Njut av utsökt mat tillagad på de finaste råvarorna som säsongen har att erbjuda, och ta del av den slående utsikten som våra restauranger erbjuder. Villa Fridhems kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror. Menyerna följer i största möjliga mån de svenska årstiderna och vår strävan är att alltid försöka tillvarata hela råvaran i all mat vi lagar.
Varmt välkommen till oss på Villa Fridhem!
DAGENS LUNCH
Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00
225:-
Lägg till förrätt: 95 kronor
Lägg till dessert: 95 kronor
LUNCH VECKA 49
MÅNDAG:
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, buljongkokt palsternacka och persiljeslungad potatis
TISDAG
Bakad laxfilé med vitvinssås, spenat, fänkål och potatisstomp
ONSDAG
Helstekt kotlett med grönpepparsås, rostad potatis och broccoli
TORSDAG
Citronbakad fiskfilé med dillmajonnäs, bakad morot och örtsmörad potatis
FREDAG
Flankstek med vitlökssmör, haricots verts, bakad tomat, råstekt potatis och rödvinssås
VEGETARISKT
MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG:
Krämiga röda linser med palsternacka, chilirostade frön och grönkål
TISDAG, TORSDAG:
Kålpannkaka med soyamajonnäs, tofu och gurka
LÖRDAGSLUNCH – Obs! 30/11-21/12 serverar vi jullunch
Starta lördagen med lördagslunch på Villa Fridhem. Njut av läckra smaker från vår vällagade à la carte-meny.
Menyn är framtagen efter säsongens smaker och råvaror. Vår lördagslunch är bokningsbar mellan klockan 12.00-14.00.
FEMRÄTTERSSERVERING 2025
(JULMENY SERVERAS 28 NOV-21 DEC)
995:- PER PERSON
Vår middagsmeny serveras i Prins Carls matsalar och är en väl avvägd smakupplevelse där smakerna gifter sig på ett enastående sätt och rätterna lyfter varandra.
APERITIF
Aperitif är vinbaren med fokus på goda viner och vällagad mat. Menyn består av mindre rätter och menyn varierar med säsong och presenteras kväll för kväll på plats hos oss.