer ni gastropaketet med två nätter får ni uppleva hela hotellet. Två middagar ingår där den ena avnjuts på Prins Carl och den andra på Aperitif. På restaurang Aperitif serveras franska smårätter och i paketet ingår tre rätter var. Beställ gärna fler om ni är extra hungriga.

Vår kompetenta personal guidar er gärna genom vinlistan och rekommenderar viner som passar till maten.

Vid ankomst får ni ett varmt välkomnande med ett glas champagne. Njut av utsikten över den glittrande Bråviken och ta in den vackra atmosfären i huset.

Även i detta paket ingår tillgång till relaxavdelningen där ni kan ta en stund för att koppla bort och bara njuta av lugnet.

Frukost ingår båda dagarna.

Champagnefredag

En helg i bubblornas tecken. När ni kommer till våra champagnefredagar får ni uppleva Villa Fridhem och lära er allt ni inte visste om champagne. Våra sommelierer berättar mer om den bubblande dryckens karaktär och smak och ni får chans att testa tre olika sorter.

Eftersom våra champagnefredagar är så populära är det många som vill komma tillbaka. För att ni inte ska behöva smaka samma champagne igen uppdaterar vi sorterna varje vecka.

Efter en stund i bubblornas värld får ni sätta er till bords på restaurang Prins Carl där vi serverar en femrättersmiddag med smak av säsongens råvaror. Välj till vin från vår vinkällare.

Om ni vill slappna av ingår tillgång till vår relaxavdelning – sköna jacuzzis, bastu, lounge och bar.

Frukost ingår.

Champagne och fransk tapas

Gillar ni att njuta av livets dagar? Då är paketet Champagne och fransk tapas för er. I detta paket ingår en middag i restaurang Aperitif – ni får njuta av tre smårätter vardera. Till maten ingår ett glas champagne.

Menyn på Aperitif är influerad av Frankrike. Ni får själva välja vilka tre rätter ni föredrar och kombinerar er egen middag. Här hittar ni ostron, råbiff och goda ostar bland annat.

För er som vill avnjuta ett glas vin till maten kan ni beställa direkt från vår välsorterade vinkällare.

Önskar ni slappna av under vistelsen? I paketet ingår tillgång till vår relaxavdelning. Här hittar ni jacuzzis, bastu, loungeområde och bar. En plats att njuta av.

Frukost ingår.

Shuttle Service för alla våra gäster

Kommer ni med tåg till Norrköpings Centralstation eller Kolmården station? För att ni som våra gäster ska få möjlighet att få en lugn och härlig vistelse hos oss, erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service inom en radie av 3 mil.

Ni kan känna er trygga i vetskapen om att ni enkelt och bekvämt kan ta er till och från oss utan extra kostnad. Kontakta oss gärna inför ert besök och boka Shuttle Service, så hämtar vi er!

Vanliga frågor och svar om fine dining på Villa Fridhem

Var ligger Villa Fridhem?

Vårt hotell ligger naturskönt bara 15 minuter från Norrköping. Här kan ni njuta av god mat och dryck samtidigt som ni har naturen runt hörnet.

Härifrån har ni nära till naturreservat, vandringsleder, Bråvikens vatten, Kolmårdens djurpark och mycket mer.

Hur långt från Stockholm ligger Villa Fridhem?

Med en välrullande trafik kan ni räkna med en resa på 90 minuter om ni reser från Stockholm. För er som hellre ställer bilen hemma finns möjlighet att ta tåg till antingen Kolmårdens- eller Norrköpings centralstation och bli hämtade där med vår Shuttle Service. Det är en kostnadsfri service som vi erbjuder alla våra gäster.

Vad finns det för rum på Villa Fridhem?

Vi har inrett våra hotellrum så som vi tänker oss att kungligheterna som bodde här förr skulle ha gjort idag. Modern inredning gifter sig med gamla stilval. Det ger en härlig, unik stil med en personlig touch ­– boutique helt enkelt.

Rummen är nyrenoverade och indelade i olika kategorier. Det finns stora rum, mindre rum och en lyxig svit.

Hur är det att bo på Villa Fridhem?

Villa Fridhem andas kunglig atmosfär. Och det är kanske inte så konstigt eftersom denna byggnad en gång var ett kungligt sommarresidens. Här får ni komfort och lyx samtidigt som naturen alltid är närvarande.

Hotellet erbjuder bland annat:

  • Gratis WiFi på hela hotellet
  • Gratis parkering med gratis laddning av elbil
  • Exklusiva aktiviteter
  • Slående utsikt
  • Stor trädgård
  • Kaffe och egna the-blandningar
  • Relaxavdelning
  • Restauranger och barer för en gastronomisk upplevelse
  • Välsorterad vinkällare
  • Exklusiva dryckesprovningar

Kan jag ta mig till Villa Fridhem utan bil?

Ja, vi erbjuder en kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster – såväl hotell- som middagsgäster. Vi plockar upp er inom en radie av 4 mil från hotellet, vilket gör att vi till exempel kan hämta er vid tågstationerna Norrköpings Centralstation eller Kolmården station.

Med vår Shuttle Service kan du känna dig trygg i att enkelt och bekvämt kunna ta dig till och från din destination – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: bokning@villafridhem.se

Är frukost inkluderad i rumspriset på Villa Fridhem?

Om ni bokar något av våra paket ingår alltid frukostbuffé. Men om ni bokar genom andra tjänster än direkt via oss kan andra villkor gälla. Kontrollera villkoren vid din bokning eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

Om ni vill komma hit och äta frukost utan att bo på hotellet går det utmärkt och kostar 195:- per person.

Vilka aktiviteter och sevärdheter finns i närheten av Villa Fridhem?

Omgivet av Kolmårdens vackra skogar ligger Villa Fridhem mitt i naturen. Ni kan njuta av härliga promenader men också en rad andra aktiviteter. Här finns möjlighet att spela golf, padel, biljard och shuffleboard. Ni kan också vandra, bada eller avnjuta Afternoon Tea. Vi erbjuder också flera olika dryckesprovningar.

Vi vill att ni ska njuta av er upplevelse hos oss och skräddarsyr gärna er vistelse efter era önskemål.

Med bara 15 minuter från Norrköping är det enkelt att ta sig in till staden för att uppleva sevärdheter, kultur och shopping. För den som önskar se vilda djur ligger Kolmårdens Djurpark bara 25 kilometer bort.

Vad kostar ett rum per natt på Villa Fridhem?

Vad det kostar att övernatta på Villa Fridhem beror på. Faktorer som spelar in är vilket hotellrum ni väljer och under vilken period ni bokar. Oavsett vilket rum ni väljer kommer ni att sova gott i sköna sängar och kunna njuta av naturen runt knuten.

Upptäck våra rum och boka det rum som passar er bäst!

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby